2777
2789

یعنی انقدر تعدادش زیاده که من اصلا به اینچیزا اعتقادی نداشتم ولی واقعا دیگه دارم حس میکنم احتمال زیاد واقعیت باشه حتی تو کوچکترین امور هم برام گرفتاری و بد بیاری پیش میاد میدونید تا چند بارشو آدم میگه اوکی اتفاقه ممکن بود برای هر کس دیگه ای بیافته ولی از یه جا به بعد واقعا شک میکنی که شاید واقعا منم که دارم اشتباه میکنم شاید واقعا سحر و جادو واقعیت داشته باشه و... الان نمیدونم چیکار کنم به شدت از رفتن سمت اینجور کارها میترسم و گذشته از ترسش اصلا حس خوبی بهش ندارم بدم میاد که برم پیش کسی که بخواد باطلش کنه واقعا حس میکنم طلسم شدم دعای قرآنی چیزی سراغ ندارید که واقعا تاثیر داشته باشه؟آخه من به شدت بدم میاد برم سراغ رمال و دعانویس . البته اینم اضافه کنم که مادرشوهرم به شدت دنبال اینکارا و این چیزاست نمیدونم خدامنو ببخشه اگر اشتباه میکنم ولی حس میکنم کار اون شاید باشه نمیدونم اگر کسی بخواد تو یه خونه ای دعا بزاره به نظرتون کجاها امکان داره بزاره؟

کلا هر راهنمایی در رابطه با این موضوع بتونید بکنید ممنونتون میشم🌹🌹🌹🌹

پیش دعا نویس نرو ولی چارگوشه خونتو سرکه بریز ک اگ دعا واست گرفتن اثرش ازبین بره یااینک ادرار بچه دو ...

سرکه رو میتونم بریزم اما اونیکی رو نه حالا به نظرت واقعا تاثیر داره تجربه کردی خودت؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سرکه رو میتونم بریزم اما اونیکی رو نه حالا به نظرت واقعا تاثیر داره تجربه کردی خودت؟

من نه تجربه نداشتم ولی همسایمون دقیقا عین شما گفت ساعت پنج صبح سه نفرو دیدم اومدن یچیزی ریختن جلو در خونم و رفتن رفته بود پیش یه ادم روحانی اون بهش گفته بود ادرار بچه بریز ک باطل شه..البته ناگفته نمونه همسایمون وضع مالیشون خیلی خوبه و میگفت خیلیا حسادت میکنن از اقوامشون

من نه تجربه نداشتم ولی همسایمون دقیقا عین شما گفت ساعت پنج صبح سه نفرو دیدم اومدن یچیزی ریختن جلو در ...

حالا ما وضع مالی خوبیم نداریم خداروشکر درآمد شوهرم اوکیه ولی خونه و ماشین نداریم ولی ۴ تا خواهرشوهر خییییللییییی حسود دارم حتی مادرشوهرمم همینطوره برام بخدا اونا خونه زندگی خوب همه چی دارن سالی چند بار مسافرت میرن من اصلا عین خیالم نیست وای ولی خدا نیاره اونروزو من یه تیکه لباس برای خودم بخرم یه کارا میکنن یه حرفا و تیکه ها بهت میزنن از زندگی سیر میشم فقط خداروشکر با این اوصاف ولی شوهرم خیلی خوبه

حالا ما وضع مالی خوبیم نداریم خداروشکر درآمد شوهرم اوکیه ولی خونه و ماشین نداریم ولی ۴ تا خواهرشوهر ...

باز خوبه شوهرت مرد خوبیه و مثل مادرو خواهرش نیس ولی حتما حرز بگیر همیشه همرات باشه من خودم دارم بخدا هیچ انرژی منفی روت اثرنمیزاره چ برسه ب جادو 

حرز امام جواد رو از کجا باید بگیرم؟

بدین یه نفر بنویسه من چندسال پیش یه روحانی اهواز بود ب اون سفارش دادم نوشت باید روی پوست اهو نوشته بشه خیلی کوچیکه درحد نصف جعبه چوب کبریت بعد گفت اگه توی نقره نگهداری بشه ک دیگه هیچی حتی چشم زخم هم بهت بی اثره من همیشه گردنمه الان عکسشو میفرستم