هر چی میدونم دربارهی ترمیم کننده ، جای جوش ، زخم ، بخیه گوشت اضافه ،التهاب بعد لیزر و... میگم ایشالا که پولتون حروم نشه
اول اینکه بهترین تحریک جای جوش و زخم و... ممکنه مشکلات جدی به وجود بیاره پس هر چیزی و به پوستتون نزنید .
دوم اینکه برای همین جای جوش ، بخیه ، ساییدگی ، گوشت اضافه ، زخم حتی ترک لب و ترک سینه ، ادرار سوتخگی پوشک بچه ها ، التهاب افتاب سوختگی ، بعد لیزر و... باید از ترمیم کننده ها استفاده کنید .
این ترمیم کننده ها میشه گفت 90% کارایی ندارن مخصوصا ایرانی ها و بیشتر ادما نا امید میشن
دو تا از بهترین ترمیم کننده ها رو میگم یکی سیکالفیت اون یکی هم ترمیم کننده لاروش پوزای تجربه ی استفاده از سیکالفیک اون داشتم برای همین بیشتر راجع به اون توضیح میدم .
نکته ی بعدی اینکه جای هر چی که باشه بهتره تا مدت زمان زیادی ازش نگذشته و تبدیل به لک قهوه ای نشده شروع کنید به استفاده از ترمیم کننده بعد اینکه روی یک تا 3 بار میتونید استفاده کنید اگر برای صورت هست میتونید روتین پوستیتونو داشته باشهید اخرش از ترمیم کننده استفاده کنید . من برای خودم خیلی ادم هایی که دیدم درصد واقعا عجیبی تاثییر داشته و میشه گفت به طور کامل مشکل رفع شده اما اگر جای زخم و بخیه خیلی قدیمه ممکنه کامل از بین نره ولی کم تر بشه
دیگه یه ترمیم کننده چیزی نیست به امتحانش میارزه واقعا .
به جز این کار ها پوست ابرسانی و مرطوب هم میکنه که ضروریه . فقط مهم ترین نکته اینه که سیکالفیت اون اکثرا فیک هستن ولی لاروش پوزای و اطلاع ندارم اونم احتمالا فیک داره پس دقت کنید .
تا زمانی که مشکلتون حل بشه هم سیکالفیت و استفاده کنید ولی ادم های زیادی بودن در عرض چند روز نتیجه گرفتن
اینا که گفتم خارجی بودن دقتتتت کنید خواهشا فیک تو بازار پره خیلی از فروشگاه ها حتی خودشونم نمیدونن دارن فیک میفروشن
به هیچ وجه از فروشگاه هایی که تو بانه میفروشن نخرید به هییییچ وجه
بارها چند تا فروشگاه هم معرفی کرده بودم اما تشخیص درست و غلط دیگه با خودتون هست . الان خیلی از فروشگاه ها نمیدونن خودشون هم که دارن فیک میفروشن اما اینا بهترین بودن
اولین فروشگاه اسمش اوردینری استور هست قیمتاش خوبه محصولاتشم اصل بوده تا حالا تو گوگل بزنید اوردینری استور میاره
دومی فروشگاه مادران هست که فروشگاه سیسمونیه ولی محصولات بهداشتی پوستی اصل هم دارن
سومی سراوی ایران بود که اونا هم خوبن اما همون اولی بهتر از همه هست . چهارمی رایامیکاپ بود که البته چند نفر دیدم جدیدا ازش ناراضی بودن قبلا خوب بود .
سعی خودمو میکنم به سوالات جواب بدم تا جایی که میتونم