2777
2789
دوستانی که سکه‌ی پارسیان فروختن ممنون میشم جواب بدین پارسیان رو چند تومن زیر تابلو برمیدارند!؟من به ...

من تازه فروختم ینی  تعویض با  طلا وکیومشو باز کرد و ده هزار تومن زیر قیمت تابلو برداشت 

اونم‌من تخفیف گرفتم ازش. به چشم نیومد

میدونی کلا خرید وفروش طلا به معرفت و انصاف طلافروش هم بستگی داره ینی هیچ چیز قانونی وحود نداره تو کاسبی یه عده 

من دو سال از یکی طلا خریدم گاهی متهی یکبار ماهی ماهی دوبار  همیشه هم میگفت به قیمت  تابلو بر میدارم ازت ولی موقعی که میخواستم بفروشم هم ادا در آورد که سه روز دیگه پولتو میزنم هم داشت خیلی پایین تر از تابلو برمیداشت که نفروختم بهش و کلا دیگه خرید نمیکنم ازش  از همسایش میخرم 

عزیزم مسکن مهر چیه کلا؟! منظور ساختمان هارو ساختن میری ارزون میخری؟! من کلا نمیدونم چی به چیه

اره عزیزم  ۱۰ سال پیش اولین نفر خریده  استفاده نکرده به هر دلیلی     قسطش الان ماهی ۲۰۰ هزار تومنه یا کمی بیشتر  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام به روی ماهت عزیزم ❤️ به به 😍 چه تفکر زیبایی از اینکه برای خودت هم یه اهدافی تعیین می‌کنی و چرا ...

سلام عزیزم قربون زبون خیرت 🤭🧡🧡🧡

الان گوشیم رو باز کردم دیدم دی جی پی پیام داده ۱۰۰ملیون اعتبار بهت میدم🤭😅

برام جالب بود تا شما درباره ش حرف زدی بهم اعتبار داده🤗🤭

فقط نمیدونم چجوری باید وامش رو به طلا تبدیل کنم 

ممنون میشم دوستانی که استفاده کردن به ما هم توضیح بدن🧡🧡

مهربان که باشی خورشید از سمت قلب تو طلوع میکند...و صبح مگر چیست جز لبخند زیبایت!...💞💟
قربونت برم من مهراسای عزیزم 😘 ♥️جواب پست دیروزتون رو هم اینجا بدم که پرسیده بودین متوجه نشدم دولت م ...

اهان مرسی عزیزم متوجه شدم من بعضی اصطلاحات شما رو تو نوشتارتون متوجه نمیشم مرسی که نوشتین برام

چقدر بد  و خواهرتون چه خوب جوابشو دادند مگه اومدن کالا بخرن؟

البته با این موافقم که ادم برای رفاه خودش باید سعی کنه در حد خودش خوب باشه حالا چه خواستگار بیاد خونت چه غریبه و مهمون و چه خودت باشی

اصلا چه کسی ارزشمندتر از خود ادم که وسایل و امکانات اسایش و ارامشش فراهم باشه و کیف کنه 

و این نوع نگاه اون خواستگارها هم خیلی جای تعجب داره اینجور ادمها تصورشون از زن بیشتر کالا هست تا یک انسان ...

حالا بعضی ها هم از اونور بوم میفتن مثلا یه اشنایی ما داشتیم خیلی از نظر مالی خوب بودن ولی اعتقادی به استفاده از امکانات نداشتند ...مثلا به تورم الان بخوای حساب کنی شاید 10 میلیارد نقد 20 سال پیش تو حسابشون بود (دقیق نمیگم منظورم از نظر ارزش با الان بخوای حساب کنی)...چندین مغازه و خونه و زمین 

ولی یه یخچال مرتب و منظم نداشتند ...کمدهاشون رنگ و وارنگ..مثلا دراور قهوه ای میز عسلی رنگش فندقی بوفه ظرفها قهوه ای سوخته...

ظرف و ظروف شلخته فرشها رنگ و وارنگ...بعد مادر خونه ادعا میکرد هر کسی دختر منو میخواد نباید برای وضع ما بیاد ما همینیم....افتخار هم میکرد میگفت کسی که بخاطر زندگی دخترم بیاد سراغش همون نیاد بهتره

با کلیت موضوع و حرفشون موافق بودم دقیقا عین مورد خواهر شما

ولی ادم نباید مباحث رو قاطی کنه اصلا خواستگار چیه تو برای خودت خرج کن برای دل خودت برای استفاده از امکانات

