2777
2789
عنوان

تشخیص حاملگی قبل از بیبی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 1058 بازدید | 51 پست
عزیزم همسرتون آزمایش اسپرم دادن؟ این چندماه اقدام داشتی نشده حتما پیگیر باش. شاید علتی داشته.

دکتر رفتم ازمایش اسپرم نوشت هنوز انجام نداده.خودمم میخام سونو بدم حتما یه مشکلی هست

جز توکل بر خدا سرمایه ای در کار نیست/هر که را باشد توکل کار او دشوار نیست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دکتر رفتم ازمایش اسپرم نوشت هنوز انجام نداده.خودمم میخام سونو بدم حتما یه مشکلی هست

آزمایش پرولاکتین هم بدین. همسر من آزمایش اسپرمش ضعیف بود. تازه فهمیدیم پررولاکتینش کمی بالاست! حتما آزمایش اسپرم رو هم تو مرکز ناباروری انجام بدین. آزمایشگاههای خصوصی دقیق نیستند.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷

[QUOTE=50465111]آزمایش پرولاکتین هم بدین. همسر من آزمایش اسپرمش ضعیف بود. تازه فهمیدیم پررولاکتینش کمی بالاست! حتما ...[/QUOTE

از پرولاکتین واسه خودم نوشت فقط.ایندفعه رفتم میگم بنویسه

عزیزم سونو دادی؟ یا شوهرت مشکلی داشت؟ 

اره سونو دادم فولی 24 داشتم.شوهرمم از اسپرم داد مورفولوژیش پایین بود ولی خدا رو شکر همون ماه باردار شدم

من حالت پریودی داشتم ولی درد نداشتم،سینه هام حساس شده بود و معده و رودم بهم ریخته بود،سر بارداری اولم تجربه نداشتم رفتم دکتر گفت مسموم شدی کلی قرص و دارو داد ولی سر بارداری دومم تا اینجوری شدم بیبی زدم مثبت شد