2777
2789
عنوان

جشن بی بی شاور دیگه چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 59 پست
یه رسم‌ دیگه هم‌ هست که‌من اسمش و نمیدونم‌ اون در‌مورد بچه‌های بزرگتر نه نوزاد، در واقع نزدیک تولد خ ...

ویش لیست تولدههههه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا نمیتونید آروم صحبت کنید از کاربری تو تی نی سایت طلبی چیزی نداری عزیزم؟

ببخشید شما از کدوم کلام من این برداشت رو کردید؟

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
یه رسم‌ دیگه هم‌ هست که‌من اسمش و نمیدونم‌ اون در‌مورد بچه‌های بزرگتر نه نوزاد، در واقع نزدیک تولد خ ...

ندارن چرا بچه میارن سیسمونی رو با کمک بقیه جمع میکنن بقیه مراحل زندگی تکلیف چیه؟ این خارجی ها از ایرانی هام اوضاعشون بیریختره که

من دایی و خاله هام یه رسم قشنگی دارن خونه هر کدوممون که نو خونه هستیم میخوان برن از هم مشورت میگیرن ...

چه قشنگ🥰🥰خدا حفظشون کنه👏🏻😍

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
اسم شخص خاصی نداده اما ی نفر دور و اطرافش گرفته که ایشون الان اومده میگه این جشن چیه؟؟! عزیزم هر مد ...

چرا عزیزم فرزند شما عزیز تربیتش عزیزتر بچه های،شما بچه های ما در آینده میخوان یک پسر یا دختر رو خوشبخت یا بدبخت کنن پس تربیت فرزندان هر شخص در آینده بر روی زندگی فرزند دیگری اثر گذاره

ویش لیست تولدههههه

اره اره خیلی فکر کردم‌ یادم‌ نیومد‌ 😍

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
ندارن چرا بچه میارن سیسمونی رو با کمک بقیه جمع میکنن بقیه مراحل زندگی تکلیف چیه؟ این خارجی ها از ایر ...

نه اصلا اینجوری‌ نیست ک شما میگید، مسئله پول‌ داشتن و نداشتن نیست، اینکار برای اینه ک بقیه تکلیف خودشون و بدونن و حداقل هدایایی بیارن ک ب درد بچه‌ بخوره، نه مثل ما ک هرکی هرچی دستش میرسه میاره ب دردی هم نمیخوره ...

فکرنکنید کادوهای گرون نوشته میشه نه در حد کتاب و اسباب بازی های ارزون ...

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

احساس میکنم استارتر جان یکم اعصابشون خورده

عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت / که گناه دگران بر تو نخواهند نوشت / من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش / هر کسی آن درود عاقبت کار که کشت                                         به امید آبادی ایرانم...🌱🌼
چه قشنگ🥰🥰خدا حفظشون کنه👏🏻😍

زنده باشی عزیزم خیلی ممنون😍🌹

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
نمیدونید و در موردش تاپیک زدید ؟ یه جشنه که توش با کمک هم وسایل سیسمونی رو می‌چینند و قبلش یه لیست ...

نمیدونه ک تاپیک زده تو عنوانشم گفته شما هم اگه مایل نبودین میتونستین توضیح ندین

مهم نیس طرف چشمش کوچیک باشه یا درشت من آدم میشناسم نابیناست ، ولی محبت رو خوب میبینه ....ب زندگی ای ک آدما ب نمایش میذارن غبطه نخورین...یه فروشنده قشنگ ترین جنس هاشو تو ویترین میچینه  اگه جرعت حرف حق زدنو نداری لاقل برا کسایی کع چرت و پرت میگن دس نزن🤜 دوست عزیز تا وقتی ک خودتو ب خریت زدی نزدیکم نشو اطراف من طویله نیس...ی عده هستن وقتی بیکار میشن حالتو میپرسن شمام هر وقت بیکار شدین جوابشونو بدین....آدم خوبی باش اما وقتت رو تلف نکن ک اینو ب همه ثابت کنی... ب پای علف هرز هر چقدرم آب و کود بریزی برات میوه نمیاره پس مواظب باش برا چ کسی و چ چیزی وقت میذاری🌵🌱اگه همیشه فک کنی حق با توعه هیچی از زندگی یاد نمیگیری..... از دیروز بیاموز ، برای امروز زندگی کن و امید ب آینده داشته باش
نمیدونه ک تاپیک زده تو عنوانشم گفته شما هم اگه مایل نبودین میتونستین توضیح ندین

سوال من اینه که وقتی نمیدونن چجوری نقدش کردن و باهاش مخالفن