2777
2789
خانم ها کسی از این نظم دهنده های یخچال داره برا میوه و تره بار؟اگه اره چطور هستن چقدر میوه توشون جا ...

من ازین سبدیا نگرفتم...دوتا ظرف ازینا که در دارن (به عنوان جانونی هم استفاده میشه) ازینا گرفتم تو یکیش خیار وگوجه بر فرض میریزم تو یکی دیگش بقیه میوه ها رو میچینم.بستگی به سبک خریدت داره مثلا وقتی چند مدل میوه بخرم بازم نمیذارم تو پلاستیک وقتی شستم وخشک شدن میچینم تو ظرف در دارای دیگه که دارم ومیذارم تو یخچال.کشوی یخچالمم بزرگه داخلش میوه نمیذارم ظرفای ترشی ومربا و ورب اینارو تو کشو میچینم نه وسط طبقات یخچال بنظرم اینطوری مرتب تر دیده میشه.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
فداتشمم من عزیز دل خواهر ❤️متاسفانه پول تو دستم نمیمونه 🤦🏻‍♀️هر چقدر این دستمو داغ میزارم به همسرم ...

دوست عزیز شما هنوز خیلی جونید اصلا نگران نباش درست میشه😘

فکر کردی همسرهای ما از اول همه چیز داشتند فکر کردی کم ما رو حرص دادن کم پولاشونو به خانوادشون تقدیم کردن  در صورتی که خودشون پول لازم بودن🤨

شما هم نگران آینده پسرت نباش اونم خدا رو داره😇 سعی کن مهارتهای خوب یادش بدی که مستقل بار بیاد 🫠

به فکر زندگی خودت باش پس انداز مخفی داشته باش😊 برای همسرت قسط درست کن که دیگه سرریز نداشته باشه به دیگران بده 🙄

درباره دروغگویی که خیلی بد هست چند بار به روش بیار که فهمیدی😬 بعدش باهاش دعوا نکن که مجبور نشه دروغ بگه مثلا بگو من از خدا میخوام به خاله جون یعنی مادرش کمک مالی کنی🤭 ولی حیف که هزینه ها بالاس و بچه ها خرج دارن🤗

خلاصه باهاش صمیمی شو که بهت همه چیز بگه اگه هم دیدی چند بار پول داد به این و اون😐 باهاش دعوا نکن صبوری کن نزار عادت پنهانکاری سرش بمونه 😉

موفق باشی😍

برای خورشید پس از شبهای طولانی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانم ها کسی از این نظم دهنده های یخچال داره برا میوه و تره بار؟اگه اره چطور هستن چقدر میوه توشون جا ...

عزیزم من نظم دهنده نگرفتم واسه میوه. خودم از این ظروف یکبار مصرف مشکی که توی پلاستیک فروشی ها دارند مستطيل شکل هستند چند تا خریدم کف اون جا میوه ای چیدم و همه چی رو داخلش می چینم مرتب خیلی  هم قیمتش مناسب تره تازه رنگ بندی هم داره خواستی زرد و ... بخری میشه.

خب خب ی گزارش هم من بدم 🤧❤️برای اولین بار البتهتصمیم گرفتم صبحا زود بیدارشم قبلا می‌خوابیدم تا ۱۱/۱ ...

سلام دوستان گلم

امیدوارم همگی شاد و سرزنده باشید

اصلا نیت نوشتن نبودم

پست شما را که خوندم آخرش نوشته بودید چکار میکنید هزینه هاتون بیاد پایین ، چون خودم تا حد زیادی در این زمینه موفق بودم خواستم کمکی کرده باشم

حرفهای من بر اساس جو و شرایط زندگی خودمه

شما هم ببین بر اساس زندگی خودت چکار ها میتونی انجام بدی

برای مثال میگم خدمت تون ....

از شیر و ماست شروع کنم که بهیچ عنوان ماست آماده بیرونی نمیخرم چون هم گرون تر دستمو میگیره هم طبیعی و خالص و خوشمزه نیست

شیر لبنیاتی ها هم اصلا طعمشو دوست ندارم.

