2157
2106

واااای خدای من دقیقا منم اینطوری شده بودم. دکترساینا رو پیدا کردم و از دکترای اونجا مشورت گرفتم و مشکلم حل شد. [اینجا کلیک کن]

بادام زمینی خام رو بو میدی با حرارت کم و تابه مخصوص بودادن که قطور هست و بعد ازینکه شروع به تغییر رنگ داد سرکه بالزامیک یا سرکه سیب رو با اب نمک قاطی میکنی و میریزی روش واروم به بو دادن ادامه میدی تا خشک و طرد بشن 

بخاری که بلند میشه خیلی گلو رو میسوزونه زیر هود قوی اینکارو بکن 

من دانه ها و مغزه ها رو خام میخرم بومیدم برای شب چره یا میان وعده ها

اما طعم سرکه ای رو دوست ندارم بیشتر نمکیشون میکنم 

حال متکلم از کلامش پیداست
2149

حتما باید اینجوری باشه که بادوم زمینی خام بگیری یه کم اب و سرکه و نمک رو قاطی کنی بریزی روش رو ماهی تابه تفت بدی البته ابش باید کم باشه 

من امتحان نکر م ولی برای تخمه خام اینجوری میکنیم 

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼
بادام زمینی خام رو بو میدی با حرارت کم و تابه مخصوص بودادن که قطور هست و بعد ازینکه شروع به تغییر رن ...


ترد منظورم بود البته به معنای شکننده نه طرد به معنای راندن و دور کردن  

حال متکلم از کلامش پیداست
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2154
2142
2152
1872
2117
2139
2052
2037
2144
پربازدیدترین تاپیک های امروز
2108