2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کنکور دادم منتظر نتایجم  برام دعا کن قبول شم وگرنه ی عمر عذاب میکشم

مگه چند سالتونه 

انشالله که هر چی میخواید همون براتون اتفاق بیفته 

منم پسرم کنکور داره مجبورم یه گوشه بشینم  اکثرا بیکارم خیلی دلم میخواد بتونم کار کنم 

اصلااااا  مادر پدر خودم نمیزارن

پس شوهرت همینجوری بیعار میمونه

یک روز بر گونه این مملکت یک بوسه وبالای سرش یک یادداشت می گذارم و می روم:"آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."
مگه چند سالتونه  انشالله که هر چی میخواید همون براتون اتفاق بیفته  منم پسرم کنکور داره م ...

انشالله واسه پسر شما هم هر چی خیرشه پیش بیاد من سپردم دست خودش 

هر چی اون بالایی بخواد 

پس شوهرت همینجوری بیعار میمونه

بیعار نیست کار می‌کنه حالا وضع مالش خیلی هم خوب نیست ولی خب مثلاً الان رفتیم بیرون من از دو تا چیز خوشم اومد خودم باید کارت بکشم 

اصلا نمیگه مردی گفتن بالاخره زنی گفتن 

مگه نمیگقتن قبلنا که وقتی مرد هست زن نباید دست تو جیبش کنه؟ 

پس کووو‌ ؟

بیعار نیست کار می‌کنه حالا وضع مالش خیلی هم خوب نیست ولی خب مثلاً الان رفتیم بیرون من از دو تا چیز خ ...

خب اینجوری عادتش دادی دیگه 

بیکار با بیعار فرق داره. این بیعاره یعنی انتظار داره وظایفشو یکی دیگه انجام بده

یک روز بر گونه این مملکت یک بوسه وبالای سرش یک یادداشت می گذارم و می روم:"آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."
شوهر من وضعش خوبه ولی پولی نمیده ‌‌..چند بار گفتم منت گداشته ،دیگه نمیگم ...مگر اینکه چی بشه

ناراحت نمیشی؟

من الان رفتم بیرون با حضور خودش دو تا چیز برداشتم که جمعاً پونصد تومن هم نشد خودم کارت کشیدم خیلی ناراحت شدم 

الآنم قهر کردم 

میگه خوبی ؟ ناراحتی ؟ میگم آره خودم اما خودش فهمیده هی می‌پرسه چی بگم بهش ؟ بگم پول نمیدی ناراحت میشم؟ مگه من مونده و درمونده ی چندرغاز اونم ؟