اینقدر بررسی کردم و گشتم تا یه دامدار پیدا کردم

هر موقع شیر بخام یه دبه دارم ۱۰ کیلویی هس ، معمولا در ماه دو بار  اخر هفته ها، میریم اونجا پیش گاو هاش،   خیلی دوست دارم😁  جلوی چشم خودمون از گاوهای شیر میدونه

کاملا طبیعی و درجه یک و خوشمزه ....

بعد بنده خدا ، خیلی چشم و دل سیر هس، قیمت شیر را کمتر از جاهای دیگه حساب میکنه، دبه ۱۰ کیلویی منو تا لبش پر میکنه، ترازو هم نداره، بهش گفتم کاش ترازو داشتید منم نمیتونم وزن کنم، گفت این دبه ها ۱۰ کیلویی هس، هرچیم بیشتر بود نوش جونتون....

بهش هم گفتم من شیر مر جرب دوست دارم، لطفا شیر گاوی که شیر چرب تری داره بزار برامون، دیرم سریع به شاگردش گفت شیر فلان گاوی را بدوش براشون

دیگه از سر شیری که بهمون میده نگم براتون

خلاصه که خدا به خودش و گاو هاش خیر و برکت بده، خیلی از ته دل دعا گوشون هستم. برای ما خییلی از هر لحاظ بصرفه و خوب میفته

با این مقدار شیر ، حدودا ۷ کیلوش ماست میزنم ، همیشه ماست تو یخچال دارم دیگه

بقیه ش هم کم کم برای خوردن میزارم تو یخچال....

همینکه ماست هم بسته و اماده شد یک لیوان پلاستیکی ازش برمیدارم میزارم فریزر برای دفه بعد.  دفه بعد میزارم بیرون تا یخش آب بشه

با این روش همیشه مایه ماست دارم

این یه نمونه بود، برای خرید هرچیزی دیگه کم کم دستم اومده کجا برم هم با کیفیت باشه و هم قیمت مناسب

میوه هم گفتم یه شهرداری نزدیک خونمون هس همه چی را پلاستیک  پلاستیک کرده

هم با کیفیت و درجه یک هس هم قیمتش کمتراز جاهای دیگه

هرچی میخام سریع میرم اونجا آماده هس برمیدارم

گوشت هم که اینسری گوشت های گرم تنظیم بازار اورده بودن چند بسته خریدم ، گوشت شتر مرغ و سینه بوقلمون و دنبه هم جدا خریدم ،با یک بسته سویا و مقدار زیادیش چرخ گردم بسته بندی کردم گذاشتم فریزر چون شاغلم بیشتر چرخ کرده به دردمون میخوره  

بقیه ش هم خورشتی ،ابگوشتی، اشی و چلو گوشتی جدا کردم گذاشتم فریزر 

موقعیکه فرصت آشپزی کمه. سریع غذاهای راحت درست میکنم مثل برنج و ماش یا برنج و عدس یا ماکارانی

یا تاس کباب و املت

هیچ دفه نمیزارم بدون غذا بمونیم تا هوس غذای بیرون یا هله هوله نکنن

حواسم هس موادغذایی یا میوه و صیفی جات خراب نکنم

کم میگیرم و تا تموم نشه خرید نمیکنم

در کل بهتون بگم تقریبا برای تموم خریدها یا کارهایی که دارم میدونم کجا برم کدوم مغازه برم که هم کیفیت خوبی باشه هم قیمت مناسب 

ادامه دارد.....

سلام دوستان گلمامیدوارم همگی شاد و سرزنده باشیداصلا نیت نوشتن نبودمپست شما را که خوندم آخرش نوشته بو ...

