2777
2789
عنوان

کسی هس باهام حرف بزنه 😔

110 بازدید | 12 پست

خیلی تنهام سینم پر درده

بالشت رو بغل کردم خودم خودمو زیر پتو بغل میکنم 

همه با حرفاشون دلمو میشکنن وقتی ک زیاد به فکرشونم نگرانشونم 

یچیزی بهم مبگن دلم بشکنه 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان مردای سایت میریزن تو تاپیکت

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎

سلام گل ب حرف بقیه اهمیت نده فقط بدون الله میبینه و هرکاری میکنی اجر و ثواب داره

من سپردم ب خودش،هر چه الله بخاهد.!)🫠400/6 اگه چیزی خواستی بگی بیا اینجا بگو🫠https://daigo.ir/secret/5484421498

اما واقعا بخاطر حرف دیگران دلتو خون کنی فقط خودت آسیب میبینی یه دکمه ای تو وجود همه ما هس به نام کوچه علی چپ راحت خودتو خلاص میکنی برات مهم نباشه کی چی میگه♥️🙂

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
🙂بخدا برا این نگفتم 

میدونم گفتم شاید برای یلحظه خنده رو لبت بیاد که کمیت کردن🙂

🫂🫂🫂🫂🫂🫂

🙂♥️🫂🫂