2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1795698 بازدید | 90709 پست
عزیزم من یک پیج تو اینستا سراغ دارم کارهای خیر و جهادی انجام میدن دو سال هست می شناسم از طریق ای ...

عه.. خب پس آدرس پیجشونو تونستین لطف میکنین بذارین اینجا؟ ممنونم

دوستان عزیزی ک میخوان تجربیات ، نکات و راهکارای لازم برای زایمان طبیعی مخصوصا ویبک و خاطرات مامانای ویبکی رو مطالعه کنن، حتما ب این آدرس سر بزنن. این یکی هم آدرس تاپیک برای گروهی ورزش کردنه ماه های آخره. 👈لینک

دوستان سلام، وقت همگی بخیر🙋‍♀️🌸

ببخشید وسط تاپیک🙈

من دانشجوی ارشد روانشناسی هستم و برای تکمیل کار پایان نامه ام به همکاری مادرانی که تازه زایمان کردند، نیاز دارم🙏 اگر هم سوالی داشتید در خدمتم.

متاسفانه به خاطر شرایط کرونا فقط میتونم انلاین نمونه جمع کنم. ممنون میشم ده دقیقه وقت بذارید🌸

📍پژوهش زیر در ارتباط با وضعیت روانشناختی تازه مادرانی است که دو هفته تا سه ماه از زایمان آن ها گذشته باشد. پس فقط در صورتی که دو هفته تا سه ماه از زایمانتان میگذرد، میتوانید آزمون را انجام دهید و یا اگر افرادی با چنین شرایطی میشناسید، ممنون میشوم لینک زیر را برایشان ارسال کنید.(عزیزان لطفا حتمااا نکات انتهای پست را رعایت کنید)

میتوانید از طریق لینک زیر آزمون را شروع کنید.

https://survey.porsline.ir/s/h0k0wyy#?ref=wh

🔴توجه🔴 دوستای گلم لطفا فقططط خانم هایی که تازه زایمان کرده اند (دوهفته تا سه ماه پس از زایمان)، آزمون را انجام دهند.

🔴(لطفااا عزیزانی که قبلا پر کردند مجدد پر نکنند)🔴

🔵خیلی مهمه که پژوهش دقیق باشد پس لطفااا فقططط کسانی که ملاک های فوق را دارند، پرسشنامه را پرکنند.

پیشاپیش از همیاری و همکاریتان کمال تشکر را دارم🌸🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی علتشم میدونی چیه؟ غذای میکس شده س، منم حس می کنم اشتباه کردم. سراین یکی ک بیاد اولاش فقط با ...

منظور منم تقریبا همینه، اولا که حریره و فرنیه که هیچ کاملا نرمه، ولی بعد که میرسه به سوپ دیگه نباید اونطوری باشه همون با پشت قاشق له بشه کافیه و اینکه دقت کنیم چیزی نداشته باشه گلوش بمونه، بعد از اون مثلا یچی مثل شیربرنج که یکم برنجش زیاد پخته شده و کاملا نرمه، بعد شیربرنجی که برنجش معمولی پخته شده، و سوپی که میزان له شدن موادش کمتره، بعد مثلا برنجی که اب خورش توش بیشتر ریخته شده یا سیب زمینی پوره شده و ...

همینطور اگه با غذاها بازی بشه بچه یاد میگیره.

این وسط باید تنوع مواد غذایی رو هم رعایت کرد تا همه مزه هارو بشناسه.

درمورد میوه ها هم اول بشکل پوره، بعد رنده، بعد ورقه های نازک و... یواش یواش دیگه میشه میوه داد دستش گاز بگیره

و یک دلیل بدغذایی بچه ها زور کردنشون به خوردن یک غذاییه که پس میزنه، اگه چیزی رو دوست نداشت باید یک مدت اونو حذف کرد و بعد از مدتی دوباره داد یا بشکل دیگه ای از اون ماده غذایی استفاده کرد که مزه عوض بشه و متوجه نشه

من فکر میکنم نوع تغذیه تو بارداری و شیردهی هم تاثیر داره تو بدغذایی، و بخاطر همین سعی میکنم از همه چی بخورم مگر اینکه ضرر داشته باشه

راستی این دوستمون گفتن لعاب یادم اومد، لعاب خالی هم غذاس ها.. منم میدادم.. ی چیز دیگه ک یادم رفت و ...

ایده جالبی بود برنج تو خورش. مرسی

من تو سیب زمینی پوره شده، کره و شیر میریختم خیلی دوست داشت

تو فرنیش هم بادام پوست کنده و اسیاب شده میریختم

از ۶ ماهگی هر روز بادوم تو برنامه ش بود ماشاالله رشدش هم خیلی خوبه

راستی من اویل تا با مزه غذاها اشنا بشه، نه غذای کمکیش رو شیرین میکردم نه نمک و ادویه میریختم، اطرافیان میگفتن نمیخوره یا چطور دلت میاد بی مزه ست، ولی خیلی هم خوب میخورد و دوست داشت بعدا که تقریبا با مزه ها اشنا شد یادم نیست دقیقا کی بود ولی تا حداقل نه ماهگی همینطور بود، یعنی حدود ۴ ماه، بعدش دیگه یواش یواش مثل غذای سفره نمک تو غذاش داشت ولی کلا با شکر زیاد میونه خوبی ندارم و دوست نداشتم بهش بدم

بچه ها خدا میدونه من فقط هدفم از نوشتن این مطالب، اشتراک گذاری تجربه و کمک به مادر ای دیگه ست و قصد ...