هیچ وقت هم هول هولکی هرجا رسیدم خرید نمیکنم مگر اینکه مجبور باشم  مثلا چند روز پیش ماش پلو درست کردم  پسرم سالاد شیرازی میخاس  وقت نداشتم برم شهرداری خرید کنم از میوه فروشی سر کوچه سه تا خیار و ۴ تا گوجه خریدم ، گوجه کیلویی ۴۵ و خیار ۳۰ میگفت

عصرش رفتم شهرداری گوجه آماده پلاستیک شده درجه یک کیلویی ۲۲ و خیار هم ۲۰ میگفت. خرید کردم

مقداری لوازم شوهرم داشت کارش نداشت و نیاز به تعمیر داشتن، مثلا ترازو دیجیتالی،  رفیقش باغ داشت  و ترازو لازم داشت بهش دادیم تا ببره تعمیر کنه و استفاده کنه

شوهرم قیمت گرفت و یه مبلغی بهش گفت.  گفتیم به جای پولش بادام و گردو درجه یک از باغش برامون بیار و آورد....

راستی مصرف بادام هم مرتب داشته باشید  دیروز بادام شکن خریدم ۲۸۰ ت. دیگه راحت و بی دردسر بادام میشکنم

آسیاب میکنم و گاهی اوقات صبح ها مقداری میریزیم تو آب جوش و میخوریم...

یا پسرم چند روز پیش بال و بازو سوخاری هوس کرد رفتم براش بخرم گفت کیلویی ۳۵۰ ت

خیلی هم روی یک کیلو مانور میداد و میگفت یک کیلو ۲۵  ۲۶ دونه بال و بازو هس

منم یک تراول ۱۰۰ تومنی بهش دادم گفتم اندازه همین پول بهم بده.  فقط میخاستم اندازه ای که پسرم بخوره سیر بشه

۸ تا دونه داد ۱۱۰ ت شد

اگر کارت میدادم بهش یا اگر همسرم بود مطمئنا  حداقل با ۵۰۰ ت تمومش می‌کرد

منظورم این هس با برنامه خرید کنید دیگه جاهای خوب و منصف دست تون بیاد. 

در آخر ارتباط تون با خدا خیلی خوب و صمیمی باشه و تموم خواسته هاتون را ازش بخواهید💚💚

صدقه فراموش نکنید

به یاد آدمای نیازمند باشید

من هرروز صدقه ميندازم اونم روزی چند بار....

عزیز من نظم دهنده دارم برای فریزر خیلی خوبه هم در فریزر رد که باز میکنم همه چی مرتب و به اصطلاح دسته بندی شده است هم اینکه خودم وقتی چیزی لازمم بشه میدونم کجاست هم اینکه راحت میدونم مثلا موجودی گوشتم چقدره یا مثلا من همیشه حبوبات خیس میکنم و بعد فریز میکنم که هروقت نیاز دارم آماده باشه که هر چیزی تو سبد مخصوص خودشه و خیلی عالیه

در مورد میوه و تره بار اوایل تو همین نظم دهنده ها بود که خوب زود خراب و پلاسیده میشد. الان دیگه میشورم خشک میکنم میزارم تو قابلمه روی و باور کن دوهفته بعدم بری سراغش همه چی تازه تازه است درسته شاید خیلی شکیل نباشه ولی من قابلمه رو پر میوه میکنم و برای اینکه وقتی باز میشه تو چشم نباشه قابلمه رو میزارم میوه دان یخچال حالا باز اگه بقیه دوستان روش بهتر دارن بگن تا استفاده کنیم

فداتشمم من عزیز دل خواهر ❤️متاسفانه پول تو دستم نمیمونه 🤦🏻‍♀️هر چقدر این دستمو داغ میزارم به همسرم ...

قربونت برم من عزیز دل خواهر ♥️ 

اینکه بیام بگم نه عزیزم نگران نباش و بیخیال خوش باش دنیا دو روز .. واقعا الکی شعار دادم 

شرایط زندگی سخت شده....

