ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥

 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه 💕🌷

2731

بادام زمینی خام رو بو میدی با حرارت کم و تابه مخصوص بودادن که قطور هست و بعد ازینکه شروع به تغییر رنگ داد سرکه بالزامیک یا سرکه سیب رو با اب نمک قاطی میکنی و میریزی روش واروم به بو دادن ادامه میدی تا خشک و طرد بشن 

بخاری که بلند میشه خیلی گلو رو میسوزونه زیر هود قوی اینکارو بکن 

من دانه ها و مغزه ها رو خام میخرم بومیدم برای شب چره یا میان وعده ها

اما طعم سرکه ای رو دوست ندارم بیشتر نمکیشون میکنم 

حال متکلم از کلامش پیداست

حتما باید اینجوری باشه که بادوم زمینی خام بگیری یه کم اب و سرکه و نمک رو قاطی کنی بریزی روش رو ماهی تابه تفت بدی البته ابش باید کم باشه 

من امتحان نکر م ولی برای تخمه خام اینجوری میکنیم 

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼
بادام زمینی خام رو بو میدی با حرارت کم و تابه مخصوص بودادن که قطور هست و بعد ازینکه شروع به تغییر رن ...


ترد منظورم بود البته به معنای شکننده نه طرد به معنای راندن و دور کردن  

حال متکلم از کلامش پیداست
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
2730
داغ ترین های تاپیک های امروز