سلام به همگی روزتون بخیر و خنکی 🥰🥰
یه گزارش کار بدم 🤭
ما از طرف ادره همسرم ماهانه یه اعتباری داریم که میتونیم از فروشگاه خرید کنیم و من دو ساله ماهانه حبوبات و مواد شوینده رو از اینجا میخرم که متاسفانه قبلا میدادم به هله هوله اما از وقتی با خانمهای بادرایت اینجا آشنا شدم دیگه خریدهای اساسی رو انجام میدم و دوساله از سوپرمارکت روغن و رب و مواد شوینده و حبوبات نخریدم
دلم میخواست برای بچه هام دوچرخه بخرم و این فروشگاه ما همه چی میاره
از مواد خوردنی بگیر تا لباس و لوازم برقی و ظرف و ظروف🤗
خداروشاکرم برای این امکان که خیلی توی زندگی به ما کمک کرده همین فروشگاه
پارسالم به لطف خدا ماشین لباسشویی و ماشین ظرفشویی رو اقساطی خریدم ازش🥰🤭🧡
من چون هدف گذاشته بودم برای بچه هام دوچرخه بخرم دیگه دو ماه بود ازش خرید خونه انجام ندادم تا اعتبارم جمع بشه
نگم که چقدر این دو ماه سخخخخت گذشت چون من عادت کرده بودم هیچوقت رب و روغن و شوینده توی خونه تمام نمیشد اما این دوماه خدا میدونه چجوری مدیریت کردم که به همسرم فشار نیاد که بگه بیخیال دوچرخه برو از فروشگاه خرید کن😅
طبق لیست یه دونه یه دونه قبل برگشتنش به خونه بهش میگفتم یه چیزی بیاره که متوجه خالی بودن خونه نشه🤭🤷♀️
امروز خداروشکر اعتبارم به قیمت یه دونه دوچرخه رسید🤤
رفتم فروشگاه پرسیدم دوچرخه دارید گفت دوچرخه ۲۶ داریم اما من دوچرخه بیست میخواستم برای دخترم و دوچرخه ۲۴ برای پسرم
اینجا تا جنس میارن چون شرایط فروشش خوبه درجا میخرن و تمام میشه منم برا همین خیلی پیگیری کردم🤭
حیفم میومد حاصل دو ماه مدیریتم به فنا بره
اول که پرسیدم کی میارین گفت معلوم نیست
اما من کوتاه نیومدم
خیلی اصرار کردم و سوال پیچش کردم دید من جدی ام و از رو نمیرم
اینجا چون فروششون خوبه خیلی به مشتری اهمیت نمیدن و خیلی درست و حسابی جواب نمیدن
منم برای همین خجالت رو کنار گذاشتم و پیگیر شدم یه دفعه ناجوانمرد گفت خب اگه عجله داری صبر کن الان بار جدید میرسه یه دونه دوچرخه ۲۰ هم توی بارمون هست🤭🤤
اینجا اگه من پیگیر نمیشدم و میرفتم دوچرخه دخترمم میپرید چون اینجا جنسا لحظه ای فروش میره
یعنی صبح میای میبینی یه جنسی هست اگه خرید رو بذاری برای بعد از ظهر میای میبینی فروخته شده😅😅
من قضیه رو به همسرم گفتم که بیا منتظر بشیم الان دوچرخه میرسه
دیگه ایستادیم بخدا ۵ دقیقه هم نشد که دوچرخه رسید بالا و من خدا خدا میکردم دخترونه باشه رنگش که خداروشکر انگار خدا برای دختر من رسونده بودش🤗🥰🥰
دقیییییقا رنگی که دخترم عاشقشه
منم دیدم همسرم خوشحاله و تنور داغه سریییییع نون رو چسبوندم به همسرم گفتم برام دوتا سرویس چایی خوری بخره که عاشقش شدم و البته توی لیست خریدمم بود به مبلغ ۱ ملیون که ۴ قسطه از حقوقمون کم میشه و من پولی که میخواستم بذارم سرویس چایخوری بخرم رو خرج یه وسیله دیگه میکنم
باز من پیگیری کردم برای دوچرخه پسرم که گفت فردا بیا یه سر بزن توی بار جدیدمون دوچرخه ۲۴ هست که اینو باید قسطی برداریم
بعدا با همسرم برگشتیم خونه سرییییع دوچرخه دخترم رو قایم کردیم که نبینه چون نمیخواستم پسرم غصه بخوره و گفتیم بذاریم دوچرخه پسرمم بخریم دوتا دوچرخه رو یه روز که بچه ها مدرسه هستن تزئین کنیم و اینجوری غافلگیرشون کنیم🥰😍😍