2777
2789
عنوان

عروسی بدون بچه😶😑

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 52 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان دیکه الکترونیکی با لوکیشن میفرستن خیلیا چاپ نمیکنن همون الکترونیکی هم قیمت داره ارزون نیست با ...

همون کاغذی باز بهتر از تلفن

حالا کارت تو سرش بخوره

به من بگن بچت رو نیار همون جا تلفن رو قطع میکنم

💍♥ i said yes 

همون کاغذی باز بهتر از تلفن حالا کارت تو سرش بخوره به من بگن بچت رو نیار همون جا تلفن رو قطع میکنم

عزیزم قدیم همه خونه ها نززدیک هم بود راحت بود حالا کار ندارم

وری یمکم مهربون تر باشیم الان هرکی دعوت میکنه گلچین میکنه بخاطر گرونی پرس غذا همون دعوتش هم نشانه ارزشه

بچرو خب حق داری چون تقصیر همین افرادیه ک بچه هاشونو تو عروسی ول کردن کلی فیلم خراب شده هرجا میرن حواسشون به بچه هاشون میبود الان اینام این حرفارو نمیزدن

عزیزم قدیم همه خونه ها نززدیک هم بود راحت بود حالا کار ندارم وری یمکم مهربون تر باشیم الان هرکی دعو ...

حق ورودی تالارها هم حساب کنین سال گذشته عروسی دوستم نفری ۱۵۰۰ ورودی گرفتن

تعداد صندلی ها رو در نظر بگیرین با غدا

تالارها چجور با میزبان حساب میکنن

ادم بجای بچه ها چهار تا بزرگتر بیشتر دعوت میکنه

سلامتي،ارامش، شادي، عشق و احترام؛ثروت
عزیزم قدیم همه خونه ها نززدیک هم بود راحت بود حالا کار ندارم وری یمکم مهربون تر باشیم الان هرکی دعو ...

خب کلا دعوت نکنه چ کار زشتیه زنگ بزنی خونه ی مردم بگی بچت رو نیار 

💍♥ i said yes 

حق ورودی تالارها هم حساب کنین سال گذشته عروسی دوستم نفری ۱۵۰۰ ورودی گرفتن تعداد صندلی ها رو در نظر ...

ن عزیزم بچه غذایی نداره زیاد ولی بیشتر دلیلش همون فیلمه بخدا من دیدم طرف تو رقص تکی باعث افتادن عروس شده بچه تورشو کشیده هرچی گفتن اعلام کردن بچرو بیاید ببرید حواستون به بچتون باشه پدر مادر بیخیال گرم گفتگو فک کن پنجا میلیون پول فیلم میدی حیف شه همین افراد اون موقع بچشون عزیز نیست ک برن بگیرنش ولی وقتی یکی بگ بچتون شلوغ کرد بهشون بر میخوره البته همه پدرمادرا اینجوری نیستن

ولی خب همینکه دعوت میشیم ارزش داره چون خیلی سنگینه هزینه. اگر نخوایم بریم باید بگیم بهشون جایگزین کنن اون پولی ک دارن میدن افراد خالی نمیمونن

خب کلا دعوت نکنه چ کار زشتیه زنگ بزنی خونه ی مردم بگی بچت رو نیار 

اونا زنگ نمیزنن بگن بچه ت نیار

مطمعنا به عزیزانشون زنگ میزنن برای دعوت

مقدمه چینی میکنن

با احترام صحبت میکنن که دعوتی محدود برای بزرگترا گرفتن

ماهم درک میکنیم مخارج و هزینه ها خیلی بالاست این داره زمونه کی عروسی میتونه برگزار کنه

ولی ما هم نمیخایم حسرت عروسی تو دل جوونا بمونه

عروسی قدیمی نیست  که ۵۰۰ نفر بیان ۲۰۰ تا بچه وسط ولو باشن

یکی گریه کنه 

یکی جیغ بزنه

یکی وسط اتیش بازی بپره

حتما مراسم ویژه ای دارن ما که هرجا رفتیم اینجوری بود

شما تو ذهنتون برداشتتون منفیه

ن عزیزم بچه غذایی نداره زیاد ولی بیشتر دلیلش همون فیلمه بخدا من دیدم طرف تو رقص تکی باعث افتادن عروس ...

کسانی که ناراحت میشن که بچه نیارن احتمالا سبک عروسی قدیمی یادشونه مام بچه بودیم میرفتیم ۵۰۰ نفر با نوه نتیجه دعوت بودن تو حیاط اشپزی میکردن صفایی داشت 

ن عزیزم بچه غذایی نداره زیاد ولی بیشتر دلیلش همون فیلمه بخدا من دیدم طرف تو رقص تکی باعث افتادن عروس ...

مام بچه کوچیک نداریم ولی دوستان و فامیل هرجا این سبکی دعوت شدیم برامون عادی بود واقعا باید درک کرد شرایط طرف مقابل رو

بعد ادمای محترمی هستن از رو نیت بد که اینکارو نمیکنن زحمت کشیدن ما رو دعوت کردن

تازه اگرم نتونیم بریم اعلام میکنیم‌جای ما یکی دیگه دعوت کنن ......🌺

اونا زنگ نمیزنن بگن بچه ت نیار مطمعنا به عزیزانشون زنگ میزنن برای دعوت مقدمه چینی میکنن با احترام ...

من خودم تازه عروسم

و در شرف گرفتن تالارم از این عدابازیا نداشتم و ندارم

یا کلا دعوت نمیکنم اون خانواده رو

یا این بچه هاشونم دعوت میکنمـ

کسی هم تا حالا تو فامیل جرات همچین کاری رو با ما نداره

چون میدونه با کوچکترین بی احترامی ما رو از دست میده

💍♥ i said yes 

من خودم تازه عروسم و در شرف گرفتن تالارم از این عدابازیا نداشتم و ندارم یا کلا دعوت نمیکنم اون خان ...

بازم میگم خدمتتون این ادا بازی نیست گلم