2777
2789
عنوان

امپول وگریه بچه

803 بازدید | 19 پست

جدیدا یه کاری یادگرفتم

برابچه ها که امپول مینویسم میزنن زیرگریه

بهش میگم یه لحظه وایسا صحبت کنیم

ببین مریض شدی الان.اگه قبول کنی یه نصف امپول بهت میزنیم اگ بری بعدا بیای هفته دیگ دوتااامپول باهم میزنیم خودت انتخاب کن کدوم

یکم وایمیستن نگامیکنن میگن الان میزنم به طرز عجیبی این روش تاالان روهمه بچه هاحواب بوده😂

فقط یه دونه کوچولوبانمک بود پاشو زنبور نیش زده بود راضی شده بود امپول بزنه ولی هی بنگون لنگون میومد نمیشه پمات(😂)بدی جای امپول گفتم پمادم میدم

امپولشوزد گریه ش دراومد بازلنگون لنگون اومدتواتاقم وسط گریه واستادگف پمات چی شد نوشتی ؟گفتم اره

گف دستت دردنکنه بعد رف برای ادامه گریع🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم 

پمات 😅

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
عزیزم  پمات 😅

😂😂اصلا از اول ترس امپول داش

اومد تواتاقم باباش گف زنبورنیشش زده

سرشو خم کردگف  دیگ پمات میدی اره اره؟امپول ک نمیدی😂

تاپرستار بیاد براامپولش ده بارااومد اتاقم

کم دردداره؟تودست میزنن یاپا؟بگو به دستم بزنه.بگو اروم بزنه

خبلی گوگولی بود🥹

😂😂اصلا از اول ترس امپول داش اومد تواتاقم باباش گف زنبورنیشش زده سرشو خم کردگف  دیگ پمات مید ...

دلم خواست برم بچم رو بیدارش کنم حرف بزنه😅

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
عزیزم🥹بچه هاخیلی نازن من همیشه تودهگردشیام برا بچه ها جایزع وخوراکی میبرم انقد ک محروم وضعیفن دلم ...

عزیزم 

خدا اجرتون بده و تو کارتون هر روز موفق تر از دیروز باشین

منم خیلی بچه دوستم

بفرمایید عزیزم

من یه هفتس مریض شدم تو این یه هفته دو بار دکتر رفتم 

دو تاپنی سیلین و سرم زدم با دو تا ب کمپلکس 

گلوم خیلی درد میکنه و هیچی نمیتونم بخورم و حرف بزنم .همش سرفه میکنم 

پس چرا اینا اثر نمیکنه؟ چرا خوب نمیشممممم😭

آنتی بیوتیکم میخورم

چند روز طول میکشه آمپول جواب بده؟