2777
2789
عنوان

دوستان خیلی ناراحتم از شوهرم

325 بازدید | 29 پست

عزیزان شوهر من عین کوه یخه

هیچوقت من رو همراهی نمیکنه

مثلا اگ بخوام یه چیزی رو همراهیم نمیکنه

مثلا فوق لیسانس یا سرکاررفتنم یا خریدن یه گوشی یا لپتاب یا ...

سر همه چیز فقط میگه چرا؟ مگه به چ کارت میاد؟ میخوای واسه چی؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

والا درک نکردم

میخوای کاری انجام بدی برو انجام بده دیگه منتظر تشویق و همراهی بودن یعنی چی؟

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

شوهر من برعکس انقد برام حرف داشت همیشه ذوق داشت هی ازم میپرسید فلان چیزو بخرم اینجوری کنم نظذت چیه بی حال نباش نظر بده انرژی بده

همه ما انسان ها درون ذهن خویش گیر افتادیم🌱🌼🐞.......یه دختر شاد پرانرژی بودم که یکم مرداد ۴۰۱دچار حمله پانیک شدم و زندگیم تیره و تار شد.(من با پانیک جنگیدم و پیروز شدم.)
والا درک نکردم میخوای کاری انجام بدی برو انجام بده دیگه منتظر تشویق و همراهی بودن یعنی چی؟

یعنی مثلا از صبح تا شب و شب تا صبح بچه رو نگه میدارم میگم یه دقیقه بمونه پیشت من برم فلان کارو کنم به هفت قباش بر میخوره

تربیت خانوادگیش اینه درستش کن خب

چرا همه چی رو بهش می گی اصن

من اوایل بند رو اب داده بودم همسرم اینا خیلی خسیسن همه چی رو باهاش هماهنگ میکردم اونم میزد تو ذوقم که چرا ؟ برا چی

الان هیچی نمی گم بهش 

مثلا از کادو دادن به بقیه خوشش نمیاد من بدون هماهنگی باهاش کادو می برم

از تند تند لباس خریدن خوشش نمیاد

من خودم خرید میکنم 

دیگه عادت کرده من یه انسان مستقلم و دوست ندارم برای کوچکترین کارم نظر بده

بی احترامی نمی کنما بهش

ولی کارایی که دوست دارم انجام می دم

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم