2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

افت تحصیلی مشکلات دوست یا هم اتاقی یا هم ازینا که همه رو میبرن تست میگیرن ارزیابی و این صحبتا

ممنون ارزیابی افسردگی ؟ آخه به دوستاش زنگ نزدن فقط به خودش ویکی از هم اتاقیاش زنگ زدن

خدایا شکرت

ممنون ارزیابی افسردگی ؟ آخه به دوستاش زنگ نزدن فقط به خودش ویکی از هم اتاقیاش زنگ زدن

اگه خوابگاهی بوده پس احتمالا مشکل یکی دیگه س میخوان با شما هم صحبت کنن که مثلا چجوری باهاش رفتار کنید و اینا

خودش رفتار خاصی نشون داده تو خوابگاه؟

اگه خوابگاهی بوده پس احتمالا مشکل یکی دیگه س میخوان با شما هم صحبت کنن که مثلا چجوری باهاش رفتار کنی ...

نه فقط درون‌گرا هست برعکس اون یکی که بهش زنگ زدن برون گراست

ممکنه به خاطر گردنبند طلایی باشه که چند ماه قبل یکی از دخترا گم کرده باشه ؟

خدایا شکرت

نه فقط درون‌گرا هست برعکس اون یکی که بهش زنگ زدن برون گراست ممکنه به خاطر گردنبند طلایی باشه که چند ...

هر چیزی ممکنه ولی اصلا چیز خاصی نیست که نگرانش باشی دو سه تا سوال میکنن نهایتا میگی در جریان نیستم!استرس نداشته باش

هر چیزی ممکنه ولی اصلا چیز خاصی نیست که نگرانش باشی دو سه تا سوال میکنن نهایتا میگی در جریان نیستم!ا ...

خودم نیستم خیلی ممنون از راهنمایی شما استرس اون دختر رو دارم که با من درد دل کرده

ممنون که وقت گذاشتید لطف کردید

خدایا شکرت

سلام 

تو تاپیک بادبادک صورتی خواستم پیام بدم که دیدم قفل شده

میشه درباره منم یه چیزی بگین؟

پزشکی جان تو حسرت شدی واسم و تمام دلخوشی های زندگیمو ازم گرفتی💔تو آرزوی بچگیم بودی و من خودمو با تو و روپوش سفید و مطب و بیمارستان و دانشگاه پزشکی کللللی تصور کرده بودم،تو نیازم بودی،علاقم بودی،آینده ام بودی و پایه های ساختن زندگیم اما....