raziiiiiiiiiiii مدیر عضویت: 1399/04/17 تعداد پست: 4509 عنوان مدفوع چرب کودک نه ماهه | مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 17 پست میشه کمکم کنین یا اگر اطلاعاتی دارین راهنمایی کنید منو.؟!دخترم وقتی بدنیا اومد تا 53 روز مدفوعش چرب بود و بعد از ۵۳ روزگیش اوکی شد و دیگه چرب نبود مدفوعش الان دخترم نه ماهشه و هشت روزه باز مدفوعش بشدت چربهربطی ب بیماری cf داره خدایی نکرده..؟! 1403/02/29 | 14:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
raziiiiiiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1399/04/17 تعداد پست: 4509 پسر من 09ماهش فکر کنم هفتونیم کیلو همه میگن چرا بزرگ نمیشه هی استرس میدن بهم اصلا ب حرف بقیه توجه نکن بچه چ لاغر چ چاق سلامتیش مهم باشه برات
خاله_آوینا عضویت: 1396/07/25 تعداد پست: 3747 ممنونم ازت فقط یهدسوال داشتم ازتپن خودم میتونم نمونه مدفوعش رو ببرم آزمایشگاه تا ازش آزمایش بگیرن ... نه من خودم بردم بدون نسخه پزشک ولی هیچی نبود،فقط چربی تویه مدفوع دیده شد اونم بخاطر میکروب بود تویه روده اشاون میکروب اجازه نمیداد چربی جذب بشه و باعث کاهش وزن و روان شدن مدفوع می شد ❤یا امام رضا(ع)❤به خودت سپردم غمی را که بیصدا قلبم را میخورد
raziiiiiiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1399/04/17 تعداد پست: 4509 نه من خودم بردم بدون نسخه پزشک ولی هیچی نبود،فقط چربی تویه مدفوع دیده شد اونم بخاطر میکروب بو ... ممنونم ازت لطفاا برای دختر منم دعا کنین طوریش نباشه