ولی تو هنوز اول راهی عزیزم ❤️ همین که با جدیت شروع کردی و به فکر آینده ی خودت و فرزندانت هستی یعنی چند هیچ جلویی

هیچ کس هم راحتی صاحب چیزی نشده عزیزم ❤️ 

اکثر این دوستایی که اینجا هستند کنارمون همیشه از خانواده ی همسر گله مند هستند 

که مادر پدرشون آینده نگری نکرده برای بچه اش که هیچ ....اومده از همون بچگی که گذاشته سر کار حقوقش رو گرفته خرج خونه زندگی خودشون کردند 🙁که این واقعا ظلم بزرگی 

همسر من هم دقیقا شرایط همسر شما رو داشتند 

این خواهر ازدواج میکرد مادر می‌گفت که باید سکه  بگیری عقد خواهرت 

اون خواهر ازدواج میکرد ...باید طلا بدی سر عقد خواهرت 😕

اون برادر ازدواج میکرد ‌...باید النگو بندازی دست زن داداش 😕

این خواهر بچه به دنیا میآورد ....مادر می‌گفت باید النگو بگیری واسه بچه ی خواهرت 

این بردار بچه دار میشدن ...مادر می‌گفت باید دستبند بگیری برای پسرشون 

و هزار و یک مسولیت که می انداخت به دوش همسرم 

مادر نبود که بگه پسرم فردا پس فردا خودت زن میگیری 

صاحب بچه میشی ...برات آینده لازم 

قدر پولت رو بدون 

دریغ از یه هزار تومن پس اندازی 🙁که اون زمون همسرم فقط یه موتور داشت ...که فروخت هم طلاهای عروسی منو گرفت هم صفر تا صد عروسی رو خودش گرفت ....

والله منم عقد کردم ....منم عروسی کردم...منم صاحب فرزند شدم ...هیچ طلایی برامون نیاوردند ..هیچ کادویی ندیدیم ما ...هیچی هیچی  ندیدیم ما از خانواده ی همسر 

ولی من اینا رو مدام با ترفندهایی به گوش همسرم رسوندم که عزیزم 

میبینی کسی پشتمون نبود اندازه ی پر قو ❤️

عزیزم ببین از اون ازدواج ما هم ازدواج کردیم چرا مادرت اونقدری که بهت زور میکرد که فلان طلا بگیر واسه خواهر زاده هات برادر زاده هات ...چرا پس الان که ما بچه دارشدیم ...به خواهر برادرات نمیگه ؟

کم کم با صبر و تومینه...همسرم فهمید که بله ...حق با من 

خدا شاهد الان تومنی براشون خرج نمیکنه 

حتی روز مادر و پدر میگم چقدر بدیم 

میگه خودت میدونی 

هر چقدر هم بدم نمیگه که کم دادی 

یا عیدی بشه باز همینطور ...ولی من باز دلم نمیاد میگم خدارو شکر داریم دستشون رو بگیریم 

اینم بگم ها چند سالی میشه که خدارو شکر به یه نقطه ی امنی رسیدیم ...دستشون رو میگیریم ‌...قبلش

فقط مراسمات ...مثل تولد و روز مادر ...روز پدر ...و عیدی 

خلاصه که عزیزم سرت رو درد نیارم...اکثرا اینجا از زیر صفر شروع کردیم ❤️ همه امون سعی کردیم مستقل باشیم 

پشت شریک زندگی امون وایستادیم ...

ایراد کار تو عزیزم اینکه جمع می‌کنی خورد خورد میدی 

میگی دلم براش میسوزه 

اصلا اینکارو نکن عزیزم ❤️ بذار مرد زندگیت قوی باشه 

مسولیت پذیر باشه 

تو سختی بیوفته 👌 قدر زندگیش رو بیشتر بدون 

هر بار تو که چند تومنی جمع می‌کنی میاری میدی همسرت به مرور بد عادت میشه و انتظار اینو داره که همیشه در پشت داری 

به جای اون قشنگ خورد خورد جمع کن ....مثلا ماشین گرفتی بیار ده گرم طلا بده ...این به چشم میاد عزیزم و تو خاطر همسرت میمونه 🌸

