2777
2789
وای خیلی باحال بود😂😂 بابا تو دیگه کی هستی خخ انشالله به زودی زود بی بی چکات به حقیقت بپیوندن

هععیی باربی جون دیگه زده به سرمون ازبس انتظار بکشیم خخخخخ

یاد خدا آرام بخش دلهاست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خداروقسم میدم به حق بزرگیش به هممون روز تولد امام رضا عیدی بده  .دل همه شاد شه جشن بگیریم.درسته این تاپیک خنده دار بود اما دلم شکست ..عزیزم انشالله که این ماه واقعیشو اینجا ببینم گذاشتی..

پیرشدم پیرتوای جوونی....✍🥀
من فردا بی بی میزنم...27اممه... باید برم ازمایش آپکا بدم...اگر بی بی هالهانداخت انشالله، ی تست بتا ...

عزیزمممممممممم منتظر خبر خوشت هستم حتما پیغام بده 

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
خداروقسم میدم به حق بزرگیش به هممون روز تولد امام رضا عیدی بده  .دل همه شاد شه جشن بگیریم.درسته ...

قربونت برم عزیزم شاعر میگه

خنده ی تلخِ من از گریه غم انگیزتر است  کارم از گریه گذشته به این میخندم

یاد خدا آرام بخش دلهاست

مثبت کاذبه😁😁خخخ دیفوونه

دختریعنی گوش دردودلای مادر❤ پسریعنی پشت وپناه مادر❤ ❤❤❤❤❤❤❤ زندگیم فدای خنده هااتون ❤خدایا❤ممنونم که منو لایق هردوتاش دونستی عاشقتمممم خدااااااا

میشه طریقه مصرفشو بم بگین؟؟ (بوخودا بلد نیستم ولی امروز باید برم حتما بخرم)

(کسی که دوست داره،تو اوج سختی نه میره نه میذاره که بری)  دوووووستان عکس پروفایلم عکس دخترم نیست لدفا سوال نفرمایید  
میشه طریقه مصرفشو بم بگین؟؟ (بوخودا بلد نیستم ولی امروز باید برم حتما بخرم)

بی بی چک رو میگی؟

میری از داروخونه میخری بعد مقدار لازم جیش خوب اول صبح باشه بهتره چند قطره میریزی قسمت که مخصوص جیش هست تو عکس نگا کنی قسمت ی که چند قطره کشیدم

بعد منتظ میمونی که خطای قرمز خودشو نشون بده اگه دوتا قرمز شد مثبته اگه یکی منفی

یاد خدا آرام بخش دلهاست