2777
2789
عنوان

چقدر بی فرهنگ

178 بازدید | 10 پست

جدا اونایی که میاین دعوا راه میندازید و تاپیک مردم رو تعطیل میکنید فکر می‌کنین خیلی شاخین؟

بارها دیدم چون مخالف‌شون حرف میزنم برچسب بچه بهم زده میشه ولی اگر یه کاربر دیگه‌ که همسن منه بیاد و موافق‌شون حرف بزنه میشه دختر آگاه و فهمیده! از روشنفکری فقط ژستش رو یاد گرفتی عزیزم. اینکه وقتی وسط بحث از جهت کم‌آوردن، به سنم گیر میدی نشانه‌ی ضعفته. بلاتشبیه بلاتشبیه، قاسم و علی اکبر هم با استدلال شما بچه بودن؛ ولی اونا کجا، خولی و یزید کجا؟ استناد به سن افراد و اعتقاد به اینکه سن با فهم و درایت رابطه‌ی مستقیم داره، سنتی جاهلی‌ست که سقیفه رو رقم زد. اگر باهام مخالفی لطفا مدام ریپ نزن. یه جمله‌ی هست تحت عنوان "اوکی تُ راس میگی" که در برخی موارد هم به درد من میخوره و هم به درد شما❤️

مگه نی نی یار ها بخاطر دعوا تاپیک رو تعطیل نمیکنن؟

دخالت کردن توی زندگی دیگران و قضاوت کردنشون کار انسان های بی ملاحظه و بی فرهنگه...چه تو مسائل بچه آوردن باشه چه ازدواج چه شغل چه هر چی...انسان های عاقل فرهنگ سازی می‌کنند،تبلیغ می‌کنند،آگاه سازی می‌کنند!زندگی شخصی با زندگی اجتماعی فرق میکنه...زندگی شخصی چیزیه که بین خودت و خانوادته و زندکی اجتماعی چیزیه که تو برای جامعه به اشتراک میذاری.پس انقدر نگید به خودم مربوطه به خودم مربوطه حتی طرز صحبت کردن شما توی خیابون به بقیه مربوطه...فقط انسان های بی تمدن جامعه رو برای خودشون میدونن یه انسان متمدن آرامش جامعه رو بهم نمیریزه.ریشه فلسفه اعتقادات از چهارچوب ها گرفته میشه یا حتی میشه به پوشش تشبیهش کرد...و یک انسان بی لباس عریان خطاب میشه نه پوشش متفاوت.کسی که به بد دهنی اعتقاد داره اعتقاد نیست بی اعتقادیه.پس هر اعتقادی قابل احترامه ولی بی اعتقادی ارزشی نداره پس پایبندی به بی اعتقادی طنزی بیش نیست.انتقادپذیر بودن خوبه ولی انتقاد یه انسان عاقل و بالغ رو می‌پذیرم.به نظر و رفتار انسان ها نگاه نکن نصفشون دلیل کارهاشون رو نمیدونن اگر میخوای راه درست رو بری دنبال حقیقت برو.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا دیروز کم مونده بود بخاطر ی نفر دیگه دعواکنم بیچاره خانومه ی مسعله بارداری داشت تاپیک زد سریع ی بی جنبه نی نی یارو تگ کرد منم قاطی کردم.ن اگه راجت کتک خوردن و مادرشوهر و ایکس و ایگرگ حرف بزنن خوبه

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
دقیقا نظر میدی ده نفر با افکار پوسیده ریپلای میزنن دعوا راه بندازن 

حجی من خودم از نظر شما دارای افکار پوسیده‌م. اتفاقا من یه تاپیک درباره‌ی یه مسئله‌ی اعتقادی زده بودم و از کسی که دوست داره بهم کمک کنه نظر خواسته بودم که یکی از همین روغنفکرا جیغ جیغ و تاپیکمو تعطیل نمود😊

بارها دیدم چون مخالف‌شون حرف میزنم برچسب بچه بهم زده میشه ولی اگر یه کاربر دیگه‌ که همسن منه بیاد و موافق‌شون حرف بزنه میشه دختر آگاه و فهمیده! از روشنفکری فقط ژستش رو یاد گرفتی عزیزم. اینکه وقتی وسط بحث از جهت کم‌آوردن، به سنم گیر میدی نشانه‌ی ضعفته. بلاتشبیه بلاتشبیه، قاسم و علی اکبر هم با استدلال شما بچه بودن؛ ولی اونا کجا، خولی و یزید کجا؟ استناد به سن افراد و اعتقاد به اینکه سن با فهم و درایت رابطه‌ی مستقیم داره، سنتی جاهلی‌ست که سقیفه رو رقم زد. اگر باهام مخالفی لطفا مدام ریپ نزن. یه جمله‌ی هست تحت عنوان "اوکی تُ راس میگی" که در برخی موارد هم به درد من میخوره و هم به درد شما❤️
حجی من خودم از نظر شما دارای افکار پوسیده‌م. اتفاقا من یه تاپیک درباره‌ی یه مسئله‌ی اعتقادی زده بودم ...

نه گلم من منظورم شما نیستی افکار پوسیده اینایی که خیلی تعصبی و بی تربیت هستن 

من یه بار گفتم با هیچ کشوری مشکل ندارم یه خانوم بهم گفت مادرت تو بغل نتانیاهو عه من با همچین آدم هایی مشکل دارم

خیلی دل ادم و میشکنن خب اگه افکارتون فرق داره به احترام اون شخص چیزی نگین من نمیرم تاپیک های مذهبی که مبادا توهین نکنم

if you drown , you die whether in the sea our in the dream 🖤

نه گلم من منظورم شما نیستی افکار پوسیده اینایی که خیلی تعصبی و بی تربیت هستن  من یه بار گفتم ب ...

مرسی ازت. وای آره واقعا. منم با اینجور آدما مشکل دارم. انگار فقط یه نقاب زدن و روش نوشتن من مذهبی هستم. و هرچی مذهبیه رو به گند میکشن. من همیشه میگم اگه پیامبر بود اماما بودن چطور رفتار میکردن، ما هم باید رفتارمون رو شبیه اونا کنیم. اول آدم باشیم بعد مذهبی❤️

مرسی ازت. وای آره واقعا. منم با اینجور آدما مشکل دارم. انگار فقط یه نقاب زدن و روش نوشتن من مذهبی هس ...

بله دقیقا مگه مذهبی نیستن خب همون مذهب گفته که توهین و فحاشی ممنوعه ولی اینا مذهبی نیستن تعصبی ان ، اصلا واسه اعتقاداتششون ارزش قائل نمیشن 

شما گلین و افکار و دینتون مورد احترام ماست چون این انتخاب شماست و به ما هم ربطی نداره ❤️😊

if you drown , you die whether in the sea our in the dream 🖤

نه گلم من منظورم شما نیستی افکار پوسیده اینایی که خیلی تعصبی و بی تربیت هستن  من یه بار گفتم ب ...

به عنوان یه مذهبی بهت میگم که دین خیلی خیلی قشنگه، یعنی سراسر زیباییه. اگر میبینی بعضی از مذهبیون دارن ظاهر دین رو خراب میکنن اصلا توجه نکن و نذار باعث دلزدگیت بشه. تو برو سیره‌ی ائمه رو بخون یا راه و رسم زندگی شهدا، امام خمینی، علما و.. رو بخون تا ببینی اسلام چقدررر زیباس🤗 خود امام حسین مظهر زیبایی و عشقه