2777
2789
عنوان

خدا خانوادمون نابود کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 43 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مثل تو البته بابام دست به زن نداشت ولی همش تنش و دعوا بین پدر مادرم بود که اخرشم جدا شدن شکر خدا ولی الانم عصبیم و جوابشونو میدم هر چی بگن 2 تا جواب پس میدم اصلا تحملشونو ندارم واقعا. 

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند
هیچکس نمیدونه یه خانواده متشنج چه بلایی سر روحیه ادم میاره از دور نگاه کردن بهش راحته درس بخون راح ...

اصلا نمیشه از مغزت استفاده کنی وقتی آشوبی:/

وقتی کتک میخوری 

وقتی حالت بده 

اصلا کارای منتالی و ذهنی رو نمیتونی انجام بدی.

وای ازتون ممنونم که درک میکنین

عزیزم فقط میتونم بگم صبوری کن 

واسه خودت یه راه آرامش پیدا کن 

میدونم سخته ولی یه چیزی هست توی این دنیا که یه کوچولو آرومت کنه ..

نه لازمه درس بخونی نه تلاش خاصی کنی 

زیاد باهاشون حرف نزن و درگیر نشو 

و سمت رابطه و ..این چیزا هم نرو که بدتر تو مخه

کاش اینام فقط بحث بود من بابام همش دست بزن داره

بابای من جای دست به زن خیلی کارای دیگه کرد که زندگیمون بهم خورد... قشنگ روانیمون کردن.هم منم عصبیم. هم خواهرم

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند
واقعا احتمالا هیچ تصوری از خانواده بد نداری :// مگه به همین راحتیه که با اعصاب خراب و .. درس بخونی؟

من خودم توو بدترین شرایط بودم خیلیم خوب درک میکنم 

دلا خوو کن به تنهایی🍁🍃که از تن ها بلا خیزد🍁🍃
من خودم توو بدترین شرایط بودم خیلیم خوب درک میکنم 

عزیزم زندگی داستانای ابر قهرمانی نیست .

تهش میتونه زنده بمونه و سعی کنه از روانش‌محافظت کنه 

تا سنش قانونی بشه و بتونه برای زندگیش تصمیم بگیره