2777
2789

من رفتم تعین جنسیت برا پسردار شدن بعد در درجه اول گفت که ازمایش بگیرم ببینم طبیعت سرده یاگرم بعد گفت که عفونت داری باید شستشوی رحم بکنم ۲۰۰برا ازمایش گرفت ۶۰۰برا شستشو بعد گفت که پس فردابیا برا جواب ازمایش بعد گفت که هشت ونیم درجه رحمت سرده باید ۲ملیون وپانصد بدی تا ایو دی گرم بزارم برات بعد دوهفته درش میارم بعد گفت که پس فردا هم بیا براشستشوی گرم بکنم ۶۰۰ وطب سوزنی گوش هم انجام داد ۲۰۰ حالا یه بسته پودر ویه بسته قرص زنجفیل یه جوشنده وباری عرق کاسنی نوشت از عطاری گرفتم استفاده میکنم  یه لیست هم نوشته چی بخورم چی نخورم حالا گفته ۲ هفته دیگه بیا هم ایودی رو دربیارم هم باز شستشو گرم بدم ببینم چند درجه رحمت فرق کرده احساس میکنم فقط میخواد پول بکشه کسی رفته اینجور باشه یانه خواهشا جواب بدید

چخبره😕تو تعیین جنسیت مرد مهم تره

به جز قوم شوهر     🥴      که ویرانگرند            بنی ادم اعضای یکدیگرند😁.                                                                                                                                              👇🏻👇🏻                                                                               بعضی هارو ببخش بره….حوصله داری سرپل صراط ببینیشون باز؟! ✅

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا من رفتم ماما برا رژیم این ادا و اصول ها رو نداشت

ازمایش کلی نوشت برا خودم ازمایش اسپرم برا همسرم. رژیم داد و ی نگاه ب عفونت داشتن یا نداشتنم کرد و تمام

امیرمحمد نازنینم  روز ۳شنبه ۱۳شهریور ۴۰۳ ب جمع خانوادگی مون اصافه شد  منو بابا و ابجی حنانه و بهار خیلی دوستت داریم❤💋 ان شالله ک در پناه خدا همه تون سلامت؛ موفق و خوشبخت بشید🥲 خدایا ممنونتم 😘

من اینجور جاها نرفتم یعنی فک میکنم همش پول میگیرن بعدشم برای تعیین جنسیت باید شوهرتم بیاد اصل شوهرت من خودم ازاین رژیم ها گرفتم هم خودم وهم شوهرم وخوب هم بود 

عزیزم برای سلامتی پدرم ،مرد مهربان زندگیم صلوات بفرست(اللهم صل علی محمد و آل محمدوعجل 
فکر کنم داره پول میگیره فقط🦦

علنی میتیغه

امیرمحمد نازنینم  روز ۳شنبه ۱۳شهریور ۴۰۳ ب جمع خانوادگی مون اصافه شد  منو بابا و ابجی حنانه و بهار خیلی دوستت داریم❤💋 ان شالله ک در پناه خدا همه تون سلامت؛ موفق و خوشبخت بشید🥲 خدایا ممنونتم 😘
علنی میتیغه

من تاحالا این مدل ندیدم 

چون خودم پیش ماما تعیین جنسیت کردم ،عفونتم داشتم 

مگه با ای یو دی و شستشو رحم گرم و سرد میشه 

فقط با تغییر تغذیه و یسری دارو ک دو طرف میخورن اسپرم و تخمک تحریک میشه

حالا جواب گرفتی

بله   تیکرم رو ببین