2777
2789
خوبه خاله منم 19سالمه منم میخوام البته شوهرم میخواد😊

سلام خاله من بالاخره مامان شدم 😍امروز تاپیکم رو لایک کردن اومد بالا اومدم اینجا پست هارو خوندم خیلی خندم گرفت 

پسرت هم مبارکت باشه خاله 😁😁

منم یه دخمل نازه ۳ماهه دارم😍😍

یاد خدا آرام بخش دلهاست
من اومدم بگم مبارکه برای منم دعا کن مامان بشم خخخخخ دیدم نقاشی ولی باحال بود     انشاالله ...

مبارک باشه  دخترت عزیزم 😘😘😍خداروشکر که باردارشدی

امروز تاپیک اومد بالا دوست داشتم دوباره باهاتون حرف بزنم 

چه روزای سختی بود که خداروشکر گذشت

یاد خدا آرام بخش دلهاست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه ی اونایی که الان ناامید و خسته اید توکلتون به خدا باشه ماهم یه روز خیلی ناامید بودیم ولی تلاش کردیم و خدا جواب تلاش مون رو داد😍😍😍😍😍منم این روزا رو گذروندم شما تنها نیستید ایشالا به زودی همه تون مامان میشید مطمئنم😍😘😍

یاد خدا آرام بخش دلهاست

وای خدا چقد خندیدم اشک چشام اومد😂😂😂😂الهی خدا دخمل نازتو واست نگه داره. منم امروز شش روزه انتقال دادم باید برم ی بی بی مثبت نقاشی کنم ان شاءالله مثبت بشه از منم😂😂😂

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی🌷🌷
وای خدا چقد خندیدم اشک چشام اومد😂😂😂😂الهی خدا دخمل نازتو واست نگه داره. منم امروز شش روزه انتقال ...

ایشالا همیشه لبت خندون باشه عزیزم آره دیگه اون زمان منم میزد به سرم خل میشدم میشستم واسه خودم بی بی چک درست میکردم😁😁😁😁😁

به امیدخدا که انتقالت مثبت میشه توکل به خدا😍😍😍😍😍

یاد خدا آرام بخش دلهاست
ایشالا همیشه لبت خندون باشه عزیزم آره دیگه اون زمان منم میزد به سرم خل میشدم میشستم واسه خودم بی بی ...

ممنون عزیزم . توکلم به خداست. ان شاءالله خدا دخمل گل شما رو هم در سایه پدر و مادر حفظ کنه😍😍😍😍😍

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی🌷🌷
ممنون عزیزم . توکلم به خداست. ان شاءالله خدا دخمل گل شما رو هم در سایه پدر و مادر حفظ کنه😍😍😍😍😍

راستی اینو یادم رفت بگم منم با میکرو باردار شدم مرکز ابن سینا انجام دادم که بار اول مثبت شد خداروشکر

ایشالا آزمایش شماهم مثبت میشه

یاد خدا آرام بخش دلهاست
راستی اینو یادم رفت بگم منم با میکرو باردار شدم مرکز ابن سینا انجام دادم که بار اول مثبت شد خداروشکر ...

خیلی مبارکت باشه عزیزم . من یزد انجام دادم ـ پارسال مثبت شد ولی بعد افت بتا و سقط شد. امسال دومین بارمه ـ ان شاءالله لطف خدا شامل حال منم بشه