2789

دردکه چیزی نیس درمقابل مشکلی که من داشتم.بخاطراین میگی کاش ازدواج نمیکردم؟من تا6ماه بعدعروسی باکره بودم.چه عذابایی که نکشیدم.آخرسرباکمک روانشناس ودکترزنان موفق شدیم وصدالبته همکاری شوهرم.منم الان اولاش درددارم ولی اصلابخاطرش ناراحت نمیشم فقط خداروشکرمیکنم

زیبایی یه خانوم به شعور،شخصیت،حیا وطرزحرف زدنشه بقیش با یه دسمال مرطوب پاک میشه!!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من الآن پنج ساله درد دارم از انواع زل استفاده کردم جواب نداد البته گاهی وقتها اصلا درد ندارم اما اکثر اوقات دردهای کشنده میگیرتم در حالیکه همسرم خیلی ملایم رفتار میکنه هروقت قراره رابطه داشته باشیم ترس دارم

منم بعد کلی درد سر و تحمل و صبوری شوهرم تونستم از باکره بودن دربیام.ولی هنوزم بعد سه ماه وقت نزدیکی درد دارم بعضی وقتاهم خون میاد.اصلا لذت نمیبرم شوهرمم میبینه درد میکشم تمومش میکنه.خیلی ناراحتم فک میکنم مشکل دارم😢

5ساله ازدواج کردم با عشق هم ازدواج کردم ولی تاحالا نشده حتی یک بار نزدیکی بدون درد داشته باشم از اینکار حالم به هم میخوره چون خیلی درد میکشم حتی یک بار ارضا نشدم  یا شایدم از نزدیکی با شوهرم فقط بیزارم نمیدونم  🤣🤣

عزيزم دود هنگام نزديكي عوامل مختلفي داره يكيش منشا رواني هست ممكنه تو كودكي مساله اي ايجاد شده باشه و الان فكرش هنوز باشه كه بايد با كمك يه روانشناس خوب جلش كني

ممكنه از عفونت يا كيست باشع

و ممكنه دررفتگي رحم باشه كه اينو خيليا دارن و نميدونن دررفتگي رحم به علل مختلفي هست و يه سري از متخصصين طب سنتي كه ماساژ بلدن ميتونن انجامش بدن رحم يكي از عضوهاي داخل بدنه و مثل استخون ممكنه هركدوم از عضوامون در بره

وااااای منم همین مشکلو دارم دوماهه ازدواج کردم نمیدونم باید چکار کنم

دوست عزیزم اگه مشکلت حل نشده بامن درتماس باش ودرخواست دوستیموقبول کن مشکلتو حل کنم.من خودم بعد۲سال درمان شدم

🥺خدایا به بزرگی خودت قسمت میدم‌..اونایی که بچه دارنمیشن براشون اولادصالح عنایت بفرما😭

حتما برو دکتر

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
باید حتما بری دکتو زنان راهنماییت میکنه خیلی خوبع 

ببین بچه ها دکترا اصلا درمورد واژینیسموس اطلاعاتشون خیلی کمه.این وروانشناس میتونه درمان کنه فقط

🥺خدایا به بزرگی خودت قسمت میدم‌..اونایی که بچه دارنمیشن براشون اولادصالح عنایت بفرما😭