2777
2789
عنوان

دارم از استخوون درد میمیرم 😪

947 بازدید | 30 پست

سلام بچه ها دوروزه اصلا انگار فلجم درد تو استخوون رونمو ساق پامه و پشت کتفم.

چند روز کارم زیاد بود خیلی مجبور بودم انرژی زا و هایپ بخورم  دوروزه قطعش کردن به نظرتون از اون میتونه باشه یا ویروس جدیده؟

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
ویروس جدید  میزنه به گلو

با استخوون درده؟امونمو بریده

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یا کولره یا ویروس

کولر گازی داریم همشم سردمه 

والا من گرفتمش سردرد شدیدددد گلو درد شدیددد گلوم چرکیی. اسم گلو دردش استرپتوکپکیه و فقط بدن دردو تبو ...

گلو درد ندارم کلافم فقط اروم نیستم طپش قلب دارم و استرس.رو صدا هم حساس شدم

مال همونه

مرسی خیلی نگران بودم

یه قرص دیکلوفناک بخور .فکر کنم ویروس باشه چون هم من هم خواهرم درگیر شدیم من هر مسکنی بود رو امتحان کردم فایده نداشت گه تا یکم شیره ت ر ی ا ک پیدا کردم کشیدم اونم واسه چند ساعت آروم بودم دوباره شروع می‌شد. خواهرم رفت دکتر سرم نوشته بود واسش .با کلی دارو .حتما دکتر برو

ویروس جدیده لعنتی ما الان خانوادگی گرفتیم چه عذابی کشیدم باز دردهای خودم یک کنار از اینکه بچهام یکیش امتحان نهایی داره اون یکی امتحان های اصلی بیشتر ب دردهام اضافه کرد گلم حتما سرم بزن داخلش استانیفون دگزا و ویتامین ث و کنارشم قرص جوشان ویتامین ث و قرص زینک بخور خیلی بهتر میشی اگرم دمنوش بابونه و گل بنفشه و خاکشیر و آویشن استفاده کنی عالیه

ببخشید عزیزم پسر من امروز گلو دردداشت الانم لرز میکنه و سردردم داره به نظرت ویروس جدیده

اره قشنگم فقط مایعات بده بخوره. کواموکسی کلاو ۳۲۵ اگه زیر ۷ ساله بده بهش این بیماری فقط با چرک خشک کنای از دسته ی پنی سیلین ها خوب میشه و اینک ته گلوشو نگاه کن با نور گوشی ببین اگه چرک کرده خوده خودشه. بهش غذاهای چرب اصلا نده سمههه من یه هفته غذاهای چرب نخوردم هر روز مامانم برام برنج خالی با مرغ خالی بدون اینک تفت بده مرغو میذاشت میپخت پوره میکرد میداد میخوردم همین سرحام کرد میوه هایی مث توت فرنگی و هندوانه قطعا بده موز اصلا ندی موز هیستامین داره دیر خوب میشه بچه خلاصه سوال دیگه ای داشتی در خدمتم عزیزم

اینم بکم من سرم زدم امپول زدم هیچکدومون خوبم نکرد در نهایت کواموکسی کلاو خوبم کرد که اومم از تجربه یه اشنا استفاده کردم بعدن فهمیذم درمانش همینه‌‌......(اخه دکتر اشنباه برام تشخیص داد چند روز اول بیماریم خوب نشدم)

باد کولر خورده بهت عرق داشتی استخون درد گرفتی  فهمیدی  ؟؟؟؟

بله دعوام نکن دوست عزیز