2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستم مه قبول شده میگفت یکی از سوالاش این بوده که وقتی اعضای خانوادت به رهبر توهین کنن واکنشت چیه 

من تو ذهنم خودم جاش گذاشتم سریع گفتم ، اجازه نمیدم و همیشه از رهبرم دفاع میکنم و دلیل میارم براشون که اشتباه میکنن 🤣🤣

بعد دوستم گفت ، گفتم تو خانواده ی ما هیچ کس توهین نمیکنه به رهبر 🤭🤭🤭همونجا فهمیدم اگه فرهنگیان میزدم با تیپا بیرونم میکردن تو مصاحبه 

من نرفتم ولی خب دوستام رفتن و گفتن که دوتا مصاحبه داره تو یکیش سوالات دینی و مذهبی میپرسن تو یکیشم سوالات عمومی و گفتگوی گروهی هم از پارسال اضافه شد یه آزمون رایانه ای هم داره که سوالات روانشناسیه

رشته ت چیه؟کنکورو خوب دادی؟

اول باید روندشو بدونید عزیزم

که مثلا ارزیابی از چه چیزاییه..

مثلا میگن حد نصاب قبول شدن تو مصاحبه ۷۰ هست

و لیست نوشتن که مثلا

نحوه برخورد اولیه ۵ امتیاز 

آداب معاشرت ۵ امتیاز 

احکام ۵ امتیاز 

فعالیت فرهنگی ۵ امتیاز

کار گروهی ۵ امتیاز

و..

بخش کار گروهی مهم ترین بخشه و امتیاز بالایی داره

یه موضوع تدریس میدن بین یه گروه ۵ نفره مثلا و‌میگن در موردش صحبت کنید و نظر بدید و تدریسش کنید ، باید مشارکت کنید فکر کنید و خوب صحبت کنید و منفعل و ساکت نباشید.

این که میگن چادر نپوشی ردی و فلان رو هم بریز دور ، ن خیلی شورش کن ن خیلی بی نمک ، مثلا اگ نمیپوشی نگو کلا نمیپوشم یا نگو نه همیشه و همه جا سر میکنم ، چون گزینش و تحقیق محلی داره. بگو میپوشم ولی همیشه نه.

از طرفی در مورد شخصیت های سیاسی و مسائل روز اطلاعات داشته باش.

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹.                                                                                                                                                                                                                                                                                         دزدی مرتبا به دهكده ای ميزد، ﺭﻭﺯﯼ ﮐﻪ ﺭﺩﭘﺎﯼ ﺑﻪ ﺟﺎ ﻣﺎﻧﺪﻩ، ﺷﺒﻴﻪ ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻮﺩ ﯾﮑﯽ ﻣﯿﮕﻔﺖ : ﺩﺯﺩ، ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺭﺍ ﺩﺯﺩﯾﺪﻩ، ﺩﯾﮕﺮﯼ ﮔﻔﺖ: ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﺵ ﺷﺒﯿﻪ ﭼﮑﻤﻪ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻮﺩﻩ. ﻫﺮﮐﺴﯽ ﺑﻪ ﻃﺮﯾﻘﯽ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ ﺭﺍ ﺗﻮﺟﯿﻪ ﻣﯿﮑﺮﺩ. ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﺍﯼ ﻓﺮﯾﺎﺩ ﺑﺮﺁﻭﺭﺩ: ﮐﻪ ﻣﺮﺩﻡ؛ ﺩﺯﺩ، ﺧﻮﺩ ﮐﺪﺧﺪﺍﺳﺖ، ﻣﺮﺩﻡ ﭘﻮﺯﺧﻨﺪﯼ ﺯﺩﻥ ﻭ ﮔﻔﺘﻨﺪ : ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻪﺩﻝ ﻧﮕﯿﺮ، ﻣﺠﻨﻮﻥ ﺍﺳﺖ ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﺍﺳﺖ، ﻭﻟﯽ ﻓﻘﻂ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻓﻬﻤﯿﺪ ﮐﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﻋﺎﻗﻞ ﺁﺑﺎﺩﯼ ﺍﻭﺳﺖ.ﺍﺯ ﻓﺮﺩﺍﯼ ﺁﻥ ﺭﻭﺯﮐﺴﯽ ﺁﻥ ﻣﺠﻨﻮﻥ ﺭﺍ ﻧﺪﯾﺪ ﻭقتی ﺍﺣﻮﺍﻟﺶ ﺭﺍ ﺟﻮﯾﺎ می ﺷﺪﻧﺪ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻣﯿﮕﻔﺖ:ﺩﺯﺩ ﺍﻭ ﺭﺍ ﮐﺸﺘﻪ ﺍﺳﺖ، ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ ﺭﺍ ﮔﻔﺖ ﻭﻟﯽ ﺩﺭﮎ ﻣﺮﺩﻡ ﺍﺯ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ، ﻓﺮﺳﻨﮕﻬﺎ ﻓﺎﺻﻠﻪ ﺩﺍﺷﺖ، ﺷﺎﯾﺪ ﻫﻢ ﺍﺯ ﺳﺮ ﻧﻮﺷﺖ ﻣﺠﻨﻮﻥ ﻣﯿﺘﺮﺳﯿﺪﻧﺪ. ﭼﻮﻥ ﺩﺭ ﺁﻥ ﺁﺑﺎﺩﯼ، ﺩﺍﻧﺴﺘﻦ ﺑﻬﺎﻳﺶ ﺳﻨﮕﯿﻦ ﻭﻟﯽ ﻧﺎﺩﺍﻧﯽ، ﺍﻧﻌﺎﻡ ﺩﺍﺷﺖ....

