2777
2789

واقعاااااا ما هم گاویم پدر انگشتامون رو در اوردم الان که میخواد پول بشه هر ۱ میلیونش رو ۴ میلیون میخرن بیایم بفروشیم ۱ تومن بس کنید کلا هبرداریتون رو انتقال میدید اخرشم پول نمیدی گول نخورید

مثل نقطه ویرگولم ، خواستار به پایان محکوم به ادامه.

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم رباط نات کوین الان بسته شده چجوری  میرن داخلش انتقال میدن

برای بازی بسته شده ولی اینا میرن داخل تلگرامت بعد از اونجا کل بازی که کردی رو حساب کاربیت بوده رو انتقال میدن رو کاربری خودشون

واقعاااااا ما هم گاویم پدر انگشتامون رو در اوردم الان که میخواد پول بشه هر ۱ میلیونش رو ۴ میلیون میخ ...

گلم  من الان همستر دارم 

بعد جمع کردن سکه تو کدوم صرافی باید ثبت نام کنم

لینک کانال من در روبیکا اموزش انواع بافت و شینیون  مو کودک  برای مادران عزیز که موقع مهمونی و عروسی  دغدغه  موی کودکشون رو  نداشته باشن 😍😍😍😍حتی مامانایی که دلبندتان موی کوتاه یا کم پشت داره و حتی خود مامانا😃https://rubika.ir/shinionkodak

گلم  من الان همستر دارم  بعد جمع کردن سکه تو کدوم صرافی باید ثبت نام کنم

منم دارم همستر تازه تیک ابی شو گرفته دو ماه دیگه ارز بندی میشه فعلا کیف پول براش فعال نشده که بدونیم چیکار کنیم 

واقعاااااا ما هم گاویم پدر انگشتامون رو در اوردم الان که میخواد پول بشه هر ۱ میلیونش رو ۴ میلیون میخ ...

اول ارامش خودتو حفظ کن 

دوم اینکه توهین نکن 

سوم اینکه دو تا کلیک کردن که پدر ادومو در نمیاره 

چهارم من از بقیه خوریدم و خودمم دارم 

و چندین ساله داره ترید نی کنم 

با چند میلیون ابرو خودمو نمی برم 

بعدم من کسی رو مجبور نکردم چرا اینقدر فشار می خوری 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...