مثلا خونه گرفتین انشالله ،صد گرم بیار بذار وسط بگو بیا عزیزم 

اینم کمک من بهت ...البته اگه پس انداز آشکارا می‌کنی 

اینا به چشم خواهند اومد عزیزم 

در کنار پس انداز هم عزیزم از تک تک لحظه هات نهایت استفاده رو ببر شما بچه هاتون فعلا کوچیک بهتر میتونین پس انداز داشته باشین ...با چهارده تومن حقوق نمی‌دونم که چقدر اجاره میدین 

ولی سعی کنین دنبال وام باشین که همون اول پول رو بگیرین تبدیل کنین هر ماه اقساط بدین بهتر هستش تا اینکه بخوای ماهی پونصد سوت طلا بگیری 

الان هم لیست غذایی رو براتون مینویسم 

خب خب ی گزارش هم من بدم 🤧❤️برای اولین بار البتهتصمیم گرفتم صبحا زود بیدارشم قبلا می‌خوابیدم تا ۱۱/۱ ...

لیست غذای هفتگی 

پنجشنبه.... ساندویچ همبرگر 

جمعه دلمه ی بادمجان 

شنبه ...سالاد الویه 

یکشنبه ...عدس پلو 

دوشنبه ...آش آبغوره...کنارش کدو سرخ کرده 

سه شنبه...کشک بادمجان 

چهار شنبه....کوکو سیب زمینی 

و لیست صبحانه ی هفتگی 

پنج شنبه ....خرما با کره 

جمعه ...عسل و خامه 

شنبه ...پنیر و گردو 

یکشنبه ...نیمرو 

دوشنبه ...کره با عسل 

سه شنبه...عدسی 

چهار شنبه...حلوا شکری با کره 

من کست باکس و دانلود کردم اما نمیدونم از کجا و کدوم موضوع شروع کنم به گوش دادن برام جذاب باشه

تو قسمت سرچ بزن پادکست یا کتاب صوتی کلی چنل برات میاره برو داخلشون از هرکدوم خوشت اومد subscribe رو بزن تو library  برات سیو میشه 

(میخواستم دورهمی توضیح بده دیدم تعطیله)

واقعیت بیشتر همسرم گیر داده به فروش ، خودم هم تمایلی ندارم میگه اون منطقه رشد نداره ... هر موقع بخوا ...

زمینو نگه دارید بهتره، با فروشش میخواید برای آینده پسرتون خونه بخرید خب همینو بذارید برای آینده پسرتون، تا ایشون بزرگ بشه مطمئن باشید ارزش این زمینم چند هزار برابر شده،

الان جاهایی تو تهران تبدیل شدن به مناطق تاپ و درجه یک ش شدن که چهل سال پیش بیابون بودن.

یادمه بچه بودیم دوست پدرم یه خونه ساخته بودن تو پونک، ما رفتیم دیدن خونشون، قشنگ همه جا بیابون بود خونه اینا هم یه زیرزمین بود با حیاط وسط بیابون، هیچ وقت تصویرش از یادم نمیره،

بیست سالم طول نکشید که اونجاها آباد شد و شد اینی که الان هست، دوست پدرم هم چند سال پیش اون خونه رو کوبیدن و آپارتمان سازی کردن و پول و ثروت خوبی گیرشون اومد🙂 

عزیزم اجاره های خیلی قیمتش مناسبهیکی از اشناهمون اینجا خونه رهن کامل کرده. خونه یک اتاق داره حیاط دا ...

مرسی زهرا جان قشنگم 

چیزی که من شنیدم امین و گلریز جای پایینتری باشن نسبت به جراح و ...مرسی بازم از توضیحاتت 

خونه مال اشناعاس گفتیم ببینیم چجوره برا دختر تک وتنها امنیت منطقه و نبودن مواد فروش و ..تو کوچه و ساختمون مهمه 

آزمون واقعی شخصیت:چگونه با انسانی که هیچ سودی برایتان ندارد برخورد میکنید ؟