مثلا یادمه پسرشون عقد بودن وسط مراسم رفت یه کارتن وسایل ضروری و ظروف خرید اورد همه نششته بودن ایشون با دو تا کارتنذوارد شد..اونم از بس خواهرشوهراش گفته بودن بابا زشته مگه برادرمون فقیره با این قاشق های رنگاوارنگ لیوانهای لب پر شده میخوای سفره بندازی؟   جلوی مهمونا با کارتن ظرف وارد شد...فکر کن

کلی هم لابد تو دلش خواهرشوهرا رو فحش میداده خخ

(البته زن بسیار مهربون، ساده و  خوبیه ها این مدلی نیست که با کسی بحث کنه انگار بلد نیست و نمیخواد یک سری کارها رو انجام بده)

بعد مثلا خودش و دخترش هر کدام سی تا النگو مفتولی از این ریزا دارن ولی مثلا 6 تا دندون خراب داره....

مهمون میاد یه عالمه برنج میذاره بعد مثلا جلوی مهمونا میره تازه مرغ میخره.. وضعشونم عالی ها اصلا اینجوری نیستن تو خرج کردن مونده باشن

یا یخچالو طفلک باز میکنه میبینی 5 کیلو گوشت خورد نشده کنار دبه ماست که در ماست بازه...  یخچال بوی گوشت و چربی میده...یا نوه ها همینجوری موز میخورن مثلا نصفش روی فرش...متاسفانه دخترشم که الان 40 سالشه شبیه خودشه و ازدواج کرده...اونم همینطور ریلکس...20 تا النگو (حالا تعدادشو دقیق نمیدونم منظورم کلی النگو ریز فنری..)  از خونه پدری برده و ازدواج کرده ولی مثلا دندوناش زردطور و خراب... یا مثلا میره سبزی میخره اینقدر میمونه رو روزنامه تا سه چهار ساعت خراب میشه نصفش....

منظورم اینه سلیقه و نظم هم باعث میشه ادم پرتی کمتر داشته باشه...بجاش اصلا نه سفر میرن نه لباس مرتب میپوشن نه مراقبت از پوست و مو....

خانم رو شما ببینی 65 سالشه اندازه 80 ساله ها و بلکه بیشتره....

الان عروسی دعوت بشه مثلا برای هفته بعد دقیقا دو ساعت مونده به عروسی میره لباس میخره با چروکاش میکنه تنش ....جالبه همه اینها رو ادم متمول میبینن ولی عملا از کسی که ماهی خیلی کم درامد داره بدتر زندگی میکنند...دو تا ماشین دارن یکسره خراب ...یا بنزین ندارن یا بیمه...معتقدن بیمه یعنی پولی که میره تو جیب دولت و جالبه خدا یارشون بوده تا حالا تصادف نکردن...ماشین رو تعمیرگاه نمیبرن معتقدن وقتی کاملا خراب شد میبریم چه کاریه هی دست به سر و روش بکشیم

طفلک خیلی خانم خوبیه ها مهربون ، ساده و صمیمی هست ولی کارهاش ...حالا به خودش ربط داره ها ولی خب دودش خیلی جاها تو چشمش میره و اگرم بهش بگی دوستانه هیچ تاثیری نداره اون کاری که خودش دوست داره و باید انجام بده و کسی هم دیگه سالها بهش چیزی نمیگه یا پیشنهادی نمیده

سلام به روی ماهت عزیزم ❤️ به به 😍 چه تفکر زیبایی از اینکه برای خودت هم یه اهدافی تعیین می‌کنی و چرا ...

سلام به همگی روزتون بخیر و خنکی 🥰🥰

یه گزارش کار بدم 🤭

ما از طرف ادره همسرم ماهانه یه اعتباری داریم که میتونیم از فروشگاه خرید کنیم و من دو ساله ماهانه حبوبات و مواد شوینده رو از اینجا میخرم که متاسفانه قبلا میدادم به هله هوله اما از وقتی با خانمهای بادرایت اینجا  آشنا شدم دیگه خریدهای اساسی رو انجام میدم و دوساله از سوپرمارکت روغن و رب و مواد شوینده و حبوبات نخریدم 

دلم میخواست برای بچه هام دوچرخه بخرم و این فروشگاه ما همه چی میاره 

از مواد خوردنی بگیر تا لباس و لوازم برقی و ظرف و ظروف🤗

خداروشاکرم برای این امکان که خیلی توی زندگی به ما کمک کرده همین فروشگاه

پارسالم به لطف خدا ماشین لباسشویی و ماشین  ظرفشویی رو اقساطی خریدم ازش🥰🤭🧡 

من چون هدف گذاشته بودم برای بچه هام دوچرخه بخرم دیگه دو ماه بود ازش خرید خونه انجام ندادم تا اعتبارم جمع بشه

