2777
2789
عنوان

گین آپ بخرم؟

47 بازدید | 2 پست

عاقا من اشتهام خیلییی زیاده، یعنی هرچیییی میخورم سیر نمیشم

ولی اصلااا هرچی میخورم به تنم نمیشینه ذره ای چاق نمیشم!

یه عطاری بهم گفت مزاجت بهم ریخته و صفرات خیلی زیاده بخاطرهمین هرچی میخوری سریع دفع میشه

شنیدم قرص شیکوریدین دینه کارش اینه ک صفرا رو دفع میکنه بخاطرهمین فک کنم خیلی روی من اثر بذاره، خریدم هنوز ب دستم نرسیده

توی نی نی سایت همه میگن گین اپ عالیه ولی من خیلی از عوارضش نگرانم چون تاثیرش خیلی عجیب غریبه!

میترسم موادی چیزی توش باشه بزنه کبدو نابود کنه

چون باید اینترنتی خرید اصل و فیکش رو ب ادم نمیگن که!بعدم ک بیاره اصل نباشه کاری نمیشه کرد

تجربتونو بگید

گین اپ من قبلا از داروخونه خریدم تو هم از اونجا بخر و نتی نخر و خوردمم فقط شکمم چاق شد و بعد که نمیخوردم باز چاقی میرفت ولی رفتم پیش یه متخصص تغذیه بهم قرص سیپروهپتادین داد و نصف قرص قبل شام گفت بخورم و از ۴۴ کیلو شدم ۵۸ کیلو و بعد قرص قطع کردم و الان ۶۸ کیلوم و قدم ۱۶۹ و عوارض سیپروهپتادینم اینه که خیلی خواب آور و خواستی برو دکتر مشورت کن برات بنویسه اون قرص شیکوردینم من قبلاهاخوردم اصلا اشتهام زیادنمیکرد این سیپروهپتادین خیلی اشتهام زیادکرد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB