2777
2789

پدرشوهرم از من بدش میاد و برام مهم نیست چون یه حس متقابله من گاهی زنگ میزنم اون اصلا زنگ نمیزنه 

ما یه دوماهی هست نرفته بودیم خونشون منم تنها اصلا نمیرم مخصوصا اگ پدرشوهرم باشه اصلا نمیرم و زنش زن‌بابای همسرمه و میره سرکار‌ دیروز زنگ زدم به مادرشوهر ناتنیم (چی بگم دیگ) گفتم ما شب میایم گفت باشه شام میزارم بیاین بنده خدا دو مدل خورشت گذاشته بودش 

بعد ما شب رفتیم‌خونه‌ش مرده نیومد بچه و نوه‌ش رو ببینه تو اتاق دراز به دراز افتاده بود من ک برام مهم نبود سر جمع ۵ دقه نشستیم و اومدیم تو بارون و رعد و برق رفته بودیم‌شوهرم انقد عصبی شد مادرشوهر ناتنیم هرکار‌کرد نموند سریع اومدیم خونه تو اسانسور به شوهرم گفتم ناراحت نباش خسته بوده خاب بوده شوهرم یهو اب روغن قاطی کرد تقصیر توعه یه زنگ ب بابای من نمیزنی به تو نمیرسه از ب بابای من چیزی بگی دخالت نکن دهنتو ببند فلان:/ من دیگ هیچ حرفی نزدم اومدیم خونه براش شربت درست کردم خورد گفتم بیا بچه رو بغل کن خوب میشی نکرد بعدم زنگ زد ب‌مادربزرگش رفت بیرون باهاش حرف زد‌ اومد اینجا خیلی ناراحت شدم ولی خب اشکال نداره الان سوالم اینه چیکار‌کنم شوهرم یادش بره با باباش بد نشه مشکل منو باباش به خودمون مربوطه پدرشوهرم سر اینکه چرا نوه‌ش رو نبردیم دوماه پیشش قهر کرده :/

به عنوان حق‌گو فعالیت میکنم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هیچی نگو خودش آروم میشه یه چی بگی بیشترجروبحث میشه 

خب تونمیری خودش ببره بچه هارو چه چیزها مگه مجبوری هی بری خودش ببره

به رحمانیت خدا ایمان دارم می‌دونم که منومیبینه صدامومیشنوه خواسته هام زیاده اما بزرگترینش یه خونه پرازارامش وخنده های بچه هامه باور دارم از ته ته قلبم خدا توی همین روزا یه خونه زیبا 🏠بهمون هدیه میده خدایا همیشه شکرگزارتم 🤲♥️♥️♥️اگرامضاموخوندی به همین حاجتم صلوات بفرست هدیه به امام زمان هرجا هستی امام زمان دستتو بگیره 🫶 

خب به شوهرت بگو مشکل من و بابات به خودمون مربوطه تو بچه رو ببر پیش بابات

شوهرم اصلا در جریان این رابطه نیست هیچ وقت رو نشده هیچی همه چیز حسی هستش پیرمرد الان قهر کرده ک چرا نوه‌م رو نمیارین من ببینم شوهرم سه شیفت کار میکنه باباش هیچی کمکش نمیکنه ماهم توقعی نداریم ازش 

فقط اونجا که شوهرت هرچی خواسته گفته بهت ولی تو اصن ناراحت نشدی بعد شربت دادی بهش بازم نگرانشی

عصبانی بود بهش حق میدم رفتار باباش پیش من درست نبود

شما خودتو دخالت نده خودش داره میبینه پدرش داره بهت بی احترامی میکنه ..نمیخواد بری بگی اشکال نداره شاید حالش بد بوده یا هرچی اینجوری آتیششو بیشتر شعله ور میکنی گناهای پدرشو کاراشو میندازه گردن تو..آش نخورده دهن سوخته میشی. .کار نداشته باش ..

هیچی نگو خودش آروم میشه یه چی بگی بیشترجروبحث میشه  خب تونمیری خودش ببره بچه هارو چه چیزها مگه ...

ببین کار شوهرم زیاده خونه نیست الان هفت روزه سرجمع هشت ساعت نخابیده دیروز بزور با چشای خونی همسرم رفتیم پیشش ک نیومد همسرم ادم تو داریه خیلی خودخوری داره دلم میخاست ازش کم کنم ولی نظر شما درست تره

بعضی هاتون میبینم میگم چرا اینقدر خودشون خار و خفیف میکنند .....

مگ کیه ؟؟؟ پدر بچت ک تو هم مادرشی 

پسر مردم که تو ام دختر یک خانواده ای...

یکم به خودت احترام بزار انقدر نیاز نبوده خودتو برای رفتار زشت پدر اون سبک کنی و تازه اینجور گارد هم بگیره ....

نباید کشش می‌دادی 

بحث عوض کن  یک درصد هم باید کسی ناراحت بود و گارد بگیره تو هستی نه اون

جایی‌ خوانده بودم که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل می‌دهدو تجربه را زیاد می‌کند. هیچ جا ننوشته‌اند که درد با یک زن، با یک مادر چه می‌‌کند. مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه می‌‌روند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌‌تفاوتی‌ گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز درد چیزی نمی‌روید، و گیسوانی که رقص بر شانه‌های زنانه را به خاطر نمی‌‌آورند. مادرانی بی‌ هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌‌روند چیزی ننوشته است.
شما خودتو دخالت نده خودش داره میبینه پدرش داره بهت بی احترامی میکنه ..نمیخواد بری بگی اشکال نداره شا ...

باشه همین کار رو میکنم حقیقت من هیچ وقت از پدرش حرف نزدم نه ناراحت میشم نه خوشحال پیش همسرم حرفی نمیزنم اون هیچی نمیدونه از احساس من و پدرش

بعضی هاتون میبینم میگم چرا اینقدر خودشون خار و خفیف میکنند ..... مگ کیه ؟؟؟ پدر بچت ک تو هم مادرشی& ...

یه چیزایی هست تو زندگی ارزش نداره بخای بخاطرش بجنگی اون مجبور نیست منو دوست داشته باشه من اصلا بحثم این نیست من حرصی ک همسرم میخوره الان برام مطرحه که دلش اروم نیست تو اخلاق تو زندگیمون تاثیر میزاره پدرش واقعا برای من ان دیفاینده تعریف نشدس