2777
2789
عنوان

بیاید تورو خدا مامانا

9 بازدید | 6 پست

بچم ۹ماهشه یه هفته ست غذا نمیخوره اولش خوب میخورد بعد کم شد الان هیچی حتی یه قاشق فقط شیر میخوره اون کم یکمم اب 

۸و نیم کیلوعهع

چی کنم غذا بخوره توروخدا کمک دهنشو سفت میبند اخم میکنه

ازهفت ماهگی تا چن روزپیش هرروز همین موقع ها فرنی میخورد دو تا کاسه میخورد بازم گشنه بود شیر میدادم الان دو دیقه شیر خورد رفت همین ینی ببرمش دکتر؟

🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐

پوره سیب زمینی بهش بده یاسیب زمینی سرخ کرده.بچه ها غذای تکراری دوست ندارن.در ضمن عاشق هندونه و موز ه ...

همه نوع غذا دادم همه رنگ همه شکل نمیخوره سیب زمینی خیلی دوست داشت اونم نمیخوره دیگه😵‍💫

🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بذار خودش بخوره بیشتر لذت میبره.ماست هم خیلی دوست دارن

به خودشم میدم پرت میکنه ماست چند بار دادم نخورد حالا باز امتحان میکنم مرسی

ببرش پارک شاید فعالیت کرد یکم گرسنش شد.

اره خودمم فک کردم شاید تو خونه گرمه یا خسته شده مرسی امروز ببرمش بیرون ببینم چی میشه