دوستم مه قبول شده میگفت یکی از سوالاش این بوده که وقتی اعضای خانوادت به رهبر توهین کنن واکنشت چیه&nb ...

درسته عزیزم

باید هوشمندانه جواب داد

از دوستم پرسیدن اگه عاشورا بیفته تو ماه رمضان ، ناهار نذری بدن میخوری؟

گفته نه روزه ام!😅

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹.                                                                                                                                                                                                                                                                                         دزدی مرتبا به دهكده ای ميزد، ﺭﻭﺯﯼ ﮐﻪ ﺭﺩﭘﺎﯼ ﺑﻪ ﺟﺎ ﻣﺎﻧﺪﻩ، ﺷﺒﻴﻪ ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻮﺩ ﯾﮑﯽ ﻣﯿﮕﻔﺖ : ﺩﺯﺩ، ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺭﺍ ﺩﺯﺩﯾﺪﻩ، ﺩﯾﮕﺮﯼ ﮔﻔﺖ: ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﺵ ﺷﺒﯿﻪ ﭼﮑﻤﻪ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻮﺩﻩ. ﻫﺮﮐﺴﯽ ﺑﻪ ﻃﺮﯾﻘﯽ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ ﺭﺍ ﺗﻮﺟﯿﻪ ﻣﯿﮑﺮﺩ. ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﺍﯼ ﻓﺮﯾﺎﺩ ﺑﺮﺁﻭﺭﺩ: ﮐﻪ ﻣﺮﺩﻡ؛ ﺩﺯﺩ، ﺧﻮﺩ ﮐﺪﺧﺪﺍﺳﺖ، ﻣﺮﺩﻡ ﭘﻮﺯﺧﻨﺪﯼ ﺯﺩﻥ ﻭ ﮔﻔﺘﻨﺪ : ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻪﺩﻝ ﻧﮕﯿﺮ، ﻣﺠﻨﻮﻥ ﺍﺳﺖ ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﺍﺳﺖ، ﻭﻟﯽ ﻓﻘﻂ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻓﻬﻤﯿﺪ ﮐﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﻋﺎﻗﻞ ﺁﺑﺎﺩﯼ ﺍﻭﺳﺖ.ﺍﺯ ﻓﺮﺩﺍﯼ ﺁﻥ ﺭﻭﺯﮐﺴﯽ ﺁﻥ ﻣﺠﻨﻮﻥ ﺭﺍ ﻧﺪﯾﺪ ﻭقتی ﺍﺣﻮﺍﻟﺶ ﺭﺍ ﺟﻮﯾﺎ می ﺷﺪﻧﺪ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻣﯿﮕﻔﺖ:ﺩﺯﺩ ﺍﻭ ﺭﺍ ﮐﺸﺘﻪ ﺍﺳﺖ، ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ ﺭﺍ ﮔﻔﺖ ﻭﻟﯽ ﺩﺭﮎ ﻣﺮﺩﻡ ﺍﺯ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ، ﻓﺮﺳﻨﮕﻬﺎ ﻓﺎﺻﻠﻪ ﺩﺍﺷﺖ، ﺷﺎﯾﺪ ﻫﻢ ﺍﺯ ﺳﺮ ﻧﻮﺷﺖ ﻣﺠﻨﻮﻥ ﻣﯿﺘﺮﺳﯿﺪﻧﺪ. ﭼﻮﻥ ﺩﺭ ﺁﻥ ﺁﺑﺎﺩﯼ، ﺩﺍﻧﺴﺘﻦ ﺑﻬﺎﻳﺶ ﺳﻨﮕﯿﻦ ﻭﻟﯽ ﻧﺎﺩﺍﻧﯽ، ﺍﻧﻌﺎﻡ ﺩﺍﺷﺖ....

درسته عزیزم باید هوشمندانه جواب داد از دوستم پرسیدن اگه عاشورا بیفته تو ماه رمضان ، ناهار نذری بدن ...

یکیم بود گفته بوده کی توی خانواده برای خوندن نماز صدات می‌کنه می‌خواسته بدونه طرف نمازشو اول وقت میخونه یا نه

چی باید میگفت؟ من سر در نمیارم😬

عاشورا یک روز از ماه محرمه

و رمضان کلا یه ماه دیگه از ماه های قمریه

و اصلا ممکن نیست عاشورا بیفته تو ماه رمضان 😅

انگار بگی عید نوروز ما بیفته آبان

🤣🤣🤣🤣🤣اونم مث منه

😂😂👍

من نرفتم ولی خب دوستام رفتن و گفتن که دوتا مصاحبه داره تو یکیش سوالات دینی و مذهبی میپرسن تو یکیشم س ...

انسانی هستم اره کنکور خوب بود متاسفانه نتونستم ترمیم ثبت نام کنم دیپلم سال۹۹ خیلی ترازم میاد پایین

اول باید روندشو بدونید عزیزم که مثلا ارزیابی از چه چیزاییه.. مثلا میگن حد نصاب قبول شدن تو مصاحبه ...

اره ولی میگن طرح درس میدن باید تدریس کنی شعر بخونی با بازی به بچه ها یاد بدی نمیدونم ورزش کنی فکر کن خیلی سخته