2777
2789

من باردارم تو ماه ششم هستم و بچم پسره.

دیشب قشنگ خواب دیدم تو بیمارستان طبیعی زایمان کردم بعد یهو انگار تو کوچمون بودم و هی فکر میکردم چرا اینجام یادم نمیومد

بعد خانواده خودم جمع بودن میگفتم پس بچم کو؟ گفتن عملش کردن و مادرشوهرم پیشش هست

من هی میگفتم پس چرا من اینجام؟ چرا بیمارستان نیستم

بعد رفتم بیمارستان انقدر جیغ کشیدم هی میگفتم بچم کو؟

یهو پرستارها آوردنش دیدم دختره و زیر چشماش کبوده

هی بغلش کردم گفتم اللهی قربون چشمها عسلیت برم بعد خواهر شوهرم هی تو دستام میکشید ببره مادرشوهرمم میگفت کی خبرت کرده بیای؟😐

از حجم فشاری که تو خواب روم بود پریدم بالا دیدم صورتم خیس اشکه شکمم سفت سفت شده

شوهرمم بیدار شده بود همون موقع میگفت هی میگفتی بچم کو🥲

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

حالا کلا خانواده شوهرم خیلی خوبن نمیدونم چرا بچمو بهم نمیدادن😅

نمیدونمم چرا تو خواب جنسیتش برعکس بود🥴

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

انقد تو سایت تاپیک خواهر شوهر مادر شوهر خوندی شب خابشونو دیدی که دارن اذیتت میکنن 😂 

نمیدونم شاید😂😂😂

ولی کلا خیلی وحشتناک بود بچمو میخواستن بگیرن نمیدادن بهم هنوزم سرم درد میکنه اعصابم خورده

دلم نی نی تو شکم خواس😐ولی مجردم

😃

انقدر سخته حالا وقتی بهش رسیدی میگی غلط کردم 

خوابه دیگه عزیزم چیزی نیست بهش فکر نکن

❤️💋

بهش فکر نکن آرام باش و مراقب خودت و بچت باش خیلی زود به سلامتی به دنیا میاد برای آرامش خودت وبچه قرآن بخوان و ذکر بگو و صدقه بزار خدا روشکر که خانواده همسرت خوب هستند اگه میتونی به همسرت بگو ی مرع سر راه بخره بدید به نیازمند صدقه سر خودت وبچه   راستی حال دیشبت اولین حس واقعیه مادر بودنه اینکه سلول سلول بدنت ناراحته نگرانه با تک تک سلول‌هات جیغ بزنی تلاش کنی و هیچ مانعی نتونه جلوت رو بگیره   همین حس عجیب و منحصر به فرده که باعث میشه بگن بهشت زیر پای مادرهاست   

بهش فکر نکن آرام باش و مراقب خودت و بچت باش خیلی زود به سلامتی به دنیا میاد برای آرامش خودت وبچه قرآ ...

بله درسته

ممنون از حرفات عزیزم بهم آرامش دادی🙏❤️💋

سلام عزیزم حدس میزنی بچه من دختره یا پسره  ببخش اومدم تاپیکت کنجکاوم 

خدایاااا شکرت بخاطر نعمت بزرگی که بهم دادی کمکم کن بتونم خوب از پس بزرگ کردنش بربیام   خدایا شکرت بخاطر زندگیممممممم🌿♥️
سلام عزیزم حدس میزنی بچه من دختره یا پسره ببخش اومدم تاپیکت کنجکاوم

سلام عزیزم

من زیاد سر در نمیارم ولی فکر کنم پسر باشه چون دقیقا شبیه عکس سونو ان بچه منه که پسره

سلام عزیزممن زیاد سر در نمیارم ولی فکر کنم پسر باشه چون دقیقا شبیه عکس سونو ان بچه منه که پسره

خدا حفظشون کنه 

ممنون که جواب دادید ❤️🌿

خدایاااا شکرت بخاطر نعمت بزرگی که بهم دادی کمکم کن بتونم خوب از پس بزرگ کردنش بربیام   خدایا شکرت بخاطر زندگیممممممم🌿♥️