2777
2789
عنوان

خدا خانوادمون نابود کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 43 پست
این حرف فقط بهش استرس میده  نه که کمکش کنه :/

اتفاقا باید بخودش بیاد که بدونه جز خودش کسی نمیتونه کمکش کنه باید قوی بشه دوس ندارم به روز من بیفته 

دلا خوو کن به تنهایی🍁🍃که از تن ها بلا خیزد🍁🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم زندگی داستانای ابر قهرمانی نیست . تهش میتونه زنده بمونه و سعی کنه از روانش‌محافظت کنه  ...

باید با واقعیت روبروبشه قوی بشه خودشو کنترل کنه تا ب یجایی برسه .منم میدونم سخته  من خودم کشیدم من نمیخام کم بیاره و تسلیم بشه 

من همه شو انجام داد منو خواهرم دیونه به تمام معناییم

سنتونم خیلی حساسه. مشاوره نمیرید؟ 

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند

ببین گلم من یچیزی گفتم بهم توپیدن ولی تو باید قوی باشی من توو جهنم زندگی کردم بدترین بلاها سرم اومد تصمیم اشتباه گرفتم بدتر شد ولی تو اشتباه منو نکن سعی کن کنترل داشته باشی وگرنه تهش هیچه سعی کن خودت خودتو اروم کنی درستو بخونی بجایی برسی فقط کم نیار من28سالم. بدون حرفام نصیحت نیس تجربس 

نه نمی‌برن ۱۵ سالمه خواهرم ۶

عجب ادمایی هستن... هر چند به نفعشون نیست چون اونا باید مشاوره بشن در اصل. عزیزم تنها راه نجاتت فقط اینه که بخونی یه جای دور دانشگاه بری یا مهاجرت کنی. هدفت رو تمام و کمال بذار روی دور شدن از والدین سمی.... البته از راه ازدواج نه... از راه درس. میدونم خیلی سخته برات. ولی تلاشت رو بکن. چون بهتر از موندن با اوناس.

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند
چطوری خداا

اول اینکه با مشاور مدرسه اگر ادم درستیه و راز دار صحبت کن. بهش تا حدودی شرایطت رو بگو.یا اگر یه ازادی نسبی داری برو مشاوره. دوست من واقعا تو زندگی و شرایط بدی بود. در حدی که خود زنی میکرد. الان مشاوره میره انقدر اروم شده یه وقتا میگم خدایا یعنی این ادم اونه؟ 

اول اینکه با مشاور مدرسه اگر ادم درستیه و راز دار صحبت کن. بهش تا حدودی شرایطت رو بگو.یا اگر یه ازاد ...

خیلی دهن لایه یبار برآب این بدونم وهن لقه یا نه یه چیز کوچلو براش گفتم می‌خواست به خانوادم زنگ بزنه آزادی که چه عرض کنم ده روزه گوشی برام گرفتن

بشدت کمبود توجه دارم بارها زده به سرم برم از پسرا محبت بگیرم اما پشیمون شدم

میدونم لاو من خودمم همین بودم

تازه یخورده حالم بهتر شده 

میخواستی حرف بزنی من هستماا.

و اینکه فقط صبوری کن قشنگم فقط صبوری

از اساس هم برخورد اونا غلط بوده هم تو 

یکم احترام‌نگه داری برخوردشون قطعا بهتر میشخ یا با مادرت حرف بزن بگو چرا میزنه

ببخشید اگه غلط املایی دارم تند مینویسم و حقیقتا حسش نیست برگردم درستش کنم__ اهدافم برای زندگیم : گرفتن گواهینامه پایه یک ، مسافرت تنهایی بدون هیچ کسی  دبیر یا مهندس شدن ، تاسیس کارگاه خیاطیم و تاسیس ارایشگاهم __ میدونم خدا هوامو داره و ی روزی به تمام ارزو ها و هدف هام میرسم _ متولد اردیبهشت🐄 ؛ طفل شیر خوار طبیعت 🦥 سال خروس 🐓 ، خروس مزرعه ام و با همه میسازم ؛ از سوسک نمیترسم ولی مث سگ از مارمولک میترسم 😂😂