2777
2789

سلام دوستان عزیزم

من تو سن بالا ازدواج کردم و الان دو ماه و نیم هس که عروسی کردم

خیلی هم من و مادرم بهم وابستگی داریم..اما از وقتی عروسی کردم و اومدم خونه خودم اصلا دلم نمیخواد برم خونه پدر و مادرم.به اصرار مادرم هم که میرم یک ساعت که میشه دلم میخواد فرار کنم..نمیدونم چرا اینجوری شدم؟بعضی وقتا عذاب وجدان دارم که نکنه بی مهر و محبت شدم 

لطفا کسی میدونه دلیلش چیه؟

شاید خونه خودت حس راحتی بیشتری داری

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تو خونه خودمون به خاطر ازدواج دیر شد خیلی پدر و مادرم و حتی خودم غصه میخوردم

ببخشید مگه چند سالگی ازدواج کردین؟

اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا
چقدر برعکس منی   اوایل عروسی  همش با شوهرم دعوا داشتیم  من همش دلمومیخواست برم خ ...

چند روز اول خیلی گریه میکردم اما با این وجود دلم نمیخواست برم انگار محیط اونجا عذابم میداد

۴۰

اهان خوشبخت بشی ان شاالله

اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا
آخه مادرم بهم میگه بی محبت شدی این حرفش بهم عذاب وجدان میده

با خنده بگو مامان تازه اولاشه دیگه ، دوس دارم بیشتر پیش شوهرم و تو خونه خودمون باشم، بعدش یه چشمک 😉 هم بهش بزن

من به دردهایم میگویم هییییس🤫🤐

به خاطر اینه که خاطرات خوبی نداری، همش انتظار کشیدی و سختی پدرمادرتو دیدی

حالا اشکال نداره تحمل کن زود زود سر بزن بهشون مهم اینه دوباره برمیگردی خونه خودت

ان شالله خوشبخت باشی عزیزم 

نیکی چه بدی داشت که یک بار نکردی