2777
2789
چشم‌گلی جانمن پستهای شما رو دوست دارم بدور از شعار و ....و ایتکه گفتی صفات خوب دارم،هر چی فکر کردم چ ...

فدای شما سلامت باشی خوشحالم برات مفید بوده🤩🤩🤩🤩

همه آدم ها نکات خوب دارند فقط گاهی خودمون باید خودمون رو کشف کنیم یکی صدای خوبی داره یکی دست پخت خوبی یکی به جزییات دقت می کنه و غیره 

من خودم از اولین تاپیک رویا جون بودم 

تغییر ریز ریز هست 

مثلاً من مرغ رو بسته ای می خریدم که خوب گرون تر بود 

کم کم دیدم تو گروه خانم های دیگه می گن مرغ بسته ای گرون تر هست بعد ذهنم هوشیار شد تو مغازه قیمت ها رو چک کردم 

الان به درجه ای رسیدم مرغ کامل می خرم بال ها رو جمع می کنم به تعداد خوبی که شد مزه دار می کنم درست می کنم( هر چند ماه یک بار) 

یا مهمون می خواست بیاد کلی خرید می کردم اما بعد کم کم یاد گرفتم میشه یک سری چیزها برای مهمون نگه داشت که از همون ها استفاده بشه 

بدون حساب کتاب لباس و غذا بیرون داشتیم 

نامنظم بودم 

و کلی مطلب دیگه 

اما خوب هر بار یک کوچیک یاد می گرفتم تو زندگی خودم امتحان می کردم می دیدم جواب میده خوشم می اومد 

و هنوز این یادگیری ادامه داره اما با قدم های کوچک مستمر 

سلام عزیزمخیلی ممنون وقت گذاشتی و راهنماییم کردی ،چشم حتما سعی میکنم پله پله برم جلو

تا ظهر یک کار انجام بده تو گروه گزارش بذار منتظریم 

به خودت و ما ثابت کن که این بار اهل عمل هستی 

شده در حد مرتب کردن یک کمد یا کشو

گوشی رو بذار رو یک ربع بگو من یک ربع متمرکز فقط فلان کشور یا کمد رو مرتب می کنم دست به گوشی نمی زنم کار دیگه نمی کنم 

منتظریم 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما برنامه ای برای تغییر خودت و این رویه داشتی یا داری؟

لطفاً درخواست بدید که جدا صحبت کنیم،بله من به شدت کمالگرا و اهمال کاری رو داشتم دارم هر کار باید عالی انجام بدم وگرنه اصلا شروع نمیکنم،و همین میشد که شروع نکردم و هی عقب انداختن توی همه امور شده کارم،که اونم ب دلایلی بوده که با شروع روان درمانی و آگاهی به خودم و شرایطم فعلا در بهترین حالت خودم هستم نسبت به همه سالهای گذشته عمرم.

لطفاً درخواست بدید که جدا صحبت کنیم،بله من به شدت کمالگرا و اهمال کاری رو داشتم دارم هر کار باید عال ...

کاش تو دورهمی بنویسید یا یک گروه بزنید تجربه ها رو اونجا بنویسید 

سلام بچه ها خوبینمن تقریبا از اول این تاپبک همراه بودم.کاربریم تعلیق شد و هر کار کردم برنگشت.بچه ها ...

سلام دوست عزیز

شاید شما انقدر کمال کرا هستید که فکر میکنید باید در همه زمینه ها یک دفعه تغییر کنیدو همین سنگ بزرگ علامت نزدن هست

این پیام یکی از دوستان در اوایل همین تاپیک هست که من از روش اسکرین گرفتم چون نکات اساسی و مهمی از سبک متعادل زندگی داشت برای شما هم می فرستم خوندنش خالی از لطف نیست

برادرتون الان باهاتون رابطه داره؟؟از اول اینجوری بود؟؟شاید خانمش نزاشته!!

عجیبه برادر شما الان باید نقش پدر شما رو بازی کنه حامی شما باشه دلسوز ...

آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟

میدونید اینکه خودمونو کافی نمی‌دونیم و فکر میکنیم باید کامل باشیم تا حس رضایت یا دوست داشته شدن کنیم از برخورد والدین توی بچگی میاد،اون سال های اول زندگی واقعا پایه گذار ساختار شخصیتی هر انسانه،من ۴۱سالمه هنوز خودمو درست تو آیبنه نگاه نمیکنم که بگم به به،یا باشگاه نمیرم چون بدنم رو کامل خوب نمی بینم انگار پذیرش رو برامون سخت کردن،پذیرش نقص ها و همینی که هستیم خوبه و حالا برای بهتر شدن باز قدم برداریم تو بخش های دیگه تلاشمون رو بیشتر کنیم،قرار نیست که فقط وقتی کامل و زیبا و همه چی درست بودیم دوست داشتنی باشیم،اسممون انسانه و انسان ها همه قرار نیست کامل وعالی و بی نقص باشند مهم اینه که در حال تلاش باشیم و جلو بریم برای انسان بهتری شدن،مادر و همسر و کدبانوی بهتر شدن،هیچکس عالی از شکم مادر زاده نشده دور و برمون نگاه کنیم متوجه میشیم نیایم زندگی های رسانه ای و اینستاگرامی و...رو الگو بذاریم برای خودمون چون واقعا می‌دونیم که فقط یک بخش هایی رو به نمایش میذارن و خودشون نیستن،آگاهی خیلی مهمه بخونیم و فکر کنیم وفکر کنیم گوشی ها رو بذاریم کنار در طول روز و ساعتی رو خلوت کنیم با خودمون و فکر کنیم،چرا اینجوری شد چی شد چه اتفاقی افتاد و چه حسی الان دارم و ... به خودمون ولحظه حال و احساسات مون فکر کنیم مطمئنم همه چیز بهتر میشه و ما از خودمون یه رضایت نسبی پیدا میکنیم و باز حرکت میکنیم و جلو می‌ریم.

