fandogh_jame مدیر استارتر عضویت: 1400/01/04 تعداد پست: 11464 عنوان بچه هاتون تو خونه کمک میکنن؟ 155 بازدید | 32 پست چند سالشونه و چکارایی میکنن؟خودم پسرم نزدیک ۶سالشه بغیر از مرتب کردن وسایل، گاز پاک میکنه و گاهی ظرف میشورهمن عاشق گاز پاک کردنشم چون اصلا این کارو دوس ندارمهیچ تحمیلی ام نیست، هروقت دوس داشته باشه میذارم انجام بدهشما چی؟ چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜 1403/03/17 | 00:24 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 86712 آفرینبچه تو خونه کار کنه خیلی عالیه همه آرام گرفتندو شب از نیمه گذشت❤️🩹 آنچه درخواب نرفت چشم من و یادتو بود😔💔
fandogh_jame مدیر استارتر عضویت: 1400/01/04 تعداد پست: 11464 ۱۷سالمه وقتا مامانم نباشه کار میکنم آفرینمامانتم هست کار کن خوشحالش کن چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
khanomieii عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 19968 دختر منم ۶ سالشه تازگیا ظرف هم میشوره خیلی زرنگ و کاریه ماشاالله منم نگم خودش میخواد کمک کنه
fandogh_jame مدیر استارتر عضویت: 1400/01/04 تعداد پست: 11464 آفرین بچه تو خونه کار کنه خیلی عالیه آره خیلیکاری ک بدونم میتونه، مانعش نمیشمالبته تنبلی خودمم موثره🤭 چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
الی۷۷۲۴۱ عضویت: 1402/10/05 تعداد پست: 14928 داداشم ۴۲سالشه..مجرده...ظرفها رومیشورهسرویس میشورهحیاط رومیشورهخرید میکنه
ببmahboob عضویت: 1399/08/08 تعداد پست: 4083 من اگه بگم کسی باورش نمیشه ببخشید بارها دختر من نوار بهداشتی کثیف و لباس زیرشو میندازه تو اتاقش دیگه کار که بماند
fandogh_jame مدیر استارتر عضویت: 1400/01/04 تعداد پست: 11464 دختر منم ۶ سالشه تازگیا ظرف هم میشوره خیلی زرنگ و کاریه ماشاالله منم نگم خودش میخواد کمک کنه چه خوبخدا حفظش کنه چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
zolol عضویت: 1398/09/05 تعداد پست: 9107 بچه ها دوره زمونه اووف میشن نباید کار کنن نمیدونستیییی اوف برتو باد حالا بدون 😏🤣
fandogh_jame مدیر استارتر عضویت: 1400/01/04 تعداد پست: 11464 بچه ها دوره زمونه اووف میشن نباید کار کنن نمیدونستیییی اوف برتو باد حالا بدون 😏🤣 نه خودمونم موثریم چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
khanomieii عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 19968 چه خوب خدا حفظش کنه ممنون عزیزم خدا پسر شماروهم براتون نگه داره
fandogh_jame مدیر استارتر عضویت: 1400/01/04 تعداد پست: 11464 من اگه بگم کسی باورش نمیشه ببخشید بارها دختر من نوار بهداشتی کثیف و لباس زیرشو میندازه تو اتاق ... جدی؟کم کاری از خودت نبوده بنظرت؟ چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
mahbanoo8 عضویت: 1402/09/23 تعداد پست: 1074 آفرین مامانتم هست کار کن خوشحالش کن امتحانا مورد عنایت قرار دادن باقی طول سالم سرکارم بعدم عین جنازه میشم
fandogh_jame مدیر استارتر عضویت: 1400/01/04 تعداد پست: 11464 داداشم ۴۲سالشه..مجرده...ظرفها رومیشوره سرویس میشوره حیاط رومیشوره خرید میکنه خدا حفظش کنه چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