کنارم_بمون_برای_همیش مدیر استارتر عضویت: 1400/06/13 تعداد پست: 3848 عنوان زمان اتتخاب رشته فرهنگیان فردا هم هست؟؟ 4 بازدید | 15 پست فردا هم فرصت هست؟؟ 1403/03/12 | 00:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sahra__123 عضویت: 1401/05/07 تعداد پست: 1055 یکشنبه منظورته؟ 🌱اَلْحَمْدُ لِلَّهِ كَمَا هُوَ أَهْلُهُ🌱و اگر بر تو بِبندند،همه رَه ها و گذر ها...ره پنهان بنماید،که کس آن راه نداند
باد_صباا عضویت: 1400/02/12 تعداد پست: 2127 یکشنبه منظورته؟ فردا یکشنبه اس ؟ اگه دنبال یه کادو یا دکوری میگردی که هنری باشه بیا تو پیجم ✅آموزش مجازی نقاشی هم داریم با صفر تا صد نکات نقاشی 🌈💙 آیدی yek_tarh_eshgh
sahra__123 عضویت: 1401/05/07 تعداد پست: 1055 گفتن ۱۲ یعنی هنوز وقت هست؟اخه امروز ۱۲ هست من هنوز ثبت نکردم کد هارو استرس گرفتم 🌱اَلْحَمْدُ لِلَّهِ كَمَا هُوَ أَهْلُهُ🌱و اگر بر تو بِبندند،همه رَه ها و گذر ها...ره پنهان بنماید،که کس آن راه نداند
sahra__123 عضویت: 1401/05/07 تعداد پست: 1055 فردا یکشنبه اس ؟ پس فردا 🌱اَلْحَمْدُ لِلَّهِ كَمَا هُوَ أَهْلُهُ🌱و اگر بر تو بِبندند،همه رَه ها و گذر ها...ره پنهان بنماید،که کس آن راه نداند
باد_صباا عضویت: 1400/02/12 تعداد پست: 2127 پس فردا ترسیدم 💔 و شک کردم اگه دنبال یه کادو یا دکوری میگردی که هنری باشه بیا تو پیجم ✅آموزش مجازی نقاشی هم داریم با صفر تا صد نکات نقاشی 🌈💙 آیدی yek_tarh_eshgh
باد_صباا عضویت: 1400/02/12 تعداد پست: 2127 یعنی هنوز وقت هست؟ اخه امروز ۱۲ هست من هنوز ثبت نکردم کد هارو استرس گرفتم امروز کجا ۱۲ هست بعدم الان از ساعت ۱۲ شب گذشت دیگه فردا حساب میشه و همون ۱۲ اگه دنبال یه کادو یا دکوری میگردی که هنری باشه بیا تو پیجم ✅آموزش مجازی نقاشی هم داریم با صفر تا صد نکات نقاشی 🌈💙 آیدی yek_tarh_eshgh
sahra__123 عضویت: 1401/05/07 تعداد پست: 1055 امروز کجا ۱۲ هست بعدم الان از ساعت ۱۲ شب گذشت دیگه فردا حساب میشه و همون ۱۲ خب دیگ ساعت ۱۲ یه بعد روز جدید حساب میشه یعنی الان برم وارد کنم 🌱اَلْحَمْدُ لِلَّهِ كَمَا هُوَ أَهْلُهُ🌱و اگر بر تو بِبندند،همه رَه ها و گذر ها...ره پنهان بنماید،که کس آن راه نداند
باد_صباا عضویت: 1400/02/12 تعداد پست: 2127 خب دیگ ساعت ۱۲ یه بعد روز جدید حساب میشه یعنی الان برم وارد کنم چجوری انتخاب کردی من نتونستم مشاوره بگیرم الان سر همین تاپیک زده بودم کلی دارم غصه میخورم دست تنهام اگه دنبال یه کادو یا دکوری میگردی که هنری باشه بیا تو پیجم ✅آموزش مجازی نقاشی هم داریم با صفر تا صد نکات نقاشی 🌈💙 آیدی yek_tarh_eshgh
کنارم_بمون_برای_همیش مدیر استارتر عضویت: 1400/06/13 تعداد پست: 3848 چجوری انتخاب کردی من نتونستم مشاوره بگیرم الان سر همین تاپیک زده بودم کلی دارم غصه میخورم دست ... منم نمیدونم چی الویت بزنم به صلاحه
sahra__123 عضویت: 1401/05/07 تعداد پست: 1055 چجوری انتخاب کردی من نتونستم مشاوره بگیرم الان سر همین تاپیک زده بودم کلی دارم غصه میخورم دست ... رشته ات چیه؟یه ویدئو تو یوتیوب دیدم خیلی کمک ام کرد سرچ کن آکادمی هدف پلاس یا انتخاب رشته فرهنگیان تو یوتیوب میاره چه رشته هایی مدنظرته؟ 🌱اَلْحَمْدُ لِلَّهِ كَمَا هُوَ أَهْلُهُ🌱و اگر بر تو بِبندند،همه رَه ها و گذر ها...ره پنهان بنماید،که کس آن راه نداند
باد_صباا عضویت: 1400/02/12 تعداد پست: 2127 رشته ات چیه؟ یه ویدئو تو یوتیوب دیدم خیلی کمک ام کرد سرچ کن آکادمی هدف پلاس یا انتخاب رشته ف ... انسانیرشته ی دلخواهم ظرفیت ندارهعلاقم نسبت به اینایی که هست یکسانه فقط تاریخ و ادبیات و الهیات با ابتدایی و تربیت بدنی ایناخب من نمیدونم مثلا کدومش بهتره کدوم شرایط شغلی و امکان پیشرفتش بیشتره کدوم احتمال قبولیش برای تراز من بیشتره اگه دنبال یه کادو یا دکوری میگردی که هنری باشه بیا تو پیجم ✅آموزش مجازی نقاشی هم داریم با صفر تا صد نکات نقاشی 🌈💙 آیدی yek_tarh_eshgh
sahra__123 عضویت: 1401/05/07 تعداد پست: 1055 انسانی رشته ی دلخواهم ظرفیت نداره علاقم نسبت به اینایی که هست یکسانه فقط تاریخ و ادبیات و ا ... اگر ظرفیت شهرتون از ۷۵ تا کمتر هست همه رو بزن به ترتیب علاقهچند تا میگیره کلا استان تون؟دبیری بنظر من بهترهباز خیلی شرایطو باید درنظر بگیری که شخصیه بیشتر مثل دانشگاهش که دور هست یا نزدیک،کدوم رشته خودت علاقه بیشتری داری 🌱اَلْحَمْدُ لِلَّهِ كَمَا هُوَ أَهْلُهُ🌱و اگر بر تو بِبندند،همه رَه ها و گذر ها...ره پنهان بنماید،که کس آن راه نداند
باد_صباا عضویت: 1400/02/12 تعداد پست: 2127 اگر ظرفیت شهرتون از ۷۵ تا کمتر هست همه رو بزن به ترتیب علاقه چند تا میگیره کلا استان تون؟ دبیری بن ... شهرمون ۸ تا ظرفیت شایدم ۹ تامحل تحصیل همش دوره خرم آباد و قزوین و اراکشهرای دیگه هم دلم میخواد بزارم ولی محل خدمتشون شهرستان دیگه میشه حداقل ۸ سال باید باشمخانوادم یکم سختگیرن اگه دنبال یه کادو یا دکوری میگردی که هنری باشه بیا تو پیجم ✅آموزش مجازی نقاشی هم داریم با صفر تا صد نکات نقاشی 🌈💙 آیدی yek_tarh_eshgh