2777
2789
نه من به نرخ ميانگين ٤ ميليون در نظر گرفتم تازه..نه نرخ امروز..چون ارديبهشت ٤٠٣ ديگه طلا رفت كانال ٤ ...

خاتون جان میشه به منم یاد بدی محاسبات دقیق رو  من خیلی خرج میکنم ولی بلد نیستم چجور حساب کنم  از چی بزنم  میتونم پسندازز کنم. من همیشع حقوق شوهرمو مایحتاج خونه رو کامل تهیه میکنم وتمام پول تموم میشه ومن هیچ وقت پسنداز ندارم هرگز ،شاید گاهی پول نون هم نداریم  یا یک بطری  اب معدنی.    نمیدونم چطور خرج کنم که مقداری پسنداز بشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خیلی دوست دارم باغ بخرم ولی همسرم میگه باغ باید زیاد براش وقت گذاشت و من نمیرسم و ازین حرفاالبتع ...

بله خیلییبی رسیدگی میخواد   حق با همسرتونه برادرشوهرم باغ داره واقعا یک کشاورز کامل  نیاز داره 

عزیزم چند روزه امضای من ثبت نمیشه چکار کنمچطوری ثبتش کنم؟

سلام الان که دیگه تعطیله برای منم اینطوری بود رفتم بانک صادرات امضامو ثبت کردن برام بعدم به راحتی ۲میلیونو به کارت بانک ملی خودم انتقالش دادم 

باشکوه ترین وزیباترین عشق زمینی عشق مادر به فرزندشه خدایا این عشقو به همه ی بانوان جهان هدیه بده الخصوص بانوان سرزمینم🌷🌷🌷
و اینکه فقط به خاطر اینکه کد دعوت بزنم پیشنهاد ندید همه خوبی بدی شو بگید بعضیا میگن طلاسی زیاد کارمز ...

سلام من طلاسی ندارم طلاین و میلی دارم طلاین برای هر خرید و فروش ۵تومن کارمزد میگیره نمیدونم چند درصد میشه میلی نمیدونم چند درصد میگیره چون ۲۰تا تراکنش اول رایگان البته زیر ۲تومن خرید کنی کد دعوت طلاین MQNQODکد دعوت میلی milli-2lmymeمن خودم دوبار از طلاین در حد ۵۰تومن خرید کردم بازم ۵هزار تومن کم کرد راجب میلی من الان ۱۵۵سوت طلا خریدم اگه الان فروش  بزنم تا موقعی که بانک باز نشه پول تو حسابم نمیاد ی وقتی اگه روز تعطیل فروش زدی نگران نباشی  ممنون میشم کد دعوت منو بزنی 

من‌ همیشه هدف ها و خواسته هامو تو نوت گوشی یادداشت می‌کردم 

فقط ی سری چیزا رو تو‌دفتر یادادشت می‌کردند مث تاریخ راه رفتن دخترم یا صحبت کردنش و دوره بارداری  و ..

چند وقت پیش رفتم‌ دفتر خوشگل خریدم انشاالله از این ب بعد همه هدف هامو بنویسم‌ انشاالله بتونم شکر گذار  تر باشم 

سالی که گذشت با همه استرساش خداروشکر سال خوبی بود تونستیم سرویس چوب تغییر بدیم( غذاخوری جاکفشی  مبل.. 

ظرفشویی بخریم 

و ده گرم طلا 

چندتا مسافرت  بریم  

خرید یه سری وسایل خونه (پرده و دیوارکوب و..

اینم عکس دفتر یادادشت خوشگلم

عزیزم ۱۹۰گرم طلا گرفتیم ...سوای از رهن خب ؟در آمد خودم و همسرم با شغل دوم امون روی هم رفته بذار رو ه ...

سلام معصومه جون.

من روی پیام شما ردّ پاسخ زدم که خاتون بانو نخوان جواب بدن و بحث و جدل پیش بیاد.....

آقا فرض رو بر این میگیریم که معصومه جان دارن اغراق آمیز می نویسن.....من به عنوان خواننده دا م انگیزه میگیرم و کیف می کنم....اصلا دارم یک سخنرانی یا متن انگیزشی میخونم

دوستانی که یکی از اهداف404 براشون کاهش وزن هست لایک کنید ببینم چند نفریمبیاید یبار واسه همیشه تمومش ...

سلام خواستید ی پیج بدم رایگانه ولی عالیه انجام بدی میبینی که چقدر خوبه اصلا سخت نیست.خواستید درخواست بدید بفرستم

ببخشید رویا جون ..

سلام معصومه جون.من روی پیام شما ردّ پاسخ زدم که خاتون بانو نخوان جواب بدن و بحث و جدل پیش بیاد.....آ ...

