2777
2789
عنوان

وکیل ها بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 100 بازدید | 35 پست
بابام میگه من و مادرت تحصیل کرده ایم و دانشگاه رفتیم پدر مادر اون دانشگاه نرفتن پس در حد ما نیستن 🙂 ...

اها پس دلیلش اختلاف طبقاتیه 

حالا باتوجه به حرفای خودت و پدرت دادگاه تصمیم میگیره که حق رو به شما بده یا به پدرت 

کدوم شهری؟شاید بتونم کمکت کنم

......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اها پس دلیلش اختلاف طبقاتیه  حالا باتوجه به حرفای خودت و پدرت دادگاه تصمیم میگیره که حق رو به ...

من آذربایجان غربی ام یه شهر کوچیکش ، نه اختلاف طبقاتی مون اونقدر ها نیست فقط چون دانشگاه نرفتن ب کلاس و‌پرستیژش نمیخورن از نظرش چون معتقده هر کی تحصیلات نداره شخصیتم نداره

این هم کفو‌ بودنه مفهومش چیه؟ مثلا یه طرف پولدار باشه ی طرف بی پول هم کفو حساب نمیشن؟

ببین بستگی به نظر شخصیه قاضی داره اصولا که معمولا اگه ببینن حالا یه منطق نسبی بر انتخابشون حاکمه اذن میده مثلا بیشتر ازدواجای که خیلی اختلاف سنی زیاده رو قبول نمیکنن اون جلسه ای که من بودم تنها چیزی که پرسید سنشونو پرسید و میزان تحصیلات و فقط از پسره پرسید تو میتونی زندگیشو ساپورت کنی یا نه خیلی براش مهم نبود تو یه سطح مالی باشن ولی خب تا حدودی مهمه دیگه مثلا یه دختری که تو رفاه انچنانی زندگی کرده خیلی سخته بخواد تو فقر زندگی کنه حالا خیلی سطح رفاه دختر مهم نیس چون خرج زندگی با دختر نیس ولی خب از پسره میپرسه که مثلا چیا داری میتونی ساپورتش کنی یا نه 

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

موفق باشی عزیزم عذر میخوام سوال زیاد میپرسم چندسالتونه؟    

خواهش میکنم ۲۹ چه طور مگه؟

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

ببین بستگی به نظر شخصیه قاضی داره اصولا که معمولا اگه ببینن حالا یه منطق نسبی بر انتخابشون حاکمه اذن ...

من شنیدم تحقیقات محلی انجام میدن از پسره

اختلاف سنی مون ۵ ساله

خوشبحالش چقدر آسون گرفتن برا دختره شایدم شرایطش خاص بوده چون برا بقیه شنیدم چن ماه تا چن سال دوندگی داره

من آذربایجان غربی ام یه شهر کوچیکش ، نه اختلاف طبقاتی مون اونقدر ها نیست فقط چون دانشگاه نرفتن ب کلا ...

بابات اینجور فکر میکنه؟

آره

میزان تحصیلاتتونو میپرسه ولی فک نکنم اونقدرا مهم باشه ولی در کل همه شرایط رو در نظر میره اگه به صورت نسبی معقول بودن ازدواج رو احراز کنه حکم میده مثلا همین دختره که میگم خودش ارشد داشت پسره دیپلم بود