2777
2789
عنوان

تشخیص حاملگی قبل از بیبی چک

1058 بازدید | 51 پست

سلام.خانمایی که باردارن یا قبلا باردار بودن آیا قبل از بیبی چک علائمی داشتید که بفهمید حامله هستید؟حتی یه نشونه کوچولو

جز توکل بر خدا سرمایه ای در کار نیست/هر که را باشد توکل کار او دشوار نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا موقع پریود یه مقدار کمر درد داشتم همش احساس میکردم میخوام پریود بشم تقریبا دو سه روز اینجوری بودم

خیلی هوس خیار شور کردم

دیگران تخمه میخوردن از بوش بدم می اومد 

ولی بازم شک به بارداری نکردم فکر کردم معده ام بهم ریخته تا بی بی زدم

آره من معده م بهم ريخت و حسم هم ميگفت هستم دقيقا ي هفته بعد اقدام مطمئن بودم باردارم

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ

در ضمن زير دلم هم يه حس هايي داشتم مثل تركيدن حباب و اين چيزا

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ
منم میخوام بدونم..من اقدام کردم و خیلی کمردرد دارم علتش چیههههه...نفخ هم دارم.شمام اینجورین؟

من نه.خیلی طبیعیم مثل همیشه

جز توکل بر خدا سرمایه ای در کار نیست/هر که را باشد توکل کار او دشوار نیست