نگم که چقدر این دو ماه سخخخخت گذشت چون من عادت کرده بودم هیچوقت رب و روغن و شوینده توی خونه تمام نمیشد اما این دوماه خدا میدونه چجوری مدیریت کردم که به همسرم فشار نیاد که بگه بیخیال دوچرخه برو از فروشگاه خرید کن😅

طبق لیست یه دونه یه دونه قبل برگشتنش به خونه بهش میگفتم یه چیزی بیاره که متوجه خالی بودن خونه نشه🤭🤷‍♀️

امروز خداروشکر اعتبارم به قیمت یه دونه دوچرخه رسید🤤

رفتم فروشگاه پرسیدم دوچرخه دارید گفت دوچرخه ۲۶ داریم اما من دوچرخه بیست میخواستم برای دخترم و دوچرخه ۲۴ برای پسرم

اینجا تا جنس میارن چون شرایط فروشش خوبه درجا میخرن و تمام میشه منم برا همین خیلی پیگیری کردم🤭 

حیفم میومد حاصل دو ماه مدیریتم به فنا بره

اول که پرسیدم کی میارین گفت معلوم نیست 

اما من کوتاه نیومدم 

خیلی اصرار کردم و سوال پیچش کردم دید من جدی ام و از رو نمیرم 

اینجا چون فروششون خوبه خیلی به مشتری اهمیت نمیدن و خیلی درست و حسابی جواب نمیدن

منم برای همین خجالت رو کنار گذاشتم و پیگیر شدم یه دفعه ناجوانمرد گفت خب اگه عجله داری صبر کن الان بار جدید میرسه یه دونه دوچرخه ۲۰ هم توی بارمون هست🤭🤤

اینجا اگه من پیگیر نمیشدم و میرفتم دوچرخه دخترمم می‌پرید چون اینجا جنسا لحظه ای فروش میره 

یعنی صبح میای میبینی یه جنسی هست اگه خرید رو بذاری برای بعد از ظهر میای میبینی فروخته شده😅😅

من قضیه رو به همسرم گفتم که بیا منتظر بشیم الان دوچرخه میرسه

دیگه ایستادیم بخدا ۵ دقیقه هم نشد که دوچرخه رسید بالا و من خدا خدا میکردم دخترونه باشه رنگش که خداروشکر انگار خدا برای دختر من رسونده بودش🤗🥰🥰

دقیییییقا رنگی که دخترم عاشقشه

منم دیدم همسرم خوشحاله و تنور داغه سریییییع نون رو چسبوندم به همسرم گفتم برام دوتا سرویس چایی خوری بخره که عاشقش شدم و البته توی لیست خریدمم بود به مبلغ ۱ ملیون که ۴ قسطه از حقوقمون کم میشه و من پولی که میخواستم بذارم سرویس چایخوری بخرم رو خرج یه وسیله دیگه میکنم 

باز من پیگیری کردم برای دوچرخه پسرم که گفت فردا بیا یه سر بزن توی بار جدیدمون دوچرخه ۲۴ هست که اینو باید قسطی برداریم

بعدا با همسرم برگشتیم خونه سرییییع دوچرخه دخترم رو قایم کردیم که نبینه چون نمیخواستم پسرم غصه بخوره و گفتیم بذاریم  دوچرخه پسرمم بخریم  دوتا دوچرخه رو یه روز که بچه ها مدرسه هستن تزئین کنیم و اینجوری غافلگیرشون کنیم🥰😍😍

مهربان که باشی خورشید از سمت قلب تو طلوع میکند...و صبح مگر چیست جز لبخند زیبایت!...💞💟
برای من ده سالشه هی گفتن بزرگ بشه بهتر میشه من از یه سنی به بعد دیگه رها کردم گفتم خوردی خوردی نخورد ...

نه سامیه جون به زور هم غذا بدی بازم عادت نمیکنه 🥺دخترم کوچیک که بود ،هر جا میرفتم ظرف غذا و میوه خرد شده و لقمه خوراکی همرام بود تو پارک ، پاساژ ، مهمونی ، دورهمی ، ولی بچه بدغذا پیرت میکنه و درست نمیشه 😒به فست فود و خوراکیای غیر مجاز که عادتش نداده بودم ولی غذاهای خونگی رو هم تفاوتی براش نداشت کلا کم میخورد ، الانم که نوزده سالشه هم چند تا ظرف مغزیجات و انرژی بار و خرماکنجدی و .... میذارم براش بعضی وقتا یذره میخوره بعضی وقتا هم اصلا ،همش میمونه تو ماشینش ، اعتراض هم میکنم میگه میخورم دقت نمیکی 😐

