2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دیروز رفتم تو کتابخونه طبق عادت چون همیشه خلوت بود بلنددددد سلام و احوال پرسی کردم یهو دیدم صدای هیس میاد😂برگشتم دیدم چند نفر داشتن درس میخوندن😂😂😂

حسابم با خواهر کنکوریم یکیه به خدا من کنکور ندارم😂
دیروز رفتم تو کتابخونه طبق عادت چون همیشه خلوت بود بلنددددد سلام و احوال پرسی کردم یهو دیدم صدای هیس ...

ای واییی حس خیلی بدیه

..........................................................................................................................................

بزرگترينو نميدونم ولى اين خيلي تو يادم مونده

يبار رفته بودم دستشويي درو قفل نكرده بودم پسرخالم درو بازكرد ،من تو مرحله شستن دست بودم

ولى خب ب ي حالت تمسخرى گفت چرا درو قفل نكردييييييي

منم كلى خجالت كشيدم😒😔

بس كن ايرانى
کارمند بانک برا نصب همراه بانک سرچای مزخرف گوگلمو دید و تا کارم تموم شد هی میخندید 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦 ...

ادم از افتابه اب بخوره. اینجوری نشه

..........................................................................................................................................

کلاس پیانو که میرم توی یه مجتمعی برگزار میشه و کلاس هاش توی راه روئه

منم داشتم سریع با چندتا از دوستام وارد کلاس میشدیم که یهو تا وارد کلاس شدم به استادم خوردم و با هم افتادیم رو زمین😂😂😂😂

انقدررر خجالت کشیدم که داشتم گریه میکردم

بنده خدا معلممون هم متوجه شد چقدر خجالت کشیدم دیگه بعدش بهم پیام داد و گفت که اتفاقه و میفته و خودتو ناراحت نکن

با اینکه تقریبا یه سال از این موضوع میگذره بازم وقتی میرم کلاس  انگار روم نمیشه نگاش کنم😂😂😂

درخواست دوستی با احترام نمی پذیریم.  قوی باش،مثل یک لبخند پر از بغض✨🖤. کاربری ۴ نفره✨🎀    با افتخار دختران کوروش بزرگ👸🏻💗  فوتبال واسه ما یعنی زندگی   esteghlal&real madrid    Hala madrid  
بزرگترينو نميدونم ولى اين خيلي تو يادم مونده يبار رفته بودم دستشويي درو قفل نكرده بودم پسرخالم درو ...

برا منم پیش اومده . خیلی بد میشه   

یبار جلو شوهر خالم داشتم ی موضوع مهم و جدی رو میگفتم یهو یه مف حبابی از دماغم اومد بیرون و ترکید حس ...

وای خیلی خوب بود