2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلی قشنگه ماشالا به هنرت

کاش میشُد کوله ام را بردارم و بلیط یک طرفه برای دور ترین نقطه جهان بگیرم!بِروم تا دور دور ها و دیگر هم بازنگردم! جایی که سکوت از زمین و آسمانش ببارد! جایی که کمی بِنشینم و فکر کنم ، در تنهایی اَم غرق شوم بدون آنکه کسی من را از تنهای ام بیرون بِکشَد!جایی که دیگر کسی برای شکستنم وجود نداشته باشد، جایی که خدایم برایم صحبت کند و آرامم کند!
واي ميشه تزريقي رو اموزش بدي

ژله تزریقی مثل ژله های معمولی یا کیک.یا غذا نیست که بشه تئوری توضیح داد ولی من توضیح مختصری میدم من ژله الورارو بصورت ساده درست کردم وریختم توی ظرف گرد بعد از سه ساعت تزریق کردم خامه رو.رقیق کردم با شیر رنگ خوراکی بهش اضافه کردم وکشیدم.توی سرنگ.برای قسمت پرچم بصورت عمود رفت وبرگشت تزریق کردم برای گلبرگها سرنگ.رو بصورت عدد هشت وارد کردم با رنگ زرد بعد سرنگ رو در اوردم وتوش رو با رنگ دیگه پر کردم تزریق که تموم شد ژله اناناس رو با یک لیوان اب جوش حل کردم خنک که شد نصف لیوان شیر ریختم توش وریختم روی ژله قبلی که میشه بخیه ژله ام وبکراند

💚💛💜💖❤💙💜💛💖💚💟❤💙💚💖💜😍😍😍😍❤💙💚💛💜💖❤💙💚💛💜💖💛💚💙
واي خداي من نابغه اي  بخدا خودت درست كردي؟؟؟ عاليه  عالي

واقعا😂

یعنی در این حد

آره عزیزم

💚💛💜💖❤💙💜💛💖💚💟❤💙💚💖💜😍😍😍😍❤💙💚💛💜💖❤💙💚💛💜💖💛💚💙