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
مامانایی که بچه های بد غذا دارین حالا از هر لحاظ ،چرا بهش شربت تقویتی نمیدین؟

عزیزم ، خونه من کلکسیون ویتامین و شربت ه‍ای تقویتی بود ، قبلا که مکمل های خارجی رو راحت میشد از داروخونه ها خرید ، بعد که دیگه نبود داداشم از دکترهایی که خودشون وارد میکردند سفارش میداد و برام میاوردن ، داداشم میگفت اینهمه مکمل رو به مورچه بدی فیل میشه ، چرا برا این دختر اثر نمیکنه😃

البته اشتها آور دوست نداشتم بدم فقط مکمل میگرفتم تا کمبود نداشته باشه ، هر شش ماه هم چکاب میبردم تا مطمئن بشم.

سلام بچه هاماخونمون یک سال تحویل گرفتیم وخودمون نصبیات درجه یک همه چی انداختیم حالا مشکلمون اینه دیوارمشترک داره هم اتاق ها وهم پذیرایی صدا خیلی میادازخونه همسایه ها و طبقه اولیم همسایه ها هیچ رعایت نمیکنن تانصفه شب توحیاطن همه باهم فامیلن من ویکی دیگه ازهمسایه ها غریبیم اینجا خونمون ۴۶۰ وام داره بااوراق قسط نزدیک ۱۱ میلیونه  میشه وام رو انتقال دادبه خونه ی دیگه؟

خونمون ۹۴متره  حالا ارزش داره این همه زحمت کشیدیم واسه این خونه بفروشیم یه واحدهس۹۳متری ولی بدون دیوارمشترک دوماه دیگه تحویل میده طبقیه پنج هرطبقه دوواحدبدون دیوارمشترک واینکه اونم خامه کلی پول کابینت پکیج اینا میشه اونوبخریم؟بخدا اینقدفکرمیکنیم حالم بدشده

گوشت بوقلمون رو چطور مصرف میکنید؟

عزیزم من بجای مرغ استفاده میکنم ، کلا هر غذایی مرغ داشته باشه بجاش بوقلمون می زارم ،برای پیتزا ، سوخاری ، فسنجون ، خورشت ، خوراک ، کباب کوبیده بوقلمون ... یه مدت مصرف کنی عادت میکنی هم به طعم و مزش و هم اینکه تو چه غذایی استفاده کنی❤️

درکت می کنم واقعا سخته برای شما قد وزن چقدر کلاس چند دکتر غدد بردید

قدش خوبه فکر کنم نزدیک0145باشه شاید هم بیشتر  ده سالشه شهریور 94 کلاس پنجمه 

وزنش 33 کیلو هست 

از نظر پزشکی تو محدوده نرمال قرار داره لاغر هم هست ولی ببرمش دکتر میگه وزنش خوبه 

نه چون تو محدوده نرمال هست دکتر غدد نبردم 

سلام خواهرا، هفته قبل حدود ۸۰۰ میلیون تومان دیه از بانک مرکزی به حسابم واریز شد(از صندوق دادگاه به بانک مرکزی دستور پرداخت داده میشه). 

امروز یک آقا با لباس فرم اداری و دفتر و دستک اومد جلوی درب مون و سوالات کلی و جزئی از اداره آمار اقتصادی . من به خیلی از سوالات شون پاسخ های غلط دادم. سوال کردند توی هفته گذشته چند تومان حرید کردی؟ گوشت کی خریدید؟ لبنیات و از این سوالای جزیی.... برای شما هم پیش آمده؟؟؟ این کی بود؟ از طرف چی بود؟ هدفش چه بود؟؟؟؟ درباره خورد و خوراک مون و درآمدمون کلی سوال کرد. گفت از بانک مرکزی بهتون کمک میشه اگه درست جواب بدید ..... توی دلم گفتم اون کمیته امداده که کمک میکنه نه بانک مرکزی خخخخخ

دلم به اونایی که فکرمیکنن مهربون و گوگولی ام میسوزه چون هنوز اون روی سگ و وحشی منو ندیده اند.

نه سامیه جون به زور هم غذا بدی بازم عادت نمیکنه 🥺دخترم کوچیک که بود ،هر جا میرفتم ظرف غذا و میوه خر ...

واقعا آدم رو پیر می کنه 🥺🥺🥺

تا هم کسی نداشته باشه درک نمی کنه 

دیگه من هم مادرم سعی می کنم باز غذاهایی درست کنم که دوست داره همون رو هم میگم یک وعده اون هم به نسبت کم میخوره 

سلام بچه هاماخونمون یک سال تحویل گرفتیم وخودمون نصبیات درجه یک همه چی انداختیم حالا مشکلمون اینه دیو ...

عایق بزارید

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن