پدرم به دلایل غیر منطقی با ازدواجم با عشقم مخالفت میکنه ، در حالیکه اون پسر شغل داره و خانواده خوب و سرمایه اولیه زندگی . کسایی که حقوق خوندن بگن چطوری میتونم از دادگاه اجازه ازدواج بگیرم ،لطفا نصیحت نکنید فقط اگه اطلاعاتی دارین بگین ، ۲۵ سالمه و صلاح زندگی مو تشخیص میدم
اها پس دلیلش اختلاف طبقاتیه حالا باتوجه به حرفای خودت و پدرت دادگاه تصمیم میگیره که حق رو به ...
من آذربایجان غربی ام یه شهر کوچیکش ، نه اختلاف طبقاتی مون اونقدر ها نیست فقط چون دانشگاه نرفتن ب کلاس وپرستیژش نمیخورن از نظرش چون معتقده هر کی تحصیلات نداره شخصیتم نداره
این هم کفو بودنه مفهومش چیه؟ مثلا یه طرف پولدار باشه ی طرف بی پول هم کفو حساب نمیشن؟
ببین بستگی به نظر شخصیه قاضی داره اصولا که معمولا اگه ببینن حالا یه منطق نسبی بر انتخابشون حاکمه اذن میده مثلا بیشتر ازدواجای که خیلی اختلاف سنی زیاده رو قبول نمیکنن اون جلسه ای که من بودم تنها چیزی که پرسید سنشونو پرسید و میزان تحصیلات و فقط از پسره پرسید تو میتونی زندگیشو ساپورت کنی یا نه خیلی براش مهم نبود تو یه سطح مالی باشن ولی خب تا حدودی مهمه دیگه مثلا یه دختری که تو رفاه انچنانی زندگی کرده خیلی سخته بخواد تو فقر زندگی کنه حالا خیلی سطح رفاه دختر مهم نیس چون خرج زندگی با دختر نیس ولی خب از پسره میپرسه که مثلا چیا داری میتونی ساپورتش کنی یا نه
روزی به خودت میآیی و میبینی هر چقدر برای بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالیاش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالیاش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!
روزی به خودت میآیی و میبینی هر چقدر برای بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالیاش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالیاش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!
من آذربایجان غربی ام یه شهر کوچیکش ، نه اختلاف طبقاتی مون اونقدر ها نیست فقط چون دانشگاه نرفتن ب کلا ...
بابات اینجور فکر میکنه؟
میزان تحصیلاتتونو میپرسه ولی فک نکنم اونقدرا مهم باشه ولی در کل همه شرایط رو در نظر میره اگه به صورت نسبی معقول بودن ازدواج رو احراز کنه حکم میده مثلا همین دختره که میگم خودش ارشد داشت پسره دیپلم بود