fatibano مدیر استارتر عضویت: 1396/11/12 تعداد پست: 8340 عنوان چه لباس بچه های قشنگی اومدن رنگ و وارنگ مدل به مدل 421 بازدید | 18 پست شاید یکی مثل من نداره حسرت بخوره میرم بیرون تن هربچه ای لباس میبینم دلم ضعف میره خدای مهربونم❤️توکل از من🙂معجزه ازتو 🥰 دوستان نگاهتون افتاد به امضام برام دعا کنین 🙏🌷 اللهم عجل لولیک الفرج 💚 1403/02/10 | 18:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatibano مدیر استارتر عضویت: 1396/11/12 تعداد پست: 8340 مگه مامان دو قلوها نیستی؟ هستم خدای مهربونم❤️توکل از من🙂معجزه ازتو 🥰 دوستان نگاهتون افتاد به امضام برام دعا کنین 🙏🌷 اللهم عجل لولیک الفرج 💚
ریوان۹۹ عضویت: 1402/09/19 تعداد پست: 4577 خیاطی یاد بگیر به صرفه است بعد یه مدت دوختت تمیز میشه مثل بیرونیا کلی هم کیف میکنی وقتی تنشون میکنی اگه قرصاتون خوردین یه کامنت بذاریم
fatibano مدیر استارتر عضویت: 1396/11/12 تعداد پست: 8340 خیاطی یاد بگیر به صرفه است بعد یه مدت دوختت تمیز میشه مثل بیرونیا کلی هم کیف میک ... خیاطی سلیقه و حوصله میخواد خدای مهربونم❤️توکل از من🙂معجزه ازتو 🥰 دوستان نگاهتون افتاد به امضام برام دعا کنین 🙏🌷 اللهم عجل لولیک الفرج 💚
fadaiiiiiiiii عضویت: 1399/09/01 تعداد پست: 7613 منم خیلی دلم میخاد برای دخترم بگیرم حتی برای خودم لباس ندارم و خدایی بشدت برایم کافی است❤...
elnazjoon عضویت: 1396/12/03 تعداد پست: 11055 هستم اهان اشتباه متوجه شدم .فکر کردم بچه نداری داری حسرت بچه داشتن میخوری
fatemeeeeee72 عضویت: 1398/04/07 تعداد پست: 7540 خیاطی سلیقه و حوصله میخواد امیدوارم کلی پولدار بشی و هرچی دلت خواست بخری😍
fatibano مدیر استارتر عضویت: 1396/11/12 تعداد پست: 8340 اهان اشتباه متوجه شدم .فکر کردم بچه نداری داری حسرت بچه داشتن میخوری ۳تا بچه دارم...خب دلم میخواد لباسای رنگی و خوشگل تنشون کنم خدای مهربونم❤️توکل از من🙂معجزه ازتو 🥰 دوستان نگاهتون افتاد به امضام برام دعا کنین 🙏🌷 اللهم عجل لولیک الفرج 💚
ایسان234 عضویت: 1399/02/12 تعداد پست: 18360 دیگه همه تولیدی ها خیاط ها بخوابن و کار خودشون رو تعطیل کنن ک شاید کسی نداشته باشه حسرت بکشه😐😐😐😐 خدا اگر بخواد هیچکس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞 تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄
fatibano مدیر استارتر عضویت: 1396/11/12 تعداد پست: 8340 منم خیلی دلم میخاد برای دخترم بگیرم حتی برای خودم لباس ندارم من واسه خودم خیلی چیزی هوس نمیکنم فقط بچه هام خدای مهربونم❤️توکل از من🙂معجزه ازتو 🥰 دوستان نگاهتون افتاد به امضام برام دعا کنین 🙏🌷 اللهم عجل لولیک الفرج 💚
لنام۵۰ عضویت: 1400/07/09 تعداد پست: 2288 من حسرت نی نی دارم دستشو بگیرم ببرمش پارک گردش 😔 ای خدا حسرت به دلم نزار...دلم یه دختر میخواد خوشگل شیرین....خداجونم منو با مادر نشدنم،امتحانم نکن....
fatibano مدیر استارتر عضویت: 1396/11/12 تعداد پست: 8340 امیدوارم کلی پولدار بشی و هرچی دلت خواست بخری😍 ممنون از دعات آجی🌷 خدای مهربونم❤️توکل از من🙂معجزه ازتو 🥰 دوستان نگاهتون افتاد به امضام برام دعا کنین 🙏🌷 اللهم عجل لولیک الفرج 💚
fatibano مدیر استارتر عضویت: 1396/11/12 تعداد پست: 8340 دیگه همه تولیدی ها خیاط ها بخوابن و کار خودشون رو تعطیل کنن ک شاید کسی نداشته باشه حسرت بکشه😐😐😐😐 خدا نکنه کسی کارش تعطیل شعفقط خدا کنه ماهم دستمون بازشه راحت تر بریم خرید کنیم خدای مهربونم❤️توکل از من🙂معجزه ازتو 🥰 دوستان نگاهتون افتاد به امضام برام دعا کنین 🙏🌷 اللهم عجل لولیک الفرج 💚
fatibano مدیر استارتر عضویت: 1396/11/12 تعداد پست: 8340 من حسرت نی نی دارم دستشو بگیرم ببرمش پارک گردش 😔 خدا زودتر بهت یه نینی ناز بده😘👧🧒 خدای مهربونم❤️توکل از من🙂معجزه ازتو 🥰 دوستان نگاهتون افتاد به امضام برام دعا کنین 🙏🌷 اللهم عجل لولیک الفرج 💚