2777
2789
عنوان

واااي بچه ها گند زدم😔

1304 بازدید | 28 پست

كسي عمل فيشر انجام داده ؟

شوهرم فيشر داشت منم اصلا اطلاعاتي راجع بهش نداشتم زدم توي نت يكي دوجا پيداكردم كه زده بودن عمل فيشر بهش پيشنهاد دادم و رفت.نمي دونستم عمل سختيه!بهش درحد برداشتن خال فكر مي كردم!!

حالاديروز عمل كرده كلي درد داره تازه سرچ كردم راجبش ديدم چه عمل سختيه و عوارض هم داره انگار!اينم ناز نازو و كم تحمل در برابر درد،همش مي گه چه بلايي سر من اوردي؟چرا من خامت شدم😔😔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوب یعنی قبلش مشکل نداشت؟؟وقتی حالش خوب بشه دعات هم میکنه

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
شكاف ايجاد مي كنن و قسمتي از اسفنكتر رو بر ميدارن

ای که گفتی یعنی چه؟؟

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

روزانه باید 8 تا 10 لیوان آب مصرف کنن؛ میوه و سبزی زیاد مصرف کنن؛ بعد از هر بار اجابت مزاج، توی تشت آب گرم و صابون بشینن و روزانه با آب ولرم دوش بگیرن؛ برای کاهش درد، حتما مسکن مصرف کنن؛ 

آرزوی من، آزادی زنان ایران و تساوی حقوق آنها با مردان است.من به رنجهایی که خواهرانم در این مملکت در اثر بی‌عدالتی مردان می‌برند، کاملاً واقف هستم و نیمی از هنرم را برای تجسم دردها و آلام آنها به کار می‌برم. آرزوی من ایجاد یک محیط مساعد برای فعالیتهای علمی، هنری و اجتماعی زنان است.(فروغ فرخزاد)