2777
2789
عنوان

تشخیص حاملگی قبل از بیبی چک

1058 بازدید | 51 پست

سلام.خانمایی که باردارن یا قبلا باردار بودن آیا قبل از بیبی چک علائمی داشتید که بفهمید حامله هستید؟حتی یه نشونه کوچولو

جز توکل بر خدا سرمایه ای در کار نیست/هر که را باشد توکل کار او دشوار نیست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دقیقا موقع پریود یه مقدار کمر درد داشتم همش احساس میکردم میخوام پریود بشم تقریبا دو سه روز اینجوری بودم

خیلی هوس خیار شور کردم

دیگران تخمه میخوردن از بوش بدم می اومد 

ولی بازم شک به بارداری نکردم فکر کردم معده ام بهم ریخته تا بی بی زدم

آره من معده م بهم ريخت و حسم هم ميگفت هستم دقيقا ي هفته بعد اقدام مطمئن بودم باردارم

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ

در ضمن زير دلم هم يه حس هايي داشتم مثل تركيدن حباب و اين چيزا

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ
منم میخوام بدونم..من اقدام کردم و خیلی کمردرد دارم علتش چیههههه...نفخ هم دارم.شمام اینجورین؟

من نه.خیلی طبیعیم مثل همیشه

جز توکل بر خدا سرمایه ای در کار نیست/هر که را باشد توکل کار او دشوار نیست