2777
2789

شیمی خوندم فرق شیمیاییشو میدونم ولی از لحاظ زیستی بدن نمیدونم.

حدس میزنم فریتین همونه که تو هموگلوبینه.ولی ذخیره آهن چیه پس؟

دکتره فقط برام فریتین نوشته و نرمال بود یعنی ذخیره آهن مهم نی؟

آقایون تاپیکام نیاین و ریپلای و لایک نکنید اگر اشتباهی جواب آقایی رو دادم.فکر کردم خانومن خدا قبول کنه دوس دارم نوکر حضرت زهرا (س) باشم برام دعا کنید ممنون

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همه اینجا واسه ما هماتولوژیست شدن با اطلاعات غلط 😹 یه کامنت ندیدم درست و صحیح اطلاعات بده همه غلط!

Just engaged🥰💍👰🏻‍♀️🤵🏻‍♂️ لطفا درخواست دوستی ندید حتی خانم های عزیز و محترم /////سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم////لطفا سوال کنکوری نپرسید////برنامه تمرینی برای باشگاه و برنامه تغذیه برای کاهش یا افزایش وزن خواستید در خدمتم//// لطفا سوال کنکوری نپرسید😩////سوال پزشکی غیر فوق تخصصی یا تفسیر آزمایش فقط با شرح حال کامل////سوال کنکوری نپرس جانم چندبار بگم 😭

همه اینجا واسه ما هماتولوژیست شدن با اطلاعات غلط 😹 یه کامنت ندیدم درست و صحیح اطلاعات بده همه غلط!

عزیزم میشه شما درستشو بگین؟و اینکه دکتر برا من فقط فریتین نوشته یعنی طوریه؟

آقایون تاپیکام نیاین و ریپلای و لایک نکنید اگر اشتباهی جواب آقایی رو دادم.فکر کردم خانومن خدا قبول کنه دوس دارم نوکر حضرت زهرا (س) باشم برام دعا کنید ممنون
عزیزم میشه شما درستشو بگین؟و اینکه دکتر برا من فقط فریتین نوشته یعنی طوریه؟

درستش همینه اول فریتین درخواست میشه اگر نرمال باشه که هیچی اگر بالا باشه شلاتور تجویز میشه اگر پایین باشه SI. TIBC درخواست میشه

Just engaged🥰💍👰🏻‍♀️🤵🏻‍♂️ لطفا درخواست دوستی ندید حتی خانم های عزیز و محترم /////سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم////لطفا سوال کنکوری نپرسید////برنامه تمرینی برای باشگاه و برنامه تغذیه برای کاهش یا افزایش وزن خواستید در خدمتم//// لطفا سوال کنکوری نپرسید😩////سوال پزشکی غیر فوق تخصصی یا تفسیر آزمایش فقط با شرح حال کامل////سوال کنکوری نپرس جانم چندبار بگم 😭

درستش همینه اول فریتین درخواست میشه اگر نرمال باشه که هیچی اگر بالا باشه شلاتور تجویز میشه اگر پایین ...

پس تست آیرون یعنی کلا بدرد نمیخوره؟

پس تست آیرون یعنی کلا بدرد نمیخوره؟

عزیزم اگر فریتین پایین باشه SI درخواست میشه اگر نرمال باشه که ارزش تشخیصی نداره