راهکارات خوب بود

من به شخصه انجام دادم و نتیجه گرفتم

من تجربه سه تا بچه رو دارم

بچه اولم هم دستگاه رفت و هم حجامت گوش کردم هر شیر خشت و.... اخر سر تا دوماهگی زردی داشت

دخترم رو دوبار حجامت گوش کردم و تا یک ماه خوب شد

سر این یکی اصلا نرفتم ازمایش بگیرم از اول قطره بلی نایستر دادم ،ترنجبین خوردم ولی باز زرد شد روز هفتم بردمش حجامت گوش بهتر شد ولی چون ترنجبین رو کنار گذاشتم دوباره یکم زرد شد که با شروع کردندوباره ترنجببن و شست عرق بید زردیش اومد پایین اخرش هم ختنه اش کردم الان خوب خوب شده

غذا کمکی رو هم از ۴ ماهگی شروع کن( تجربه شخصیم میگه بهتره)، ابتدا از لعاب برنج اندازه یه قاشق + یک ...

منم تحربه ام رو میگم تا کمک مادرا کنه

من م اون دوتای قبلب رو از چهار ماهگی شروع کردم دقیقا هم مثل شما با لعاب برنج و کم کم فرنی و سوپ خیلی هم سخت نمیگرفت ،اصلا غذاشون رو میکس نمیکردم فقط با قاشق له میکردم الحمدالله بچه هام بد غذا نشدند و خوب غذا می خورند ولی دیدم تو دور اطرافم که از ۶ ماه شروع کردن و بچه هاشون خیلی بد غذایی میکنند

البته یه اصل هم هست تک غذا دادن به بچه میگن هر وقت بچه میل به غذا نشون داد،یعنی وقتی با شما سر سفره عست دلش میخواد بخوره بهتره براش غذا رو شروع کرد

منم تحربه ام رو میگم تا کمک مادرا کنه من م اون دوتای قبلب رو از چهار ماهگی شروع کردم دقیقا هم مثل ش ...

منم به خود بچه واگذار کرده بودم و از پیش تعیین شده نبود برنامه ام. دقیقا موقعی که تمایل به غذای ما نشون داد، کمکی رو شروع کردم و 5 ماهش بود. 

روزه تو بارداری برای افراد متفاوته عزیزم کسی که بدنش ضعیفه نباید بگیره منجر به سقط میشه من دوروز گرف ...

تجربه_شخصی#  

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
واقعا غول نیست. البته توان بدنی هر کسی متفاوته ولی منم تجربه دارم. حتی یکی از دوستام که چندسال پیش ب ...

من به شخصه از برکات روزه برام کنترل دیابت بارداری بود.

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
واقعا غول نیست. البته توان بدنی هر کسی متفاوته ولی منم تجربه دارم. حتی یکی از دوستام که چندسال پیش ب ...

عزیزم تو ماه رمضان تعدادی از بچه های تاپیک ، روزه میگرفتن، منم اخراش بهشون  پیوستم. همون موقعم گفتم نتیجه رو بعد زایمان حداقل در مورد وزن بچه اعلام کنیم.

الانم به همون دلیل اعلام کردم. وگرنه نسخه برا کسی نمیپیچم. راستی من دقیقا اوایل اردیبهشت 95 بارداری اولم بوذه و تیر ۱۴۰۰ سومین زایمانم. یعنی تو 5سال و‌دوماه سه تا بارداری با وزن 54کیلو داشتم. جالبه بدونی تازه از شیردهی دوم فارغ شده بودم که باز باردار شدم و قبلشم ده کیلو کم کرده بودم. یک عدد استخوان رونده.

اساسا هر کس شخصا باید تصمیم بگیره تو این چنین احکامی. شاید کسی منو می دید میگفت نگیر. ولی تصمیم گیرنده خودم بودم. قبلا مفصل بحث شده توی تاپیک. صرفا یه اعلام نتیجه بود عزیز

تجربه-شخصی#  

تجربه_شخصی#  

این تجربه شخصی رو هشتگ برا پست خودم میخواستم بزنم اشتباه برا شما زدم

سلام دوستان عزیزمن دیروزم بی بی گذاشتم یه مارک دیگه باز خط کمرنگ افتاد ماه قبل۲۵خرداد پری اومد امروز ...

عزیزم عکسشو بذاری قطعی بت میگم مثبته یا نه

من در حد مخترع بی بی چک از مثبت کاذبش اطلاعات دارم

این بنده خدا ک من از‌ اول میرم‌پیششون ماما هستن. هفته پیش بود دیگه که بهم گفت وزنش زیاد شه سز میشی. ...

من ماه اخر 600گرم فقط اضافه کردم

کل بارداری 11کیلو

الانم هرچی کربوهیدراته پذیرا هستم که بیشتر لاغر نشم

خواهر من که اعتمادی به نسبت افزلیش وزن مادر و وزن گیری نوزاد ندارم

طبق تجربه بعضی از بچه ها وزن تولد از وزن سونو کمتر بود ولی دکتر من میگفت وزن تولد بیشتر از سونو هست ...

برا منو سونو درست تشخیص داده بود بنظرم

عه.. خب پس آدرس پیجشونو تونستین لطف میکنین بذارین اینجا؟ ممنونم

https://instagram.com/mansoreh.motamedi?utm_medium=copy_link

دوستان و خانم های نی نی سایتی عزیز اگر علاقه مند به زایمان طبیعی هستید و بخاطر سابقه سزارین فرصت تجربه این قسمت از علاقه مندی تون را از دست دادید پیشنهاد می کنم به این تاپیک مراجعه کنید تا از تجربیات من و دوستان من که موفق به زایمان طبیعی بعد از سزارین شدیم استفاده کنید😊