2777
2789

من جدیدا خیلی عصبی شدم .. یعنی همش میترسم الان از کنترل خودم خارج بشم ..

چند وقتیه شرایط زندگیم خیلی بد شده یه سری مسائل خانوادگی خیلی بهم فشار آورده و اذیتم کرده .. که حل نمیشه اصلا ..

واقعا نگران خودم هستم ..

احساس میکنم عصبی تر شدم حرفای که بقیه میزنن سری منو بهم می‌ریزه باعث میشه چندین ساعت یا حتی روز به حرف یه نفر فکر کنم ...

مخصوصا تو محل کارم خیلی اینجوریم حرفا حرکتای مشتری رو اعصابم میره تو مغزم طرفو میزنم میترکونم اما در واقعیت بهش لبخند میزنم ..

شماهم اینجوری هستید ؟ یا شدین؟

میترسم از این آدمای عصبی روانی بشم اضطراب میگیرم بدتر به این چیزا فکر میکنم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من اون عصبیه ام که همه میگن هیچی نگین دهنشو باز کنه دهن هممونو میبنده😂

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

خودم عصبیم

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

منم جدیدا خیلی خسته میشم و عصبی شدم،شوهرم بنده خدا جرات نداره یه حرف  بزنه بهم انقدر زود از کوره در میرم، البته خودم میدونم علتش چیه از خستگی و کم خوابیه زیاده

و اگر بر تو ببندد همه ره‌ها و گذرها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند…#مولانا

وااای دقیقا منم یه ماهی میشه اینجوری شدم از بس خانواده شوهرم با روح و روان من بازی کردن البته شوهرمم ب شدت عصبیع 

ولی من اینجور نبودم جدیدن زندگیم از دستم در رفته عصبی میشم با شوهرم بحثم میشه همه م باخبر میشن 

من شدیدا عصبی شدم

خیلی خانوادمو اذیت میکنم مامانم باهام قهره

ولی انگار دست خودم نیست دیگه خسته شدم انگار حرف همو نمیفهمیم

بخدا دلم نمیخواد اذیتشون کنم 😭😭😭

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

من گاهی بد قدری عصبی میشم که یا بی اختیار گریم میگیره ...یا اگه فردی باعث عصبی شدنم بشه میترسم بزنم بترکونمش 

ولی بیشتر گریم میگیره واقعا کلافه شدم از دست این حالتام