عزیزم این خانم تا حالا یه پست مفید اینجا نذاشته ک بقیه بهره ببرن ، فقط دنبال حاشیه ان و گیر الکی 

همه کاربرا اینجا شناخته شده آن ، به معصومه جون خرده زیاد میگیرن 

خالق تو را شاد آفرید، آزادِ آزاد آفرید ✌️🕊️
سلام عزیزم سال نو مبارک معصومه جون خیلی منتظر برنامه ای که میخواین برام لطف کنین وبنویسین هستم می ...

سلام عزیزم ❤️ 

یادم بود بهت قول داده بودم که برات تا قبلِ سال برنامه بدم 

دیروز اومدم صفحات رو به طور کل گم کردم 

خواستم تگت کنم که نام کاربری ات فراموش شد 

دقیق عزیزم کدوم صفحه هم ورودی هم خروجی رو نوشتی 

صفحه اش رو بکو 

درسته برای افطاری و شام مهمون دارم ولی این وسط زود برنامه رو بریزم 

بعدا هم در این مورد حتما راهنمایی ات میکنم 

فقط میتونم بگم که عزیزم پونوزده سال ...کم سالی نیست ها 👌

که میگی اجاره نشین هستیم 

خودت حتما باید یه فکری بکنی ...خودت باید مدیریت کافی داشته باشی 

نود درصد مواقع تا خانوم خونه نخواد ...دل نده به زندگیش 

متاسفانه پیشرفت به اون صورت حاصل نمیشه 

کلاف زندگیت رو قشنگ بگیر به دستت 

هیچی نمیاد تو این زمونه ی سخت ...آدم رو حمایت کنه عزیزم 

پس خودت باید به فکرِ زندگیت باشی 

پس یادت نگه دار تویی که به عنوان خانم خونه باید مدیریت داشته باشی ..باااید بتونی ...باید بخوای ....چون همیشه جوونی نیست عزیزم 

همیشه کار کردن نیست 

رفته فته سن میگزره ...علاوه بر سن هر سال شرایط سخت‌تر میشه ...پس حواست باید به زندگیت باشه 

علاوه بر اینا آینده ی بچه هات دست تو عزیزم 

همون دانشگاه رفتنش ...میدونی چقدر خرج داره ؟

همون عروسی و جهاز و ...میدونی چقدر باید کنار گذاشته باشی ؟

کمتر مردی این چیزا رو می‌دونه 

مردا کلا از قسط و قرعه و وام گرفتن بیزارند 

دوست ندارند خودشون رو به چالش بکشن 

.دوست دارند همیشه لارج زندگی کنند 

ولی آخرش که چی ؟

یه مثال کوچلو میزنم برات از نقش خانم در زندگی 

همین دوروز پیش از سیمای مشاغل برام پیامک اومد 

که چند ساله عضو هستم 

پیام اومد که مرغ به قیمت دولتی و گوشت به قیمت تنظیم بازار 

به همسرم گفتم پاشو بریم ...بگیریم ماکه برای عید سه دفعه مهمونی داریم ..که برای افطار و شام میان 

خلاصه مرغ رو گفته بودند ده کیلو به مبلغ ۶۵هزار تومن 

منم که سرگرم خونه زندگی بودم ...از یه طرف کارِ خونه 

که خیلی خیلی حساس هستم خونه ام یه ذره بهم بخوره 

خیلی حساس هستم به سرامیک ها 

حتما باید عکس خودم رو ببینم تا ول کنم 😄🤭 از بس که طی میکشم 

خلاصه که همسرم امروز فردا کرد نرفت 

دیروز رفتیم واسه مهمونی دوتا مرغ بگیریم 

هر جا رو رفتیم بسته بود ...یه مغازه ای باز بود که اونم قیمت مرغ رو ۱۱۰میداد ...

یعنی تقریبا دوبرابر نرخ دولتی 

پس خودت فدات شم یه بر آورد کن ببین 

دو تا مرغ برداشتیم شد ...۶۰۰هزار تومن 

در حالیکه ده کیلو مرغ رو از سیمای مشاغل می‌گرفتیم میشد 

۶۶۰هزار تومن 😕این رقم های کوچیک کوچیک جمع بشه در سال میشه کلی پس انداز ...ماها هم اینطوری جمع کردیم 

خونه گرفتیم ...یا خونه رو کردیم دوتا خونه ...یا ماشین گرفتیم ...یا ....سر لوحه ی زندگی من با قناعت و مدیریت بوده 

@royayezendegi    

سلام دوستان من توجشنواره سکه دوبرابر ویپاد شرکت کردم ولی هیچ سکه ای هدیه نداده‌.میدونید چرا؟

کسی تونسته سکه بگیره؟

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