2777
2789
🤩🤩🤩صندوقچت پر طلا زاغی جونم 😍مبارکت باشه و به شادیا استفادش کنی عزیزززم🤲🏻🤲🏻

قربونت برم رویاا جان همه این طلاهارو مدیون شما ومعصومه جان ومامان سبحان جان هستم الهی همیشه سلامت باشید 🥰🥰😘😘

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

شروطي داره ك يكيش همينه.منم كسي ك برام نوشت روي پوست اهو نوشت

عزیزم به نظرم اینکه قدیما روی پوست مینوشتن دلیلش نبودِ کاغذبوده و اینکه بعدها هم که تکنیک کاغذسازی درسرزمینهای اسلام رایج شد باز یه عده از جمله صحابه پیغمبربه دلیل دوامِ کمِ کاغذ از نوشتن روی اون امتناع میکردن.

نکته اقتصادیش هم اینه که پوست آهو کمیاب و گرونه، خودتون با وضو و طهارت روی کاغذ سفید و بدون خط بنویسید بهتره به نظرم🌹

گلم حساب مربوط به كارگشايي يعني بايد بريم يه حساب ديگه علاوه بر حساب بانك ملي باز كنيم؟

نه عزیزم کلا کارای مربوط به گرو کذاشتن طلا و گرفتن وامش و برداشتن طلا که باید وام یکساله رو واریز کنیم همه و همه یا همون حساب بانک کارگشا اتجام میشه

و من که سه ماهه پول مخارج خونه رو داخل این حساب ریخته بودم متوجه شدم روی گردش حساب ۷۷ میلیون وام کارت طلایی بانک ملی بهم تعلق گرفته

همین حساب

حساب جداکانه نه

خدایا کمک مان کن تا از ما به دیگران، تنها خیر و نیکی برسد.ٱمین یا رب العالمین.
گلم حساب مربوط به كارگشايي يعني بايد بريم يه حساب ديگه علاوه بر حساب بانك ملي باز كنيم؟

ببینید دوست عزیز این حساب در شعبه بانک کارگشایی زیر نظر بانک ملی مرکزی هر شهر انجام میشه

ووااای قربونت برم 🤣🤣😍😍 چه تبریکت چسبید به جونم. ایشالله قسمت همه‌مون. خوب خداروشکر. ایشالله به ز ...

قربونت برم

انشالله

فقط منو از پیشرفتات بی خبر نذاری دوستم 😆😆😆😆🤣🤣🤣😘😘😘😘

عزیزان دیشب حدود ۱۱ونیم خوابیدم و از حدودای ۲ و نیم شب بیدارم، چون یه خواب عجیب دیدم،خواب خاله بزرگم رو که البته شهر دیگه زندگی میکنه و از هم دوریم.ایشون ۷تابچه دارن که همگی ازدواج کردن، ۵ تاشون دخترن که یادمه همیشه میگفت ما انقدر قناعت کردیم همیشه گوجه میپختم جوری که اب هم داشته باشه بانون میخوردیم تا بتونم برا دخترا جهیزیه تهیه کنم.خلاصه خیلی سختی کشید این خاله جانم.سالهاست که پاهاش از کار افتاده و خودش رو میکشه رو زمین، پوکی استخوان و ناراحتی اعصاب و چه و چه.بنده خدا تک و تنها افتاده تو خونه و گهگاهی بچه ها بهش سرکشی میکنن.داشتم خواب میدیدم که تو یه کوچه پهن و قشنگ خاله جانم با یه لباس محلی خیلی خوشگل سوار اسب بلندبالایی ایستاده و به طرز عجیبی بزرگ و باشکوه به نظر میاد😍انگار خونشون مراسم عقد کنان داشتن و منم داشتم شیرینی میخوردم، البته تو خوابم بزن و بکوب نبود خداروشکر.....به هرحال نمیدونم کجای خوابم بودم که بیدارشدم تاالان. نمیدونم تعبیرش چیه انشاءالله که خیره🙏🌱 اینو تعریف کردم که بگم بچه ها درحین پس انداز به فکر سلامتیمونم باشیم مخصوصا ما خانمها که پریود میشیم زایمان میکنیم بچه شیر میدیم، با بچه سروکله میزنیم تا به سلامتی بزرگ شن و پروبال بگیرن،و درطول زمان به تدریج فرسوده میشیم و اگه پس انداز سلامتی نداشته باشیم چه بسا مثل خاله جانم خیلی زودتر از اونچه که باید از پا بیفتیم.مراقب خودمون باشیم سالم بمانیم تا به سرمنزل مقصود که همون موفقیت در ابعاد مختلف زندگی هست برسیم انشاءالله🙏🌹🌱🌸

سلام بلخشیداین تارا اسنپ وایناکه میگین ارسال هم دارن؟من شهر دوری هستم

بستگی به شهرتون داره،باید آدرسو داخل اپلیکیشنشون بزنی ببینی میارن یا خیر

تارا حضوری هم میتونی خرید کنی افق،دیلی،رفاه،جانبو

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الهام هستم ،مامانِ سوگل.

خانوما ممنون میشم سوالمو جواب بدین.من میخوان صندوق امانات بگیرم و یه مقداری طلا توش بذارم به نظرتون شرایط کدوم بانک بهتره ؟لطفا هر  کس اطلاع داره خبر بده بازم ممنون

سلام عزیزم فکر نمی‌کنم سوخت بشه باز از پشتیبانی بپرسید به نظرم ، من هم برای سومین بار به تازگی ۲۰ می ...

سلام سومین بار با حساب بلو چقدر کار کردین که ۲۰ میلیون وام تعلق گرفت؟

برای 100 تومن زده بود بیست روز شما برای همین مقدار پرسیدی گلم؟

من کلا بانک بودم پرسیدم گفت اصلا تا سال جدید هیچ تهسیلاتی نیست چه ۵۰ تومن بخوابونی چه ۴۰۰ تومن 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
عزیزان دیشب حدود ۱۱ونیم خوابیدم و از حدودای ۲ و نیم شب بیدارم، چون یه خواب عجیب دیدم،خواب خاله بزرگم ...

آفرین به این بینش عزیزم دقیقا نکته خوبی اشاره کردین هر کدوم از ما داریم از این گونه که خودشون ندیدن الهی خدا به همه اول سلامتی بده و آرامش چون این زندگی فراز نشیب های زیادی داره