2777
2789

بچه ها من چندوقت پیش با اون شماره ام که خیلی وقته عضو نی نی سایت بودم یک تحلیل درست از قیمت طلا و ملک گذاشتم که متاسفانه امروز اومدم وارد پنل کاربری بشم دیدم که محدود شده ام. و مجوز نظر دادن ندارم خخخخخ به درک. به یک ورم. اصلا مهم نیس.

آرزوی پولداری و سلامتی برای همتون دارم.

آره عزیزم مامانم هم میگه اینو، اما واقعا نمیدونم چرا سخته برام جلوی خودمو بگیرم تو خرج کردن مدام حس ...

عزیزم من مسیر شما رو رفتم

الان متوجه شدم که روشم درست نبوده

به قول معصومه خانم

مرد کارگره، زن بنا

همسرت میاره ، شما باید باهاش چیزی بسازی

حالا ببین واقعا هنری در ساختن زندگی چقدر هست؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

🌹مورد بعدی در مورد شغلم هستیک کسب وکار بسیاااار کوچک دارم. دوتا همکار توی سیستم کاریم بودن که کار ی ...

سلاممممم😍☁️

امروز عجب روز جالبی بود😍

🌹میخوام این تجربه رو بهتون انتقال بدم. شاید جایی کمکتون کرد.

تو پست قبلی گفتم که همکارام چه اشتباهی مرتکب شدن...

چون الان آخرای ساله و کارامون فشرده هست، دیدم فعلا سودی نداره کاری که کردن رو به روشون بیارم😊

به هردو زنگ زدم و مثل همیشه در ارامش باهاشون حرف زدم🙏

گفتم شما در شلوغی سال، من رو دست تنها گذاشتید. ضمن اینکه باردار هم هستم و فکر میکنم اخلاقا باید رعایت حال من رو میکردید.

«الان چه کمکی میتونید بهم بکنید؟»

هرکدوم کاری که میتونستن رو گفتن.

حضوری دیگه نه اونا میخوان، نه من میپذیرم دستشون به اجناسم بخوره. اما به صورت آنلاین قرار شد همکاری رو تا چند روز داشته باشن و بعد هم خدانگهدار.

یکی از همکارای سابقم هم کاملا اومده وسط به لطف خدا و داره کمک میکنه بهم❤️

فایدهی حفظ رابطه با همکارای خوب اینه👌که جایی که کمک لازم داری دست تنها نیستی😍 حتما براش جبران میکنم ایشالاااا❤️❤️

میشد زنگ نزنم به همکارای سابقم

مذاکره نکنم. ناراحتیم رو نگم و بهشون. نگم کمک کنید کار جلو بره. سعی کنم خودم افتضاحی که به بار آوردن رو جمع کنم.

اما چه فایده؟؟؟؟ کار خودم روی زمین میموند.

احساس میکنم کسب و کارم داره سبُک میشه☁️😍

آدم های سمی(واقعا یکیشون سمی بود) که میرن، کار راحت جلو میره.

سلام دخترا وقت بخیرمن شرایطم رو میگم ممنون میشم برای پس انداز راهنماییم کنید، من حقوق بیس همسرم ۷۳ ه ...

عزیزم سلام

کانال گزیده مطالب مخارج رو بخون

شما ذهنت برای پس انداز اماده نیست

وگرنه شرایطش رو کامل دارین.

اون تاپیک ذهنت رو اماده میکنه

کاش تو این گروه آقایون هم نظرات اقتصادی شون رومیگفتن. اینجا همه خانمها شیفته و عاشق طلا هستن کلا از قدیم تا الان همش میگن طلا

البته درسته الان طلا خوبه ولی نمیدونیم بعدش مثلا سال دیگه. چه وضعیتی داره. یا مثلاً خرید سکه بهتره یا طلای کم اجرت ؟؟؟

ببین مشکل شما ورودی پولتون هست.مامانتون درست میگه وشما میتونیدپس انداز کنید.همه دلشون میخوادچیزی که ...

درسته کاملا، خیلی ممنونم از راهنماییتون عزیزم، اتفاقا از همین امروز تصمیم گرفتم یه حساب طلا باز کنم پیش یکی از طلافروشای معتبر شهرمون

عزیزم من مسیر شما رو رفتمالان متوجه شدم که روشم درست نبودهبه قول معصومه خانممرد کارگره، زن بناهمسرت ...

اگر زحمتی نیست براتون امکانش هست لطف کنید بطور خلاصه (که وقتتون هم گرفته نشه) بفرمایید چطور قدم به قدم مسیرتون رو تغییر دادید؟ مثلا چه قدمای کوچیکی برداشتید؟

دوستان ممکنه تجربه یا نظرتون رو درمورد آپارتمان اوقاف بدین؟ خریدش درسته ؟ چون قیمتش نسبت به سند ملکی ...

