2777
2789
عنوان

برادرم ۴ ساله اعتصاب غذا کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 4382 بازدید | 101 پست
بازم از دوازده تا شانزده سنی نیس ک بخاد خون همه ی شما رو تو شیشه کنه  ببین جانم شما اشتباه ب پ ...

نوبت روانپزشکی گرفتیم نیومد نوبت مشاوره گرفتیم نیومد هیچی تو مخش نمیره  فقط  می ریزه میپاشه خراب می‌کنه به اون یکی داداشم میگه تو اینجا هیچی نمیشی تو بدبخت میشی مامانم بدبختمون کرده دائم فقط غر میزنه و شر به پا می‌کنه توی خونه 

تو منو فراموش کردی یجوری که انگار من ناهار هفته ی پیشت بودم ، یا یکی از همکلاسی های کلاس اولت که باهاش زیاد حرف نمیزدی ، مثل اسم یه شخصیت تو سریالی که چندسال پیش دیدی ، تو منو فراموش کردی خیلی راحت : ))

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بخدا مادر منم کارمند علوم پزشکیه  ببین. بببییییییییییننن تو نمک آبرود خونه میدادم با ۷۰ملیون ا ...

امضا👏🏻

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
2804
امضا👏🏻

بخدا 

مظلومه ک ظالم به وجود میاد    خانمها ب خودتون بد نکنید جلوی بت هایی ک ساختید چ مادر چ پدر چ مادرشوهر وایسی.اینا بی احترامی نیست اینا گرفتن حقه. آگاه کردن بقیه و ایجاد حریم خصوصی برای خودمون هست عزت نفس مهم ترین دارایی انسان هست   پول مهم هست اما اولویت نیست. پس بخاطر پول ازدواج نکنید چون 3 سال اولش خوبه بعد اخلاق طرف تغییر میکنه.    کتاب بخونید بیخودی ناز شوهر رو نکشید محبت بی جا نکنید  حرف مردم مهم نباشه حاضر جواب باشید و تمرین کنید ک بلد بشید  با فیلم دیدن   خدارو باور کنید هرکس تقاص کاراشو میده اگه بعد ی سال نده بعد 10 سال میده صبر خدا 40 ساله   زود از کوره درنرید. سیاست ب معنی بد بختی زن نیست   زن باسیاست   خودشو بخاطر هرکس عوض نمیکنه  خود شیرین نیست    حسودی کردن ینی قبول کردن بی عرضگی خود.  کسی خاست دستتون بندازه دستش بندازید تا یاد بگیره شوخی با شما یعنی چی   راز دل ب هیچکس نگید 

الانم دارین اشتباه میکنید فک میکنید داداشت بره سریع سرپا و کاری میشه اونم کسیکه هیچچ هنری نداره.. حیفه خونتونو نفروشین

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
من و پدرم نمیتونسیتم بریم پدرم بخاطر شغلش منم بخاطر پدرم و نامزدم بود قرار بود مامانم اونجا مستقر ش ...

تاپیک بعد گفتی پدر ندارم و مادرم پیش مادر بزرگه .داداشاتم که نهایت ۱۲سالشون هست چطور ازت حمایت میکنن ...رایت و دروغ حرفات معلوم نیست ولی خدایی تو‌قضیه پارک مادر شوهرت گفت جا نداریم یا خودت نخواستی باهاشون بری ....

تاپیک بعد گفتی پدر ندارم و مادرم پیش مادر بزرگه .داداشاتم که نهایت ۱۲سالشون هست چطور ازت حمایت میکنن ...

این تاپیک اصلا برای خودم نیست میخوای باور کن میخوای نکن الان حوصله اثبات اینو دیگه ندارم اصلا. چندبارم عکس چشمو گذاشتم بچه ها دیدن

تو منو فراموش کردی یجوری که انگار من ناهار هفته ی پیشت بودم ، یا یکی از همکلاسی های کلاس اولت که باهاش زیاد حرف نمیزدی ، مثل اسم یه شخصیت تو سریالی که چندسال پیش دیدی ، تو منو فراموش کردی خیلی راحت : ))

[QUOTE=355718046]این تاپیک اصلا برای خودم نیست میخوای باور کن میخوای نکن الان حوصله اثبات اینو دیگه ندارم اصلا. چندبا ...[/QUOTمنم نگفتم چشمت را دروغ میگی .ولی در مورد نداشتن پدر دروغ میگی چون تو هر دو تا تاپیک موضوع و صحبتتون یکی بود حتی همون  جا هم گفتی پدرم خونه را گذاشته برا فروش و مادرم پیش مادر بزرگم هست .من موضوع فوت پدر را گفتم صد درصد دروغ میگی .

[QUOTE=355718046]این تاپیک اصلا برای خودم نیست میخوای باور کن میخوای نکن الان حوصله اثبات اینو دیگه ...

والا نمی‌دونم از طریق فوت پدر  چه کاری می‌خوام تو سایت راه بندازم آخه تاپیکام ببین دیر به دیر میزنم این تاپیک هم اصلا واسه من نیست موضوعش  بقیه تاپیکا همشون مال منن

[QUOTE=355718046]این تاپیک اصلا برای خودم نیست میخوای باور کن میخوای نکن الان حوصله اثبات اینو دیگه ...

آها راستی تو تاپیک اول هم گفتم بچه ندارم چون نمی‌خواستم شناسایی بشم ولی اینقدر اینجا درد و دل کردم که دیگه کل زندگیم فاش شده .