2777
2789

شاید یکی مثل من نداره حسرت بخوره 

میرم بیرون تن هربچه ای لباس میبینم دلم ضعف میره

خدای مهربونم❤️توکل از من🙂معجزه ازتو 🥰 دوستان نگاهتون افتاد به امضام برام دعا کنین 🙏🌷 اللهم عجل لولیک الفرج 💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیاطی یاد بگیر به صرفه است   بعد یه مدت دوختت تمیز میشه مثل بیرونیا  کلی هم کیف میک ...

خیاطی سلیقه و حوصله میخواد

خدای مهربونم❤️توکل از من🙂معجزه ازتو 🥰 دوستان نگاهتون افتاد به امضام برام دعا کنین 🙏🌷 اللهم عجل لولیک الفرج 💚

اهان اشتباه متوجه شدم .فکر کردم بچه نداری داری حسرت بچه داشتن میخوری

۳تا بچه دارم...

خب دلم میخواد لباسای رنگی و خوشگل تنشون کنم

دیگه همه تولیدی ها خیاط ها بخوابن و کار خودشون رو تعطیل کنن ک شاید کسی نداشته باشه حسرت بکشه😐😐😐😐

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
منم خیلی دلم میخاد برای دخترم بگیرم حتی برای خودم لباس ندارم

من واسه خودم خیلی چیزی هوس نمیکنم فقط بچه هام

امیدوارم کلی پولدار بشی و هرچی دلت خواست بخری😍

ممنون از دعات آجی🌷

دیگه همه تولیدی ها خیاط ها بخوابن و کار خودشون رو تعطیل کنن ک شاید کسی نداشته باشه حسرت بکشه😐😐😐😐

خدا نکنه کسی کارش تعطیل شع

فقط خدا کنه ماهم دستمون بازشه راحت تر بریم خرید کنیم

من حسرت نی نی دارم دستشو بگیرم ببرمش پارک گردش 😔

خدا زودتر بهت یه نینی ناز بده😘👧🧒