آقایون تاپیکام نیاین و ریپلای و لایک نکنید اگر اشتباهی جواب آقایی رو دادم.فکر کردم خانومنخدا قبول کنه دوس دارم نوکر حضرت زهرا (س) باشم برام دعا کنید ممنون
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
توروخدا اسم سایتشو بنویس هرچی سرچ میکنم نمیاد حالم بد شد😭😭
آقایون تاپیکام نیاین و ریپلای و لایک نکنید اگر اشتباهی جواب آقایی رو دادم.فکر کردم خانومنخدا قبول کنه دوس دارم نوکر حضرت زهرا (س) باشم برام دعا کنید ممنون
بزن تو گوگل کارت ازمون اموزش پرورش بعد شماره رهگیری تو بزن کارتت میاد دانلود کن ببر بی ...
میزنم تو گوگل ولی سایتشو نمیاره توروخدا لینک سایتشو بده یا عکس از لینک
عزیزم زده ۲۵ام کارت میاد رو سایت چقدر عجله داری نصف شبی فردا صبح امتحان کن میاد. بعدم ...
اره پرینتر دارم
من خیلی بیخیالم شوهرم گفت امشب کارتتو بگیر دیگه انداخت تو جونم
الان آروم شدم ممنون گلم