سلام عزیزم وام پشتوانه برای شماهم غیرفعال گزینه درخواست تسهیلات ؟ من باید ۳تومنی رو میگرفتم اما اصلا ...

سلام عزیزم من وام پشتوانه توی مرحله ۷میلیونی هستم وفقط اين مرحله برام باز شده 

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 
برادرتون الان باهاتون رابطه داره؟؟از اول اینجوری بود؟؟شاید خانمش نزاشته!!عجیبه برادر شما الان باید ن ...

نه عزیزم رابطه نداریم اصلا من آدم هایی که تو سختی ها کاریم نداشتن دیگه تو زندگیم نمی پذیرم 

به خانمش ربطی نداره خودش دوست نداره 

آدم ها تا خودشون نخوان کسی نمی تونه اجبارشون کنه 

من نیاز به حامی ندارم چون هر چی خواستم خودم با تلاش و لطف خدا بهش رسیدم بقیه اش حاشیه است 

فدای شما سلامت باشی خوشحالم برات مفید بوده🤩🤩🤩🤩همه آدم ها نکات خوب دارند فقط گاهی خودمون باید خود ...

صبح پیام های دوستان را که دیدم

منم بلند شدم ، یه هفته بود سر لپ تاپ نرفته بودم ، یک ساعتی نشستم🥰

گوشی ام زنگ خورد مادرم بودند، گفتم بهترین فرصته، دو تا کابینت را ریختم بیرون و همزمان تمیز کردم،

دختر 

خروجی ها شد: یه سفره بزرگ که پاره شده، یه عرق بومادران، رازیانه و کاسنی که تاریخ انتقضا گذشته بود.🥲🥲🥲

این تمیز کاری های نقطه ای باعث میشه خونه اروم اروم مرتب بشه.

یه دراور هم داشتم، اونم یه سوتین تنگ و دو تا شورت و ‌یه جوراب شلواری سوراخ و دو تا ساق دست تنگ شده خروجی.

یخچال را هم مرتب کردم چند تا شیره خرما بود رس شده بود و یه سرکه سیب بود تو بطری پلاستیکی خالی کردم تو شیشه هم جاش کمتر شد هم شیشه سالم تره

خسته شدم اما نتیجه رضایت بخش بود🤩🤩🤩

فست هم هستم، اومدم صبحانه کنار همسرم بخورم گفتم ولش کن نشستم سر سفره ولی با گوشی اش رفتم تو اینستا😊 

رژیم سخت هم نگرفتم به خودم گفتم من برنامه ام اینه فقط زیر صد بشم همین😉 البته باشگاه هم میرم

دیروز فیلم لبه زمان را دیدم خوشم اومد برای دوستانی که فیلم علمی تخیلی دوست دارند😄😄😄

لبخند بزن که دنیا به لبخند تو زیبا تره 🌺🥰 اول خرداد، وزن ۱۰۸. اول تیر 105،

سلام روزتون به خیر 

من خیلی دوست داشتم امروز یه نذری بدم بیرون . متاسفانه کاهلی کردم  

البته دیشب درگیر کار مادرم بودم 

به خودم گفتم عیب نداره شده چنتا ساندویچ رو درست کنم 

یه ظرف کتلت آماده تو یخچال داشتم 

شنیسل مرغ هم همینطور 

خیلی سریع چنتا ساندویچ پیچیدم که سس و خیارشورش از تولیدات خودم بود😅 

همسر بیرون کار داشت گفتم برسون دست چنتا کارگر صبحونه هم باشه براشون خوبه  

سر فرصت حتما یه نذری خوب میدم 

من مادرم شیر برنج و ماکارونی و ...برا شیرخوار گاه همیشه میده 

خواهرم امروز واسه شیر خوارگاه غذا میپزه 

بچه ها همه ما به مرور به آگاهی بیشتری میرسیم 

به قول امروزی یا آدمای سمی رو حذف میکنیم  

واسه خودمون چارچوب می‌ذاریم 

همه اینا درست 

ولی بعضی چیزا رو میشه بخشید و سخت نگرفت ،وگرنه ارتباطامون خییلی کم میشه  

من دیشب که خونه مادرم بودیم چنتا تیکه بدلیجات خواهرم که مهاجرت کرده داد به دخترم کلا وسیله های خواهرمو دیده بود حالش دگرگون بود  

دخترم امروز صبح یه دونه از دستبنداشو بهم داد  گفت بیا مامان همش میگی خواهر عزیزم ❤️ 

از وقتی انداختم دستم اشکام سرازیر شد  

همش دارم این دستبند و می‌بوسم و می‌بویم😔 

به خودم میگم انرژی عزیزم ❤️ 🥰 این تو ئه  

آآآرزو دارم فقط یه بار ببینمش با اون لبخند همیشگیش  

حرف بزنیم ،بخندیم چه حیف که خیییییلی ازم دوره و دست نیافتنی 

خیییلی با هم خاطره داریم 

خییییلی با هم خوب بودیم   

سالم باشه عززززیز دلم ،همین که صداشو می‌شنوم خوبه 

صبح پیام های دوستان را که دیدممنم بلند شدم ، یه هفته بود سر لپ تاپ نرفته بودم ، یک ساعتی نشستم🥰گوشی ...

عالی آفرین 

یک گروه هست تو نی نی سایت مینیمالیست یعنی چیه یا یک همچین چیزی اونم خیلی مطالب خوبی داره