2777
2789
عنوان

تشخیص حاملگی قبل از بیبی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 1058 بازدید | 51 پست
پس من فکر نکنم این ماه خبری باشه چون هیچ علائمی ندارم

هستن كسايي هم كه بدون هيچ علائمي باردارن عزيزم همه كه مثل هم نيستن شايد شما هم بارداري علائم نداري يا  بعدا علائمت مشخص ميشه

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ
ببخشید آیا باتاخیر ۵.۶روز ازپریودی احتمال بارداری وجود داره؟

بله وجود داره

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید آیا باتاخیر ۵.۶روز ازپریودی احتمال بارداری وجود داره؟

تاپيكي كه زدين خصوصي شده و كسي امكان ثبت نظر نداره

هستن كسايي هم كه بدون هيچ علائمي باردارن عزيزم همه كه مثل هم نيستن شايد شما هم بارداري علائم نداري ي ...

نمیدونم.ایشالا هر چی خیره

جز توکل بر خدا سرمایه ای در کار نیست/هر که را باشد توکل کار او دشوار نیست

سلام خانما من کمرم یعنی راسته پهلوهام دردمیکنه سردر عجیبی دارم و سینه هام متورم و دردناک شده تقریبا یه هعته ب موعدمه ۱۳ام هم تخمک گداریم بود ک اقدام‌گردم ب نظرتون باردارم

تولد امسالم سه نفره شدیم 👼👪👪👪خدایااااا شکرت خدایا نمیدونم بابته این هدیه ات چجوری ازت تشکر کنم  ناامیدم نکن خودت نی نی مو صحیح و سالم نگه دار

این درد سینم خیلی امیدوارم کرده

تولد امسالم سه نفره شدیم 👼👪👪👪خدایااااا شکرت خدایا نمیدونم بابته این هدیه ات چجوری ازت تشکر کنم  ناامیدم نکن خودت نی نی مو صحیح و سالم نگه دار
این درد سینم خیلی امیدوارم کرده

ماههای قبل اینجور نبودی؟من همیشه قبل از پریودم درد سینه رو دارم

ماههای قبل اینجور نبودی؟من همیشه قبل از پریودم درد سینه رو دارم

ن من نداشتم هیچ وقت الان دست میزنم دردمیگیره نوکش متورم شده

ن من نداشتم هیچ وقت الان دست میزنم دردمیگیره نوکش متورم شده

ایشالا که بیای خبر بارداریت رو بدی عزیزم.چندماهه اقدامی؟

ایشالا که بیای خبر بارداریت رو بدی عزیزم.چندماهه اقدامی؟

ماهه دومه اما چون ماه قبلش یه سقط یه هفته ای داشتم امپول پرژسترون زدم همش لکه بینی داشتم اما این ماه خیلی شرایطشو دارم

ماهه دومه اما چون ماه قبلش یه سقط یه هفته ای داشتم امپول پرژسترون زدم همش لکه بینی داشتم اما این ماه ...

از کجا فهمیدی باردار بودی و سقط شده؟

از کجا فهمیدی باردار بودی و سقط شده؟

تست ازمایش بتام روز ۹ام ۶۰بود دوروز بعد ک سقت شد یه دقعه ای شد ۵ و ب تریتب کمتر

تست ازمایش بتام روز ۹ام ۶۰بود دوروز بعد ک سقت شد یه دقعه ای شد ۵ و ب تریتب کمتر

این ماه چند روز مونده به پریودت؟

این ماه چند روز مونده به پریودت؟

5روز دیروز بی بی گذاشتم منفی شد😡