عزیزم من چون توی این مدت دنبال خرید خونه بودم کلی تجربه بدست آوردم

خونه های وقفی برای سرمایه گذاری اصلا گزینه مناسبی نیستن چون وقتی بخای بفروشی نزدیک سی درصد زیر قیمت اصلی باید بفروشی این شرایطیه که اداره اوقاف تعیین میکنه و اینکه من شنیدم پروسه خریدش هم کلی کاغذ بازی اداری داره.

بچه ها من چندوقت پیش با اون شماره ام که خیلی وقته عضو نی نی سایت بودم یک تحلیل درست از قیمت طلا و مل ...

میشه بگید اخرین تحلیلتون چیه

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

اگر زحمتی نیست براتون امکانش هست لطف کنید بطور خلاصه (که وقتتون هم گرفته نشه) بفرمایید چطور قدم به ق ...

قشنگم اولین قدم همینه که شما متوجه شدی مسیرت یک ایرادی داره و بعد کم کم ذهنت اماده میشه

لازمه درک کنیم که چه مواردی در زندگی ما «نیاز» هستن

و چه مواردی «خواسته»

نیازها رو باید تهیه کرد و به مواردی که فقط خواسته هستند نباید اهمیت آنچنانی داد.

به تعویق انداختن لذت ها رو هم لازمه یاد بگیریم.

خرید یک کرم، یک شامپو عالی ، یک جوراب زیبا، خرید از سایت های خارجی، خرید مانتوهای متنوع شاید لذت زیادی داشته باشن، اما لذت خرید یک واحد مسکونی که بتونه منبع درآمد باشه، بسیار بالاتره.

با مطالعه تاپیک گزیده مطالب، کم کم میبینین که مردم چطور در خرج هاشون دقت دارن و شما هم آمادگی ذهنی پیدا میکنین

قربونت برمسعی کردم با جزئیات بنویسم شاید کمکی باشه ذهن دوستان باز بشه یا راحتتر تصمیم بگیرن برا خرید

مبارکتون باشه به خوشی ساخته بشه و ازش استفاده کنید 🫶🤲

من عکس خونتون یادمه که گذاشته بودید

خونه قبلیتون هم خیلی خوب و بزرگ بود 😇

قدر خانواده شوهرتون رو بدونید

خانواده شوهر من کلاشو برداشتن

و ما خونمون رو از دست دادیم 😐🤨

خب چند تا گزارش بدم

🌷پنجشنبه نوبت دکتر داریم که امروز صبح به همسرم گفتم هزینه اشو اماده کن و طلب هاتون از مشتری هات جمع کن

🌷دیروز رفتیم خونه پدرم که براشون موز خریدم و از خونه چند تا وسیله برم چون ۳ماه بود نرفته بودم اونام کلی بهم لطف داشتن برام کله پاچه و تره بار و مربا و... اماده کرده بودن

🌷چند تا مدرک برای بیمه والدینم که تحت نظر خودم هستن آوردم که پولشو از بیمه پس بگیرم و پدرم گفتن که جای طلب هاتون بردار برای خودت

🌷ماه دیگه تولد همسرمه براش یا اعتبار اسنپم دوتا کفش یکی برای زمستون یکی برای عیدش سفارش دادم به همراه یک پارسیان۳۰۰سوتی که روز مرد بهش بدم اونم میذاره رو پس اندازمون یه تیر و دونشون

🌷منم هدیه میلی رو گرفتم ۲۰سوت خودم و همسرم که جمعه۴۰سوت ۵۰۰تومن میشه ممنون از بچه هایی که اینجا آموزش دادن

🌷مادرم زحمت گشودن برای همسرم یه تیشرت خریده بودن که اونم گذاشتم برا عید

🌷توی بلک فرایدی مقداری وسایل آرایشی و یه کمربند برای همسرم و وسایل برای ماشین سفارش دادیم که ۷۰۰میشد و ما۴۰۰دادیم

🌷هفته گذشته به دلایلی زیاد تنقلات گرفتیم ولی با همسرم صحبت کردم که تنقلات و غذای بیرون برگرده به روال سابق

شاید براتون سوال بشه که چرا اسممو گذاشتم پشه؟؟چندین سال پیش یه دوستی داشتم که من از اون هم علمم بیشتر بود و هم تلاش بیشتری داشتم یکروزی بهم گفت بیا با هم بریم که مصاحبه کاری انجام بده اونروز رفتیم پیش یه آدم کله گنده من سکوت کرده بودم و یه گوشه نشسته بودم اون درمورد چیزایی که اصلا اطلاعاتی نداشت با اعتماد بنفس صحبت می‌کرد یهو توجه اون مدیر به من جلب شد و گفت دخترم شما چی؟؟منم گفتم من نیومدم برا کار اون روز اون مدیر یه حرفی بهم زد که تا امروز آویزه گوشمه گفت دخترم استراتژيت استراتژی پشه باشه برای رسیدن به اهدافتان سمج باش با دیگران رقابت کن از اون به بعد من شدم پشه🤣🤣🤣🤣